Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב התישנות הצמיגים ברכב ואף צמיג שנוצרה בו בועה, אשמח לקבל המלצות לרבעיית צמיגים חדשים.

מידת הצמיגים הרשומה ברשיון היא 185/65/R14, הדרישות הם לצמיגים בטיחותים בעלי אחיזה סבירה פלוס (לא ספורטיבים).

אשמח גם לקבל המלצות על מקומות באזור ראשון לציון ומחירים אם ניתן.

תודה רבה לעוזרים!

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

הוצעו לי צמיגים לרכב קונטיננטל קונטקט 5.

הבנתי שזה דגם חדש יחסית של קונטיננטל, אבל לא הבנתי איפה הוא עומד ביחס לקודמיו 2 ו-3.

לא מצאתי עליהם שום ביקורת או התרשמות ממשתמשים בארץ.

אשמח לדעת אם יש למישהו נסיון איתם ויכול לתת חוות דעת.

תודה :)

פורסם

שלום,

צמיגים מחברות מוכרות ומכובדות יספקו את הסחורה.

קונטיננטל זאת אחת החברות המובלות.

לא רשמת מה התקציב ובכמה מציעים לך את קונטיננטל, אבל בדרך כלל הצמיגים של החברה הזאת לא מהזולים.

צמיגים ראויים במידה שלך עולים החל מ 300 - 350 ש"ח :

GOODYEAR DURAGRIP

FALKEN ZE912

KLEBER HP3

CONTI ECO CONTACT 3

YOKOHAMA A.DRIVE

כל אחד מהדגמים האלה מתאימים לרכב שלך ולדרישות שרשמת.

הצמיג היחיד שאני ממליץ לא לרכוש מחברה ידועה, ודוחפים אותו די חזק בפנצ'ריות - DUNLOP SP490.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

בראשל"ץ יש את צמיגי ראשון בר דוד.

תפנה אל דוד ותגיד שהגעת מהפורום והוא ידאג לך כמו שצריך.

לפנצ'ריה יש כרגע מספר מבצעים עבור חברי הפורום כגון רביעיית ג'נטים במחירים מדהימים, אחריות לשנה על תקרים בהחלפת 4 צמיגים וכו'.

פורסם

התקציב שלי הוא 1200

הקונטיננטל קונטקט 5 הוצעו לי במחיר של 350 ש"ח לאחד - 1400 לרביעיה. אני בונה על הנחה נוספת למזומן

אבל כאמור זה לא אומר כלום לגבי הצמיג הספציפי הזה, גם לא זה שהדגמים הקודמים היו טובים.

• תוכן חדש...