Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בהולנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אנחנו משכירים בהולנד רכב מקבוצת CWMR דרך סיקסט (האיסוף וההחזרה בסכיפהול)

ממחקר קטן באינטרנט מצאתי שאלה הרכבים בקבוצה:

-אופל אסטרה ספורט טורר

-רנו מגאן STW

-פורד פוקוס סטיישן

-פיג'ו 308 STW

-פולקסווגן גולף סטיישן

-קיה סיד סטיישן

מניסיונכם, איזה רכב מקבלים בקבוצה הזו בהולנד? וחוות דעתכם על הרכב שקיבלתם

במידה ויש לנו כמה אופציות איזה רכבים מהרכבים הנ"ל הוא הכי מומלץ?(הרכב ל3 נוסעים ו2.5 מזוודות)

המון תודה ניצן

how it's like to drive :twisted:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי הרכב אבל קח בחשבון שבהולנד יש מצלמות מהירות בכל פינה (ואני מתכוון בכל פינה) והמהירות המותרת היא באמת המהירות המותרת.

יש להם מצלמות כמו בכביש שש שבודקות מה המהירות הממוצעת שלך לאורך מספר קטעים ככה שלהאיט לפני מצלמה לא בדיוק עוזר, כל זה מעבר למצלמות הרגילות ולשוטרים שמתחבאים בכל חור.

לתשומת ליבך.

פורסם

אף אחד לא ישאל אותך איזה רכב אתה רוצה. אתה מגיע לדוכן של סיקסט בשדה התעופה, מציג דרכון, רשיון נהיגה ישראל (פלסטיק!!, הבין-לאומי לא מספיק) וכרטיס אשראי - מקבל מפתחות ונשלח לרכב. אני חייב לציין שבסכיפהול היה המקום היחיד שבו גם קיבלתי הדרכה על הרכב - לפני 10 שנים, עד כמה שאני זוכר זה היה ביורופקאר, הזמנתי רכב מהקבוצה שהזכרת או טיפה מעליה - וקיבלתי וולבו V40 סטיישן דנדשה.

מה שנאמר לגבי מצלמות מהירות (ורמזור) - הן קיימות בכל פינה והקנס מתחיל ב-2 קמ"ש מעל המהירות המותרת. אם מדובר ב"איזור מיתון תנועה" (שבאירופה קרוי Zone 30) הקנס כפול, וכל קמ"ש נוסף בחריגה מגדיל אותו, כלומר חריגה של 4 קמ"ש תעלה כפליים מחריגה של 2 קמ"ש.

בכבישים המהירים על כל אבן קילומטר (מוצבת כל 100 או 200 מ') מצויינת המהירות המכסימלית לאותו קטע א ב ל כל 500 מ' יש שילוט אלקטרוני מעל הכביש (כמו באיילון) - והוא משמש הרבה מאוד להגבלת מהירות, כלומר בשלט בצד הדרך יהיה כתוב 120 אבל המהירות המותרת (לפי השילוט האלקטרוני) היא 110 או 100 או פחות, ואוי לו למי שלא יציית לתמרור. כמוכן - אם התמרורים מעל הכביש מסמנים שיש להתכנס לאחד הנתיבים יש לציית - ההולנדים מפנים נתיבי חרום למקום תאונה ממרחק 10 ק"מ ויותר והנתיב הפנוי מיועד רק לרכבי החירום והחילוץ - כל השאר מצטופפים בנתיבים הנותרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אף אחד לא ישאל אותך איזה רכב אתה רוצה. אתה מגיע לדוכן של סיקסט בשדה התעופה, מציג דרכון, רשיון נהיגה ישראל (פלסטיק!!, הבין-לאומי לא מספיק) וכרטיס אשראי - מקבל מפתחות ונשלח לרכב. אני חייב לציין שבסכיפהול היה המקום היחיד שבו גם קיבלתי הדרכה על הרכב - לפני 10 שנים, עד כמה שאני זוכר זה היה ביורופקאר, הזמנתי רכב מהקבוצה שהזכרת או טיפה מעליה - וקיבלתי וולבו V40 סטיישן דנדשה.

מה שנאמר לגבי מצלמות מהירות (ורמזור) - הן קיימות בכל פינה והקנס מתחיל ב-2 קמ"ש מעל המהירות המותרת. אם מדובר ב"איזור מיתון תנועה" (שבאירופה קרוי Zone 30) הקנס כפול, וכל קמ"ש נוסף בחריגה מגדיל אותו, כלומר חריגה של 4 קמ"ש תעלה כפליים מחריגה של 2 קמ"ש.

