Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לדעת מבעלי מאזדה 5 מהי צריכת הדלק האמיתית לא לפי נתוני יצרן

שמעתי שהיא צורכת 1ל-8 האם זה נכון?

פורסם

תשמע, צריכת דלק זה נגזרת מהרבה דברים, הדבר העיקרי בניהם זה:

הנהג - צורת הנהיגה שלו - בנאדם שכול הזמן מושך הילוכים, נותן קיקים, נוהג בעצבנות וכ'ו, הרכב יבזבז עם נהג כזה הרבה יותר דלק מעם נהג אחר.

כמו כן גם נגזרת של שימוש במזגן -בתקופה הזאת של השנה אין הרבה ברירות, אבל יש אנשים שגם בלילה בתקופות קרירות יחסית מדליקים מזגן, זה גם משפיע.

איפה הרכב נוסע לרוב - בתוך העיר או מחוץ לעיר, פקקים וכדומה.

מצב המכני של הרכב, מצב הצמיגים ולחץ האוויר בהם.

אתן דוגמא אישית: אני בעלים של מאזדה לאנטיס 2003, כולם אמרו לי שהרכב צורך כ1/9 בעיר עם מזגן, אני אישית נהג רגוע, שומר על לחץ אוויר תקין, הצמיגים חדשים, ולא קורע את הרכב, הצריכת דלק שלי בתוך העיר עם מזגן היא כ1/10-11 (נבדק כמה וכמה פעמים ע"י חילוק קילומטרים על כמות הליטרים שנכנסה)

ככה שתבין שיש הרבה גורמים משתנים פה.

כמובן שבסופו של דבר מדובר ברכב גדול, עם מנוע גדול וזה אוטומט, אז דלק הוא יצרוך בצורה דיי גבוהה, אבל ההבדל של בין 1/7 לבין 1/10 זה דיי משמעותי, בהנחה שהמכל דלק זה 60 ליטר, זה הבדל של 180 ק"מ למכל דלק.

פורסם
מבקש לדעת מבעלי מאזדה 5 מהי צריכת הדלק האמיתית לא לפי נתוני יצרן

שמעתי שהיא צורכת 1ל-8 האם זה נכון?

איזה רכב יש לך היום ומה צריכת הדלק הממוצעת שלו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני נוהג כבר שנתיים המזדהה 5 עם הגיר הישן של ארבע ההילוכים. צריכת הדלק היא 1:9 עם מזגן 365 יום בשנה בתנועה צפופה אך לא פקוקה

חוץ מזה, אני מאוד נהנה ממנה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברשותי מאזדה 5 2008, גיר 5 הילוכים אוטומט.

בנסיעה רגועה מאוד מחוץ לעיר על 80-90 קמ"ש, טורים 2000-2200 סל"ד ללא מזגן הגעתי ל 13.2 ק"מ לליטר.

בזמן האצות אני לא נותן לטורים לעלות מעל 2200 סל"ד, זו הנקודה כמעט הכי נמוכה שהוא מעביר הילוך. בזמן נסיעה נניח אתה יורד ל 70 קמ"ש הטורק נעול, טורים 1500 בערך, אם תאיץ לאט הוא ימשיך בתאוצה עם טורק נעול, אם תלחץ אז הוא ישחרר טורק הטורים יעלו ויתחיל לבלוע.

מאז הפעלת המזגן ירדנו ל 10.6-11.6, בנסיעות בתוך העיר (גדרה) משולב עם 30% בינעירוני מגיעים הכי גרוע ל 9.6 ק"מ לליטר

האוטו עבר 100000 ק"מ, שמן קסטרול 5-30 סינטטי מלא,

התקלה היחידה שהיתה לי טרמוסטט שלא הסכים להיפתח בזמן, החלפתי למקורי והכל תקין.

האוטו היה מושלם אם היה דיזל.

פורסם
איזה רכב יש לך היום ומה צריכת הדלק הממוצעת שלו?

כל התאורים למינהם שתמצא כאן, יעזרו לך (לשואל המקורי) להבין את גבולות הגיזרה(בערך), אבל רק לפי הצריכה הנוכחית שלך אפשר יהיה לקבל אינדיקציה סבירה לצפוי. לכן, שאלתי את השאלה המצוטטת כאן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בזמן האצות אני לא נותן לטורים לעלות מעל 2200 סל"ד, זו הנקודה כמעט הכי נמוכה שהוא מעביר הילוך. בזמן נסיעה נניח אתה יורד ל 70 קמ"ש הטורק נעול, טורים 1500 בערך, אם תאיץ לאט הוא ימשיך בתאוצה עם טורק נעול, אם תלחץ אז הוא ישחרר טורק הטורים יעלו ויתחיל לבלוע.

סיקרנת אותי!

מי זה הטורק, איפה הוא ננעל ואת מה לעזאזל הוא בלע?

פורסם

בתיבת הילוכים אוטומטית אין מצמד יש טורק קונוורטור, הטורק יכל להינעל ואז להוות יחידה אחת "חיבור ישיר" בן המנוע לגיר

בהילוך חמישי הוא ננעל (יש תיבות שגם בעוד הילוכים), ואז אתה רואה נפילת סלד של כ 500 סלד, אבל אם אתה לוחץ על הגז המחשב משחרר את הטורק ע"מ שהמנוע יעלה סל"ד לתחום שבו הוא עם יותר מומנט.

אוכל הכוונה ליותר דלק.

• תוכן חדש...