Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות גבוהים בעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפחות בקטע של האחורה אפשר "להגן" על ידי וילון או אם השמשה כהה.

אם מישהו מסנוור אותך מאחור, השתמש בקליפס נגד סינוור של המראה המרכזית.

למי שיש מראה שמולבשת על המראה המקורית, מומלץ, (אני מתאפק לא לכתוב חובה) שיעיף אותה ויהנה מיתרונות המראה המקורית, בנוסף ליתרון שציינתי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכפתור סטנדרטי כבר שנים רבות. הבעיה היא שאחרי כל שימוש בו (לכל כיוון) צריך לכוון מחדש את המראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמעט בכל רכב יש כפתור כזה במראה, זה לא משהו חשמלי אלא מכאני פשוט מאד, שמסובב אותה טיפה למטה ומונע סינוור.

המראות הפנורמיות ששמים על המראה המקורית זה כ"כ עלוב...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני עם גולף דור רביעי, ומי שמכיר את האוטו הזה יודע שאין מה לעשות, הפנסים המקוריים שלו מסנוורים אפילו שאני לא עם אורות גבוהים.

קרה לי יותר מפעם אחת שהנהג ממול הבהב לי "להוריד" אורות גבוהים, אז הבהבתי לו בחזרה עם האורות הגבוהים והנהג ממול היה פשוט ככה :shock:

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

פנסים מקוריים מסנוורים ?? פשוט צריך לכוון אותם נמוך יותר ולא יסנוורו, עוד לא שמעתי על פנסים מקוריים מסנוורים.

פורסם

לצערי הרבה אנשים לא יודעים מזה הלוגו הכחול שדולק להם.

פעם היה לי קטע נדיר ואמיתי, מישי עם רנו מגאן סינוורה אותי,

התחלתי לסמן לה בצד עם היד והדלקתי גם אורות מצוקה, ההיא עצרה,

ושאלתי אותה, למה את נוסעת עם אור גבוה?!

היא אמרה לי "אני לא!" היה וויכוח של 3 משפטים, את כן -אני לא -את כן -אני לא

עד שיצאתי מהאוטו ופשוט הסברתי לה על הלוגו הכחול, ולקחתי את הידית איתות אחורה.

על אנשים כאלה הרבה מאוד מוסכים מתפרנסים שבאים עם ראש מנוע כי הם לא שמו לב לשעון חום.

פורסם

האור הגבוה יכול מאוד לעזור ולכן בכל דרך חשוכה (או כזאת עם תאורה גרועה) יש להשתמש באור הגבוהכברירת מחדל ולהוריד אותו רק כאשר ישנו משתמש דרך אחר שעלול להסתנוור ממנו. לאחר שעוברים את הנהג/הולך רגל - מיד להחזיר את האור הגבוה!

אור הדרך מאיר חזק וברור יותר, למרחק גדול פי שלוש ויותר, וגם מאיר לצדדים. זה מאוד עוזר, במיוחד לנהגים שיש להם בעיה עם ראית לילה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הכפתור סטנדרטי כבר שנים רבות. הבעיה היא שאחרי כל שימוש בו (לכל כיוון) צריך לכוון מחדש את המראה.

מגיע בכל רכב, אם משתמשים בו בעדינות לא צריך לכוון את המראה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני משתמש קבוע במה שאמרו עם הקליפס הקטן של המראה שעושה לה TINT קטן...

זה מעולה!

לגבי התופעה עצמה, אין מה לעשות הרבה פעמים זה נשים שבאמת ובתמים (עד כמה שזה עצוב) לא יודעות מזה האור הכחול שדולק ולא שמות לב בכלל שהן על אור גבוה, והחלק היותר מעצבן זה אנשים שחושבים שהכביש שייך להם ושמים זי* על שאר משתמשי הדרך...

פורסם
פנסים מקוריים מסנוורים ?? פשוט צריך לכוון אותם נמוך יותר ולא יסנוורו, עוד לא שמעתי על פנסים מקוריים מסנוורים.

זה מכוון על הכי נמוך, ובדקתי את זה עם עוד 3 רכבים זהים לשלי, אותו דבר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
באותה מידה מכעיס שיש אנשים שנוסעים עם אורות ערפל- כשאין ערפל!! וזה תופס גם לגבי אורות ערפל אחוריים.

את התופעה הזו בעיקר רואים אצל צעירים (ואני לא מכלילה),

שכנראה שחושבים שהדבר מוסיף יופי לחזות הרכב,

ולא משנה אם זה מסנוור את כל הסביבה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מגיע בכל רכב, אם משתמשים בו בעדינות לא צריך לכוון את המראה.

לא זו אף זו:

יש רכבי הייטק, בהם המרא מתכהה אלקטרונית, שם כמובן אין כיוונון מחדש. במראות שצריך להסיט, יש כמובן מנוף שמסיט במדויק לאזור הכהה, וכן יש שני אזורים כהים, כך שלא משנה איך מכוונים את המראה במצב הרגיל, הזזה של המנוף תסיט למצב מונע סינוור.

יצא לי לדבר עם מישהי פעם על עניין הסנוורים ו:

א. היא לא האמינה לי שקיים אצלה במכונית כזה "שכלול" (עד שראתה במו עיניה)

ב. ענתה בנונשלנט: כן, אם אני מסתנוורת אני מסיטה ככה את המראה קצת, בשביל לא לראות...

אוי אברוך!!!

• תוכן חדש...