Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבוע טוב.

לפני כשעה הבחנתי שכאשר אני לוחץ על הבלמים אין לי אורות בלימה כלל.

כאשר אני מדליק את הפנסים הראשיים יש תאורה מאחור אך בעת לחיצה על הבלמים

שני הפנסים צריכים להתחזק ובנוסף אור הבלימה שמעל לדלת תא המטען צריך לדלוק.

כל שאר הפנסים דולקים כרגיל.

יש לציין שהבקליות שלי קצת הושחרו כתוצאה מפיח ולפני שבוע פירקתי אותם לצורך ניקוי

וגם החלפתי את כל הפנסים מאחור- איתות, רוורס, אור ערפל ופנסי בלימה+ תאורה אחורית.

האם יש קשר לזה? למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתגובות מהירות, זה מצב קצת מסוכן.

lr8pz2c6xbnaw32r2os7.jpg

שלומי.

פורסם

ישנו מתג אורות בלם שנמצא על הדוושת בלם לפעמים הוא מתנתק מהמקום. אני לא בטוח שהוא לא עושה פעולה הפוכה כשהוא מתנתק אבל שווה לבדוק.

פורסם

מעל דוושת הברקס יש מתג, יכול להיות שהוא התקלקל.

הוא עובד בשיטה הפוכה, שהדוושה רפויה המתג לחוץ כלפי פנים, שהדוושה נלחצת פנימה הוא משתחרר וככה מדליק את האורות.

ייתכן מאוד והמתג תקול, בדוק אותו ידנית או כנס למוסך, לא צריך להיות סיפור יותר מידי יקר.

שבוע טוב.

פורסם

קודם כל זה מצב מאוד מסוכן ואסור לנסוע ככה בן אדם שנוסע מאחוריך לא יודע כאשר אתה מאט.

ואחרי הקורס נהיגה מונעת, תבדוק את זה בדחיפות מכל הכיוונים לבד אם בא לך אולי לא הרכבת נורות נכון אולי החוטים שלהם השתחררו נקרעו התנתקו בזמן שהחלפת אבל במידה ולא תצליח סע למוסך בזהירות רבה עלול להגרם מצב לא נעים ביכלל!

פורסם

קשה להאמין שנקרעו חוטים באופן פתאומי

ושלושת אורות הבלימה נפגעו, אם זה היה קורה לפנס אחד או אפילו שניים

אבל כל אורות הבלימה זה כבר יותר מצירוף מקרים.

בשעה הקרובה הרכב יכנס למוסך. אעדכן בהמשך.

שלומי.

פורסם

לא רוצה להטעות, כי אין לי ידע בחשמלאות רכב, אז אני אכתוב את זה בתור שאלה.

האם ייתכן שהבחור הרכיב נורה לא תואמת וכתוצאה מכך נשרף לו הפיוז ?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

היום בבוקר נכנסתי למוסך ומסתבר באמת שהמתג הזה שבק חיים.

טיפול של כחצי שעה כולל הכל ונגמר הסיפור.

תודה לכל העוזרים.

שלומי.

• תוכן חדש...