Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HTC HD2 (Android) + Clarion CZ500 לא ממש משתפים פעולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי שני רומי NAND של tytung - האחד מבוסס ICS והשני מבוסס GB, בכל פעם שניסיתי לזווג את המכשיר עם הקלריון ולהוציא/לקבל שיחה באמצעות הדיבורית, היה רעש לוואי נוראי וזה פשוט לא שמיש. האם יש כאן מישו שבמקרה מריץ HD2 עם רום דרוידי ובמקרה יש לו גם CZ500 ויכול להציע פתרון?

אינני שולל את האפשרות של פאק חומרתי (ב HD2, עדיין מכשיר מ 2009).

תודה מראש! 8)

פורסם

במקרה יש לי נסיון עם HD2 (היום אני עם S2) וכן חיברתי את פל' למערכת (ECLIPSE).

איך אתה מחבר? כבל, ממיר, בלוטוז...?

איזה רעש יש לך?

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

תודה על ההתייחסות Kuzia :D

החיבור מתבצע ב Bluetooth - מדובר בהפרעות חזקות במיוחד, הדבר הכי קרוב שניתן לתאר הוא פשוט חריקות. לא ניתן להבין מאומה מהצד השני והצד השני מדווח ששומע את אותם רעשים מחרידים. נוסו כאמור שני רומים, גירסת הרדיו הינה 2.15.50.14.

פורסם

קודם כל צריך לבדוק ממה זה נובע בדיוק.

ניסית לחבר טלפון אחר למערכת? לבדוק בוודאות שזה טלפון ולא מערכת?

אם מכשיר אחר יעבוד בסדר? אז צריך לטפל בHTC.

אני זוכר שברומים של אנדויד, היו כל מיני בעיות עם בלוטוז.

דבר אחרן שישאר לך לעשות, זה לנסות את רוב הרומים ורדיו.

יש לך בערך 4-5 סוגים של רומים (CM7, CM9, MIUI, GB, ICS).

אז תבדוק את המערכת ותעדכן פה.

בהצלחה :)

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

אני עם CZ501 ו מתחברים אליו SGS2 ו SGS1, כשניסיתי לשים רום מקוסטם על ה SGS2 שימוש בכל התקני ה BT היה נוראי (המערכ, האוזניה והמקלט BT שמחובר למערכת במטבח), שמתי את הרום של firefds עבד כמו קסם (גם עם המקורי היה לא רע מבחינת BT), לכן אני מנחש שהבעיה ברום.. תמצא סלולרי אחר (עדיף אנדרוידי עם ICS) ותנסה להתחבר למערכת שלך כדי לשלול פאק בה. אחר כך תנסה לחבר את הסלולרי להתקן דיבורית/אוזניה אחר, אם זה ממשיך עם התקן דיבורית/אוזניה אחר, הבעיה איפושהו בטלפון ואז תנסה להחליף לרום אחר ולבדוק אם זה חוזר על עצמו כדי לוודא שהבעיה היא ברום ולא בחומרה של הסלולרי

פורסם

ל CZ500 זווגו בעבר כבר SGS וגם אייפון בלי שום בעיה, עם איכות שמע פנומנלית, הן בסטרימינג (A2DP) והן כדיבורית בלבד. כל שנותר עכשיו לבדוק הוא את התוכנה/חומרה ב HD2. לפני שאחליף את הרומים, אנסה לצרוב גרסאות שונות של הרדיו (כעקרון מוגבל לגרסאות התומכות בגירסת המכשיר שמגיעה עם 576MB RAM בלבד, כי כל הישנות יותר לא יעבדו עם הריליסים האחרונים לאנדרואיד ב HD2), לראות אם זה משנה משהו. בתקווה שכע.

תודה שוב.

פורסם

באמת, לפני שאתה מתחיל לשחק עם הרומים, תבדוק קודם כל טל' אחר מול מערכת וטל' שלך עם מכשיר/דיבורית/אוזניה אחרים כדי לבודד את הבעיה.

אם תזהה שזה הטלפון עושה בעיה, אז תתחיל להחליף רום/רדיו.

פורסם

האם יש סיכוי שבטלפונים האחרים הדיבורית עבדה מהרמקול הימני וב-HTC היא עובדת גם/רק מהשמאלי? בדיבוריות שעובדות עם הרמקולים עלולים להיווצר פידבקים כאשר הקול בוקע מהצד שקרוב למיקרופון.

האם ניסית לשמוע מוזיקה מהטלפון? אני תוהה אם גם שם הבעיה קיימת.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...