Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על סידרת ה-LE

אני מבין שאתה מדבר על אופציה פסיבית ,סטאפ מתאים יכול להיות:

L1 PRO R2

L3SE

L6SE

L3X

בניות בקורה

אם כי הייתי מעדיף את אופציית הסקאן ספיק רוולייטור

2904

M12

W18

בעבודה אקטיבית

בניות בקיק פאנל

פורסם

יש לי פרוססור של אודיסון אבל מתסכל אותי לעבוד עם לפטופ פלוס העובדה ששרפתי כבר זוג טוייטרים של מורל פיקולו :cry: למדתי שבהגברה אקטיבית אתה צריך לשים גבול לעצמך עם לא בקלות אתה יכול לגמור על הציוד .

אני חושב שסט שמתוכנן טוב יכול לעבוד יפה מאוד עם הגברה פאסיבית ,בכול אופן לקחתי בחשבון את ה-SCANSPEAK עם הגברה אקטיבית יחסוך לי הרבה זמן על חיפוש קרוסים שיתאימו ... בכול אופן כן מדובר על הסט הנ"ל של אייבריד אודיו העליתי בגוגל את הסט הנ"ל ופשוט נדהמתי מהתקנות של אנשים ומכמות ההשקעה בסט כנראה שבאמת הוא משהו מיוחד בין היתר ראיתי התקנה של הסט עם ביט 1 (שזרוק אצלי) ומגברים מפלצתיים אין לי מושג כמה עולה הסט הנ"ל אם זה יהיה סכום לא ריאלי אז אני יילך על ה-SCANSPEAK.

פורסם

הגנסיס DM הוא אחד המגברים המוצלחים בקטגוריה הזו והוא הוכיח ומוכיח את עצמו בהתקנות רבות כולל מערכות היי-אנד כבר שנים .

החיסרון היחיד של המגבר הזה מנסיוני (הרב) הוא המחיר שלו.

במידה ואתה יכול לשים עליו יד הייתי ממליץ לקחת אותו , אחד היתרונות שלו שהוא יכול לשמש לכל מיני קונפיגורציות - להגביר מידבאסים , טוויטרים , מידים וגם סאבים (אצלי לתקופה מסויימת הוא הגביר את ה IDMAX ועשה זאת בצורה מדהימה).

כרגע אני מגביר איתו L1PRO ו L4 בתצורה פאסיבית ואני מאוד מרוצה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

***אין להמליץ על מתקינים או יבואנים בפורום***

ההצעה שהצעתי אמורה לעלות באזור ה-7500 שח

את הסקאן ספיק אתה יכול לרכוש דרך מאדיסאונד

המחיר הסופי אמור להיות באזור 10000 שח

התקנה איכותית בקורה תעלה באזור 1500 -2000 שח

התקנה איכותית בקיק פאנל באזור 2000 -2500 שח

פורסם

וואו עופר ממש שמחתי לראות את החותמת שלך כבר כמה ימים אני מתלבט בין כמה סטאפים בעיקרון זה אחד מהשניים שהמשתמש אודיו קינג (לא יודע את השם חחח)העלה בשירשור החזון שלי קרוב מאוד לסטאפ שלך זה הסטאפ של הההייבריד אודיו עם קצת שינויים הבעיה היא בעיקר כמו כול דבר תקציבית אם תקציבית לא יסתדר ההייבריד אודיו אני אלך על הסטאפ של -SCANSPEAK עם מגבר יותר צנוע מהג'נסיס

הגעתי לג'נסיס דואל מונו מתוך היכרות מעולם ההיי הנד של סטריאו ביתי אני יודע שהמגמה של בעלי היכולת וגם לא של בעלי היכולת היא לשים יד על זוג מגברי מונובלוקים מנורות אך כאמור אלה יקרים מאוד בד"כ אני שומע בבית עם מגבר דואלמונו מנורות של JJ AUDIO והבמה והרזולוציה מדהימה ,

לא משהו שזוכים לשמוע כול יום. חשבתי לעצמי אם יש כזה דבר מגבר דואל מונו והגעתי לג'נסיס חברה בעלת מוניטין רציני ביותר אך אין לי מושג כמה עולה מגבר כזה ומי מביא אותו לגבי ההייבריד אודיו לא מכיר העלתי באינטרנט ורק לפי ההתקנות שראיתי על הסט הזה הבנתי שהם משהו מיוחד (וסקסיים גם) מספיק לי כדי להבין שזה משהו שאני רוצה ! לגבי המחיר גם אין לי מושג כמה עולים ומי מוכר

