Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CEA2006 הוא תקן ומגברים שעונים לתקן מקבלים חותמת על כך שהם מספקים לכול הפחות את ההספק

שמוצהר עליו ע"י החברה ,בפועל אם יצא לך להתקל בתעודות לידה של מגברים מסידרת הפאנצ'

או מסידרת הפאוור הייתה שם לב שהמדידות בפועל גבוהות בהרבה.

פורסם

מצאתי את התעודת לידה ...

P1060410.jpg

זה שונה בערך ב 2% ממה שהם הצהירו מראש :?

ושוב , אם מסתכלים אחורה הייתה תקופה שהמגברים שלהם היו אנדר רייטד בצורה רצינית ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
אני מסכים איתך, אולי אני לא מבין נכון פשוט אני לא רואה טעם למשל במקרה ואני קונה רמקולים למשל יותר טובים אם המגבר לא מספיק חזק בכדי להרים את הרמקולים ופשוט הרמקולים לא יהיו מנוצלים אפילו לא בחצי (המגבר מביא 55 RMS לערוץ)

למשל המורל דוטק הם 140 RMS

אולי אני פשוט לא מבין נכון את העיניין פה

המגבר אכן מוצהר 55X4

יש הרבה דרכים שבהם אתה יכול לעבוד עם המגבר הזה , השאלה לאן אתה מכוון עם המערכת ... ?

דרך אגב , המורל אולי נשמע כמו סט עממי ופשוט אבל הוא דורש הגברה רצינית כדי לנצל אותו במלואו .

פורסם

אשמח אם תסביר את עצמך יותר

מה זאת אומרת :

"יש הרבה דרכים שבהם אתה יכול לעבוד עם המגבר הזה , השאלה לאן אתה מכוון עם המערכת ... ?

דרך אגב , המורל אולי נשמע כמו סט עממי ופשוט אבל הוא דורש הגברה רצינית כדי לנצל אותו במלואו ."

כרגע יש לי מורל מקסימו 80 RMS רשום באתר שלהם

אתה אומר המגבר הנ"ל לא מספיק חדש בכדי להרים אותם?

פורסם

הכוונה שלי היא שכמו שזה נראה עכשיו אם תחליט אכן ללכת על מונו ותחבר את הסאב לא יהיה לך צורך ב 6X9 (לפחות לא ב 6X9 מוגברים)

תוכל לעבוד עם ה HE4 בגישור ואז תקבל הספק יפה גם אם תחליט לעבור לדוטק

אופציה אחרת (לא יודע אם קנית כבר את הסאב ) היא לחבר סאב בעל סליל של 4 אום או שני סלילים של 2 אום בעל הספק בסביבות ה 200W ואז לא תצתרך להוסיף מגבר בכלל (שוב בהנחה שאתה מוותר על ה 6X9 )

למה התכוונת ב "מספיק חדש " ?

פורסם

את הציוד שציינתי כבר קניתי ומותקן

אני לא מבין מאיפה הבאת שיש לי ברכב 9X6 כל הרמקולים ברכב הם 5.25

ברגע שאני יעבוד עם המגבר בגישור אני צריך במקום זה מגבר 4 ערוצים נוסף בכדי שאוכל להגביר גם אחורי וגם סאב

אני לא רואה סיבה לקנות מגבר 4 ערוצים ולעבוד איתו עם 2 ערוצים בגישור

הרמקולים מאחורה צריכים גם הגברה. יש הבדל משמעותי בין רמקולים מוגברים ורמקולים לא מוגברים

לכן אני צריך 5-6 ערוצים סה"כ (4- סט קדמי וסט אחורה ועוד 1-2 לסאב)

פורסם

"הבאתי" את זה מתוך מסקנה שה"רמקול האחורי" שציינת הם 6X9 כי לא כתבת אחרת

"אני לא רואה סיבה לקנות מגבר 4 ערוצים ולעבוד איתו עם 2 ערוצים בגישור" הסיבה היא שהוא דיי חלש והוא אצלך כבר

עדיין לא ענית לאן אתה מכוון עם המערכת הזאת (SPL/SQ/שדרוג עתידי / משהו מינימלסטי) , עדיף לתכנן מראש מה המטרה של המערכת ואילו רכיבים יהיו מותקנים בה ובכך לחסוך הרבה הוצאות מיותרות וכאב ראש על החלפת רכיבים והתקנתם ...

אם המטרה היא כרגע אך ורק מגבר מונו ללא שום מחשבות שדרוג בעתיד אז AUDIO KING נתן פה מגבר שאכן יעשה את העבודה עם הסאב שיש ברשותך

פורסם

המטרה העיקרית היא SQ משהו שלפי דעתי כבר יש אמנם בגלל חוסר שליטה על כל סט בנפרד זה קצת יותר קשה הייתי משנה קצת כיוונים

אמנם לפעמים מתחשק פשוט לשמוע בווליום קצת יותר גבוה מעכשיו אז כן ממש קצת חסר ווליום

הסאב נותן צליל נקי ומדוייק כרגע ואני בטוח שאני לא משתמש בחצי ממנו

אני תמיד משאיר את האופציה לשדרוג פתוחה

המטרה למונו בלוק היא להוסיף לרמקולים עוד קצת עוצמה ושליטה יותר מלאה שכיוון שלהם

• תוכן חדש...