Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורות גבוהים בעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשאול על הנושא של אורות גבוהים בעיר. האם זה חוקי?

אני יודע שאורות גבוהים נועדו למצב של ראות מוגבלת (אין תאורת רחוב, חושך מוחלט) ואני לא מבין למה לעזאזל אנשים נוסעים עם אורות גבוהים בתוך העיר, בכיכרות, ברמזורים, חסר תאורה?

רבאק!! זה מסנוור לאללה!!!

אני תמיד מסמן לאנשים כאלה אבל הרוב המוחלט פשוט משאיר אותם. עוד יותר מעצבן זה הערסים עם הלדים/קסנונים/לא יודע מה ששמים על עונדה סיוויק 99׳ ומסנוורים אותך!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיר אסור לנסוע עם אורות גבוהים,חוץ מלהבהב בחזרה לכאלה ששכחו אין ממש מה לעשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם אנשים שלמרבה הצער אפילו לא יודעים שהם נוסעים עם אורות גבוהים. הם רואים את הסימן של הפנס הכחול בלוח שעונים וחושבים שזה אומר שהאורות דולקים...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נסעתי לא מזמן עם חבר כזה. רציתי להרוג אותו.

בעיר אסור לנסוע עם אורות גבוהים,חוץ מלהבהב בחזרה לכאלה ששכחו אין ממש מה לעשות.

ולפרוק קיטור בקארספורום :D

פורסם

הדבר החמור ביותר שאפשר לעשות, הוא לסנוור בחזרה, ככה יש לך שני נהגים מסונוורים במקום אחד.

תן איתות קצר שהנהג מולך יבין ויעבור לאורות דרך. במידה לא הנמיך אורות, תאיט מהירות ותסיט את מבטך לצד ימין של הדרך.

בשום פנים ואופן לא לסנוור חזרה.

פורסם

לרוב זה עובד טוב בספר תיאוריה,בפועל רובם לא מבינים את ההיבהוב הקצר,ורק כזה מפריע להם והם רוצים להבהב לך בחזרה,פתאום הם מבינים שהם על אור גבוה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתפלאו כמה אנשים לא מבינים אחרי איתות קצר בלבד

לפני כמה ימים נסעתי באיילון, בערב, ולפניי נסע רכב ללא אורות. במשך דקה או יותר אותתי לו בקטנות כדי שיבין.

בסוף הוא הבין...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תתפלאו כמה אנשים לא מבינים

אני דווקא יותר נוטה להאמין שבחלק ניכר מהמקרים לא מדובר ב"אי-הבנה", אלא בפעולה מכוונת. אנשים שהראות שלהם לא ממש טובה (אם זה בגלל שהם עיוורים, או אם זה בגלל שהם שכחו למלא נוזל לווישרים) מלכתחילה מעדיפים לצפצף על הרכבים שבאים מולם, העיקר שהראות שלהם לא תפגע. בכבישים מהירים התופעה נפוצה עוד יותר לדאבוני.

פורסם

באותה מידה מכעיס שיש אנשים שנוסעים עם אורות ערפל- כשאין ערפל!! וזה תופס גם לגבי אורות ערפל אחוריים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לא מעט אנשים שהאורות דרך שלהם לא מכוונים ומאירים כלפי מעלה ואחרים חושבים שהם נוסעים עם אור גבוהה.

פורסם

הייתה תקופה שהייתי נוסע רק עם אור גבוה כשרכשתי את פיליפס בלו אולטרה ויז'ן, הזה החוקי הזה בגוון 4000K, (היום יש לי דיאמונד ויז'ן שמצחיק אבל הוא מאיר טוב יותר), פשוט לא ראו כלום באור הנמוך, זאת הייתה נורת פיליפס שאצלי לא האירה כמעט כלום, בדקתי עם עצמי כל פעם ששמתי על גבוה ולא הסתנוורתי אך אני מבין היום שזה לא קשור, בכביש אני אסנוור מרחוק.

תמיד צריך לבדוק את המנורות שהן מכוונות טוב ואם לא אז לתקן, זה גם פוגע בראייה שלכם לא רק מסנוור.

אורות ערפל לא פחות מסנוורים מאחורה\קדימה, לפחות בקטע של האחורה אפשר "להגן" על ידי וילון או אם השמשה כהה.

• תוכן חדש...