בכבישים המהירים על כל אבן קילומטר (מוצבת כל 100 או 200 מ') מצויינת המהירות המכסימלית לאותו קטע א ב ל כל 500 מ' יש שילוט אלקטרוני מעל הכביש (כמו באיילון) - והוא משמש הרבה מאוד להגבלת מהירות, כלומר בשלט בצד הדרך יהיה כתוב 120 אבל המהירות המותרת (לפי השילוט האלקטרוני) היא 110 או 100 או פחות, ואוי לו למי שלא יציית לתמרור. כמוכן - אם התמרורים מעל הכביש מסמנים שיש להתכנס לאחד הנתיבים יש לציית - ההולנדים מפנים נתיבי חרום למקום תאונה ממרחק 10 ק"מ ויותר והנתיב הפנוי מיועד רק לרכבי החירום והחילוץ - כל השאר מצטופפים בנתיבים הנותרים.

להפתעתך בפעם הקודמת בסיקסט שהשכרנו לא שאלו בוינה,אבל לפני כן באיטליה ופלורידה כן שאלו אותנו בין כמה אפשרויות

פורסם

שכרתי רכב באירופה מספר פעמים, במדינות שונות, ואף פעם לא שאלו אותי. יתרה מזאת - כאשר קיבלתי רכב תקול (סיקסט במינכן) לקח כמה שעות עד שטיפול בבעיה והחליפו את הרכב - לרכב שאצלם כנראה שייך לאותה קבוצה אבל למעשה היה קטן מזה שהזמנתי - אבל בסופו של דבר הצלחתי להכניס לתוכו את המשפחה והחפצים וסה"כ שרת אותנו נאמנה בשבועיים של הטיול.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא השכרתי רכב בהולנד אבל שמעתי מספר סיפורים מאנשים שכן השכירו, נזק כלכלי.

חריגה של קמ"ש-2 כפי שנאמר תזכה אותך בקנס, הרכבות עושות עבודה מעולה, כדאי לשקול..

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

או לוודא שיש קרוז קונטרול, ככה אתה לא חורג בטעות.

מעבר לזה הכבישים בהולנד מאוד מסודרים עם שילוט והכל אז סהכ לנהוג שם זה בסדר

פורסם
לא יודע לגבי הרכב אבל קח בחשבון שבהולנד יש מצלמות מהירות בכל פינה (ואני מתכוון בכל פינה) והמהירות המותרת היא באמת המהירות המותרת.

יש להם מצלמות כמו בכביש שש שבודקות מה המהירות הממוצעת שלך לאורך מספר קטעים ככה שלהאיט לפני מצלמה לא בדיוק עוזר, כל זה מעבר למצלמות הרגילות ולשוטרים שמתחבאים בכל חור.

לתשומת ליבך.

:shock:

עכשיו נזכרים?

תומר, שחזר לפני שבוע מסופ"ש באמסטרדם עם SLK.

172

פורסם

עכשיו נזכרים?

תומר, שחזר לפני שבוע מסופ"ש באמסטרדם עם SLK.

אז תקווה שחברת ההשכרה לא תשלח לך דוח לארץ (הן עושות את זה) ותלך תשים פתק בכותל שבמקרה לא נתפסת בשום מקום....

אם נשארת בתוך אמסטרדם אתה יכול לקוות לאופטימיות אבל אם עלית על הכבישים המהירים (כבישי הA) בעיקר לכיוון אוטרכט או רוטרדם.... :evil:

פורסם

השד הוא לא כל כך נורא - עין על מד המהירות ואתה מסודר. יצאתי בשלום מטיולים בהולנד, שויצריה, אוסטריה וגרמניה (ועוד כמה מדינות, אבל אלה יותר דרומיות ופחות קפדנית, למרות הד"שים מרומא ופירנצה שעליהם נכתב בפורום זה מדי פעם).

עם זאת - במדינות הייקיות לא מוותרים על כלום - ואתה יכול לקבל הודעת קנס גם שנה או שנתיים אחרי שחזרת ארצה, וגם אם בינתיים החלפת כתובת פעמיים.

פורסם

השכלתי והפנמתי את עיניין שמירה על החוקים גם ממכם וגם מאתר למטייל, אבל בכל זאת אשמח לקבל טיפים לגבי ההשכרה ולרכב

פורסם

מצאתי חברה שאומרת לך אילו רכבים פנויים יש להם ביעד שאתה מחפש, ואז אתה יכול לבחור, והוא יחכה לך שם.

למי שחשוב לו לדעת איזה רכב הוא הולך לשכור...

http://www.tripcar.co.il/category/%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%93/

• תוכן חדש...