Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחצי שנה קניתי סוויפט 2008. בבדיקה ראו שהבולם השמאלי נוזל. במוסך אמרו שאפשר להמשיך לנסוע עם הרכב ככה. מאז עברו כמה חודשים, ויש לי תחושה שהגיע הזמן להחליף את שני הבולמים האחוריים.

האם זה הגיוני שצריך להחליף בולמי זעזועים ברכב שעשה 50 אלף ק"מ?

האם כדאי להחליף גם את הקדמיים באותה הזדמנות?

יש למישהו המלצה על בולמים מסוג מסויים במחיר שפויי? (לא זבל סיני...)

האם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך אמין באזור ראשון-רחובות שיכול לבצע את ההחלפה במחיר הגיוני?

תודה

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

בכל מה שקשור בבלומי זעזועים, כל עוד אתה לא משדרג (קונה בולמים "ספורטיבים"), אל תתעסק עם תחליפים.

לפחות לא במקרה הזה.

למיטב ידיעתי, המחיר של זוג בולמים לא גבוה במיוחד.

שווה להשקיע במקוריים. (אני אישית הייתי כבר מחליף רביעייה. אבל אני פדנט).

הבולמים אחראים על הקשר של הצמיג עם הכביש. וביחס ישיר לכך, על האחיזה, היגוי, בלימה, תאוצה, וכו'.

אל תזלזל ברכיב כל כך חשוב!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אם הבולם נוזל, תחליף ולמקורי. הסני מחזיק מעמד שנה, לא הרבה יותר.

ההפרשים לא גדולים במחיר.

Nir Goldman-Fux

פורסם

למה אתה חושב שאתה צריך להחליף בולמים? ברכב הזה נוחות הנסיעה לא מרשימה במיוחד גם כשהבולמים תקינים, במיוחד כשיש דברים בתא המטען או כשמישהו יושב במושב האחורי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע שנוחות הנסיעה ברכב הזה לא משהו, אבל בכל זאת נראה לי שהבולמים קשיחים מידי, ויש רעשים שלא נשמעים תקינים במעבר על פסי האטה גם כשהאוטו ריק (לא במהירות גבוהה).

בנוסף, בצד שבו הבולם נוזל הרכב שקע ס"מ וחצי בערך. אני מתאר לעצמי שזה קשור.

האם בולמים של מונרו יעשו את העבודה או שעדיף ללכת על מקורי?

האם כל מוסך רגיל יכול לעשות את העבודה או שעדיף במוסך מורשה סוזוקי?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אהה, במקרה הזה באמת כדאי לגשת לבדוק את הרכב במוסך :lol:

אני מכיר מוסך טוב באשדוד ומוסך מצוין לנושא בחולון. חכה לעזרה, אולי הוא ידע איפה יש מוסך טוב קצת יותר קרוב אליך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ויש רעשים שלא נשמעים תקינים במעבר על פסי האטה גם כשהאוטו ריק (לא במהירות גבוהה).

לא יודע אם זה קשור, אבל גם לי היה איזה רעש מוזר כאשר הייתי עולה על פסי האטה- אך רק כשהייתי עולה עליהם כשאני מגיע בדיוק מולם וכששני הגלגלים הקדמיים היו עולים באותו הזמן. לא בזמן עיקול. (סוויפט2007)

זה היה קורה רק כשהיה קר בחוץ. (כשמד הטמפ' ברכב הראה מתחת ל10-12 מעלות. מה שלדעתי מעיד על גומיה כלשהי- בקור היא קשיחה יותר וכשחם היא מתרככת).

ניסיתי לטפל בבעיה, אך התחיל הקיץ ומאז הרעש נעלם. :shock: נראה מה יהיה בחורף.

בשיחה עם מנהל מוסך סוזוקי, עלה נושא של גומיות מוט מייצב. במידה והן תקינות, אז אלו הגומיות של המשולשים.

ולשאלתך,

מונרו נחשבים טובים, אך בדוק את פער המחירים אל מול מקוריים.

אני זוכר שברכבי הקודם, הפער עמד על כ100 ש"ח לבולם! (פער לא משמעותי בכלל!)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• ספונסר פורום
פורסם

תבחר באיזה אזור הכי מתאים לך:

1) מוסך שלדור ברחובות.

2) מוסך שי שירותי רכב בראשל"צ.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום כדי שידאגו לך למחיר מיוחד.

פורסם

תודה על העזרה. אני אגש לאחד מהמוסכים האלה בשישי ונראה מה יגידו.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...