להלן 2 אפשרויות לסטאפ שאני רוצה חלק מהציוד יש לי :

טוויטרים: 2 סטים מורל פיקולו ,2סטים מהסיבה שאני רוצה ליניאריות לכול התחום שהם נותנים ובעוצמה גבוה (100RMS קבועה) לגבי התחום הגבוה מאוד אם הם ייצרמו אז מקסימום אני אחתוך רק אחד מהסטים בתחום הגבוה וייחפש חיווט נכון. כך שאצטרך לרכוש רק סט אחד כי אחד יש לי אם יש הצעות יותר מעניינות אז הבמה פתוחה הבנתי שהטוויטרים של ההייבריד פתוחים וזה משהו שאני אוהב. כול זה ישב ישירות על מגבר 4 ערוצים XZETEC PRESTIGE שיש לי ואני אוהב מאוד לא חד מדי גם שילוב טוב עם הפיקולו .

מידרנג'ים 4" של הייבריד תיבה 5-6 ליטר בדלת

וופרים 6.5" של הייבריד

קרוס אודיוסון ביט 1 שיש לי יתפעל את המדרנג'ים וופרים וסאב

סאב:SUNDSTREAM RUBICON 12" סביר ביותר על מגבר מונו שלא זוכר את השם שלו

אם הסט של ההייבריד יהיה יקר מדי אז אני אלך על אותו סטאפ אבל עם מידירנג'ים ווופרים של SCANSPEAK RELOVETOR

עופר חייב לשמוע את האוטו שלך! גם את הטויוטה אונסיס ואני בטוח שגם המערכת של מר אודיו קינג לא ראיתי חותמת מעניין!

רוצה תגובות ....

תודה אביעד

פורסם

אודיו קינג היקר !

10000 רק לסקאן ספיק?? לא צריך את הטוייטרים רק את המידרנג'ים ווופרים ראיתי באודיו יורפ -זה אתר בחו"ל בערך ב-900 יורו

אם אני לא טועה אני אסתכל שוב מה שנתת לי זה משהו בארץ או בחו"ל? זה כולל קרוס? גם קרוס לא צריך אני אשתמש בביט 1 שיש לי כול התקציב שלי זה 10000 .וכמה עולה הסט של ההייבריד?? ואני חשבתי על ג'נסיס דואל מונו.... בסוף אני אגמור עם פוקל

K2P 3WAY עם התקציב שלי :-(

תודה

אביעד

פורסם

אני אמנם לא בר מזל כל כך להיות בעלים של DMX של ג'נסיס אבל אני בעלים של סט 3WAY מסדרת הלגטייה של HAT

L1PRO R2

L4SE

L6

לא שהמגבר שמרים אותם פראייר, הוא חיה רעה ומספק את הסחורה במלואה בעיניי.

אתה מוזמן לשמוע את הסט, יעלה לך פחות מעשירייה זה בטוח, למען האמת ישאר לך עודף כבד למגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי

תודה על ההזמנה אני אשמח לבוא לשמוע !!! ראיתי בחותמת שיש לך גם ביט 1 וואי איך בא לי לשמוע

אם תשאיר לי טלפון בפרטי אז זה יהיה פצץ אני פשוט משתמש חדש ולא יכול לשלוח הודאות

תודה

אביעד

פורסם

SCOOB- לא יצא לי לשמוע את ההייבריד אבל את הSCANSPEAK כן . מעוניין מאוד לשמוע את ההייבריד בנוגע לשאלה שלך בכלל לא ההייתי ממליץ לאנשים להתלהב ממשהו ובטח ובטח שלא מרמקולים שזה האלמנט הכי בעייתי בסטאפ בלי לשמוע.מכיוון שאני שועל מזדקן באודיו אז בד"כ לפי התקנות והשקעות של ציוד בד"כ בחו"ל אני יכול לתאר איך הרמקול יישמע לא את חותמת הקול שלו אבל פחות או יותר אני מסתכל ברכיבים של הרמקול לדוגמה רמקול נדיניום בד"כ יהיה כוחני ורמקול מקרטון בד"כ ישמע יותר טוב בווקל מקבלר

זאת הרמה של התרשמות לא יותר מזה עוד פעם חובה לשמוע לפני רכישה!! לגבי ההייבריד ראיתי התקנות מטורפות ולא התקנות לתצוגה אלא התקנות של מכורים לסאונד זה כבר מראה לי באיזה קטגוריה הם .

