Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים פרסמתי הודעה לגבי הרצון לקנות בראבו, אבל רצון לחוד ומעשים לחוד...

עדיין לא יצא לי להתעסק עם הרכישה.

משיטוטים נוספים ב YAD2 ראיתי שהמחיר של הבראבו נשאר כמו שהוא +- בסביבות ה 65K-80K ויש כמה שנוטים עוד קצת צפונה..

המחיר מחירון כבר נע סביב 73K ל 2010 רובוטית.

עכשיו השאלה להגיון הקר: רכב שנת 2010 שעולה יותר מרכב חדש מהנילונים (נכון לא באותו סיגמנט) ידיני. לא חבל על הכסף?

ושאלה לגבי צריכת הדלק (וכן קראתי את השירשור על צריכת הדלק והמשקל שצריך לתת לו) - מה הבדל הצריכה בין בראבו ידנית לרובוטית?

ואולי אפשר להתצטופף ולקנות בכלל פיאט איבו \2011\2010 ב 50K ...

תודה מראש!

פורסם

עכשיו השאלה להגיון הקר: רכב שנת 2010 שעולה יותר מרכב חדש מהנילונים (נכון לא באותו סיגמנט) ידיני. לא חבל על הכסף?

הסתכלות לא נכונה. אם אתה רוצה/צריך רכב מסגמנט מסויים, ולא יכול/רוצה לקנות חדש, אז תקנה משומש. ההשוואה לסגמנט אחר שאיננו מתאים לך, לא יותר רלבנטית מאשר להשוות לנסיעה באוטובוס או לקניית קילו תפוזים.

ושאלה לגבי צריכת הדלק (וכן קראתי את השירשור על צריכת הדלק והמשקל שצריך לתת לו) - מה הבדל הצריכה בין בראבו ידנית לרובוטית?

לא אמור להיות הבדל, ודאי לא אם אתה נוהג במוד ידני. אם אתה על אוטומט, יכול להיות שהעברת ההילוכים של הרובוט תהיה יותר או פחות חסכונית מההעברה שלך, עניין של סגנון נהיגה (אני גם מניח שברובוטי יש אופציה של מצב אקונומי להעברה חסכונית יותר).

ואולי אפשר להתצטופף ולקנות בכלל פיאט איבו \2011\2010 ב 50K ...

ראה התשובה הראשונה. השאלה מה אתה באמת צריך. לפונטו אבו יש היתרונות שלה - חסכונית, זולה יותר, קומפקטית וקצת קל יותר להחנות אותה בעיר. הבראבו מרווחת יותר, חזקה ומהנה יותר לנהיגה.

תודה מראש!

ואם לחדד את זה שוב - מה הדרישות שלך?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני מחפש רכב נעים לנהיגה שיכיל פעם בשבוע את האישה והילד בצורה נוחה.

הדרישות:

- בטיחות

- חיסכון

למה בראבו? היתה לי לפני כמה שנים פונטו שמאוד אהבתי, במשפחה מסתובבות עוד כמה מכוניות של פיאט שמאוד אוהבים וידועות בשרידותם.

חיסכון, הבנתי שהביטוחים לבראבו דיי זולים בגלל נפח המנוע ( או שאני טועה?) גם הבנתי שצריכת הדל סלחנית בנהיגה רגועה.

התקציב: 60K - 70K

• תוכן חדש...