לגבי הדואל מונו ברור שאני כרגע רק יכול לחלום על האקסטרים וגם לא ההייתי רוכש אותו מכיוון שלדעתי יבואו לידי ביטוי רק בהתקנה פנטית לא בא לי להיכנס לקטע פנטי של ניסוי וטעייה של חיווטים שונים יחידות ראש שונות .חובה להתאים יחידת ראש במיוחד למגבר הזה ,זה לא ציוד שאתה מתפשר על יחידת ראש שיש לך זה כמו לשאול אתה מתכוון לרכוש מרצדס AMG אבל עם ריפודים רגילים ורמת גימור רגילה זה לא אמור להיות ככה ישנם לקוחות סופרפרימיום שרוצים את הטוב ביותר שכסף יכול לקנות אני לא נמצא שם...

איפה אני מתכוון לרכוש ... לא יודע לא בדקתי לא יודע מי היבואן של ההייבריד אם יש כזה בכלל .

לגבי הסטאפ שלך אוהב מאוד! אוהב את הפוקל -עמוק ,בשרני אוהב את הטוויטר שלך(פשרה לסופרימו חח ) אוהב את הסאב והמגבר מתאים לו מצויין אולי שילוב הטוב ביותר. אני חושב שהסטאפ הזה הוא אחת התמורות המצויינות לכסף אם ההייתי חכם זה מה שההייתי עושה אבל יש לי מחלה ! שהיא נטייה להיסחף מחפש אתגרים לשילובים שונים ומשונים בד"כ מגיע לסלט שלם ....

התוצאה בזבוז של כסף ,לעיתים תקופות ארוכות בלי מערכת בכלל ... מזכיר לי את הימים הטובים בסדנה מסויימת עם מנטליות לא ישראלית .. שבה ההייתי שותה קפה שחור ומאזין לכול מיני סטאפים שנעלמו מן העולם ...לסיום אני רוצה להגיד משהו ציוד איכותי יש הרבה ובשפע אבל האתגר הקשה ביותר והמתסכל ביותר ברכב זה הסביבה הקטנה הזאת ,זה בניית תיבות כמו שהם אמורות להיות ! זה כיוונים אין סופיים .... לכן מחכה לשמוע את האוטו של עופר !!! יש הרבה נסיון שם.... האונסיס של אדי כמובן גם את הרכב שלך (לחייך ולדעת שאתה אחד הפיקחים מינימום תמורה להרבה תוצאה מספקת) יהיה לי כבוד לשתות איתכם קפה אצלי בבית לתת לכם לשמוע את המערכת שלי בבית (מגבר מנורות מפלצתי,רמקולים אופרה CD דנון כבלים כסף ) ולהזמין גם חבר ותיק שבנה לי מורלים

(היום כבר בלי קוקו )...אם בא לכם לקפוץ וגם כול אחד שאוהב סטריאו מוזמן :-)

פורסם

קודם כל תודה רבה על הפרגון, את הפיקולו קניתי נטו בגלל זמינות של יד שנייה לאחר שנאמר לי שהוא והסופרימו הגדול נשמעים אותו הדבר וההבדל הוא רק על הנייר אבל בשבילי זאת עדיין חידה כי לא יצא לי לשמוע את הגדול.

כרגע אני גם מתכנן שינויים כדי להתקדם צעד קדימה (מי שמגיע לרמה כזאת כבר לא יכול לשבת בשקט בלי שהמחשבות על התקדמות ירפו ממנו ואני חושב שזה קולע לכולנו).

בנוגע להייבריד, אני כבר מת לשמוע סט שלם שלהם אבל אין אף אחד באזור שלנו שמחזיק אחד, רק אחד שמשתמש במידים l4 ונשאר רק לדמיין את השאר עד שאדי יקפוץ לביקור או שאני אגיע למרכז.

הdmx מציג נתונים מדהימים של הספק מעבר לזה יש עוד הבדל בינו לבין הdm הרגיל שאתה מדבר על השקעה כלכך גדולה שצריך בשבילו בהתקנה?

תודה על התשובות ואתה יותר ממוזמן.

• תוכן חדש...