Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גזענות נגד מהגרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נחוץ הקטע על השיוך למחנה פוליטי כזה או אחר -

לא חסרים ארגונים לזכויות אדם כביכול שמצהירים בגלוי שברצונם לאזרח אותם \ לתת להם מעמד תושב,

מהסיבה הפשוטה ש"נשקפת סכנה מיידית לחייהם" במדינה ממנה באו.

עוד מבלי להיכנס לפוליטיקה, הם רוצים לאזרח אותם מנימוקים של זכויות אדם לכאורה.

משם והלאה - זה לא משנה. הדרך לאיבוד רוב דמוגרפי קצרה, וכמדומני שלנקודה הזו התייחס גיא בכור.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן בהחלט ישראל היא גן עדן יחסית לאריתריאה

http://news.walla.co.il/?w=/15/2540858

אסור בשום פנים ואופן להחזיר אותם לשם.

ושאלה שמאוד מסקרנת אותי ועוד לא ראיתי נושא שנפתח כאן מה לגבי גזענות לגבי יהודים בארץ?

http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-3af40dcd2ecc031004.htm

דוגמא קטנה מיני רבות.

למה תקפו אותו? כמה אנשים נעצרו? האם ערבי ישראלי היו תוקפים ככה? זו לא גזענות?

http://www.latma.co.il/article.aspx?artiId=6014

פורסם
אוקיי, לא היה מדובר בסרטון, אבל עדיין שווה קריאה: http://benhateva.wordpress.com/2012/05/22/73898/

ומגזענות אחת לגזענות אחרת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מתוך הטוקבקים בכתבה שהבאת, כותבת פרחה מטומטמת בשם דלית אמיתי:

אולי כדאי לנו להתאסלם, להתקיף את התקשורת השמאלנית ולהשמיד אותה ואז להתגייר שוב? הרי כל העניין שלהם זה היהדות........אז אחרי שנתאסלם לא יהיה להם מה לכתוב יותר......נמחק אותם מהמפה, ונתגייר שוב...........איך יצא זרע כזה מסריח דווקא מניצולי שואה? מישהו יכול להסביר לי? זה גורם לי לא לכבד את יום השואה..........אני ומשפחתי הרי לא היינו שם....אז למה אני צריכה להכביד על חיי? אין לי מספיק צרות בחיים? אני צריכה לכבד את השואה והם ניצולי השואה רוצים להשמיד אותי ואת מדינתי.............זבלים,,,ארורים תהיו שמאלנים עלובי נפש

באמת, למה היא צריכה להכביד על חייה עם יום השואה המיותר הזה, גם ככה היטלר לא סיים את מה שהיא רוצה להמשיך לעשות! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ושאלה שמאוד מסקרנת אותי ועוד לא ראיתי נושא שנפתח כאן מה לגבי גזענות לגבי יהודים בארץ?

http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-3af40dcd2ecc031004.htm

דוגמא קטנה מיני רבות.

למה תקפו אותו? כמה אנשים נעצרו? האם ערבי ישראלי היו תוקפים ככה? זו לא גזענות?

http://www.latma.co.il/article.aspx?artiId=6014

אתה צודק, יש גם גילויי אלימות רבים נגד יהודים, נגד ערבים, נגד מזרחיים, נגד אשכנזים, נגד רוסים, נגד אתיופים. אני מסכים לגמרי שהפכנו למדינה אלימה בה כל אחד מכה את מי שלא מוצא חן בעיניו.

חוץ מחינוך, תעסוקה וכו' אני בהחלט חושב שצריך שיהיו יותר שוטרים שמפטרלים ברחובות. ראיתי כאלה בדאבלין, בניו יורק, בטורונטו, בלונדון, בברצלונה ובעוד הרבה ערים אחרות.

גם מקרי אלימות מזעזעים כמו הילדים שרצחו את הגבר שביקש מהם להפסיק להרעיש בבאר שבע יימנעו, וגם אלימות על רקע גזעני תפסיק לחלוטין. הבעיה היא שאין מספיק כוחות למשטרה לבצע את זה וכנראה יותר קל לבזבז מליונים על העתקת כמה בתים מגבעה א' לגבעה ב' מאשר להגדיל את כוחות השיטור שלנו.

אני הייתי שמח לראות שוטרים מפטרלים בערב בערים השונות, גם בהרצליה.

זה לא אומר שום דבר על הגזענות שחלק מהישראלים לוקים בה כשמדובר במהגרים לא חוקיים.

אהבתי את ההצעות להכשיר אותם בטכנולוגיות חקלאיות מפותחות ולשלוח אותם חזרה לכפרים שיוקמו ע"י ישראל בדרום סודן ואריתריאה. גם הומני, גם הוגן וגם מבטיח רמת חיים סבירה בארצות האלה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כן? ובזמנים כאלו כאשר הכלכלה העולמית בקאנטים ואנשים זועקים על יוקר המחיה, איך בדיוק תממן פרוייקט שאפתני כזה? לא בא לי לממן הכשרה עבור מסתננים. אם אתה מוכן לכתוב את הצ'ק הנחוץ לכך - אחלה. אבל מבחינתי שיעיפו אותם מפה כמה שיותר מהר. מצידי שאפילו לא יעלו אותם על מטוסים - שפשוט ידחקו אותם (אפילו פיזית) בחזרה לסיני.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אהבתי את ההצעות להכשיר אותם בטכנולוגיות חקלאיות מפותחות ולשלוח אותם חזרה לכפרים שיוקמו ע"י ישראל בדרום סודן ואריתריאה. גם הומני, גם הוגן וגם מבטיח רמת חיים סבירה בארצות האלה.

נגיד ויימצאו משאבים, איך אתה מדמיין את זה בדיוק לעצמך? לא נראה לי שאלה אנשים שירצו ללמוד, הרי הם בטוחים שכאן (או במקום אחר, אחרי סיסיימו עם המדינה הזאת) ייתנו להם קורת גג ואוכל בחינם. למה להם לחזור בחזרה, ועוד לעבוד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי בעיית הפליטים היא בעיה חמורה מאוד. אני גם מבין את תושבי השכונות שבהן ריכוז גבוה של פליטים ולי אישית מאוד צורם לראות "חמולות" שכאלה ברחובות. לא מעט מהם גם מחפשים צרות ויצא לי להתקל בזה כבר.

אבל הסרטון הזה כבר יוצר יותר מדי קונוטציות לשואה וזה ממש דוחה שאנחנו, עם שעבר אירוע כה טראומתי, מרשים לעצמנו להעלות סירטון שכזה.

וכן צריך לגרש אותם מפה ולא לתת להם להגיע לפה בכלל, אבל מפה ועד לצוד אותם ברחובות "ולנקות" את המדינה מהם בצורה אלימה (וזאת התחושה שהסרטון הזה יוצר אצלי) זאת כבר הגזמה פראית.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
נגיד ויימצאו משאבים, איך אתה מדמיין את זה בדיוק לעצמך? לא נראה לי שאלה אנשים שירצו ללמוד, הרי הם בטוחים שכאן (או במקום אחר, אחרי סיסיימו עם המדינה הזאת) ייתנו להם קורת גג ואוכל בחינם. למה להם לחזור בחזרה, ועוד לעבוד?

לא פגשת אף אחד מהם אף פעם, נכון?

בטח שהם רוצים לעבוד

לגבי המשאבים - אין לי הערכה כמה יעלה פרוייקט כזה אבל בוא נחשוב רגע מה יקרה אם מחר כל 60,000 המהגרים ירצו לעזוב במסגרת האלף יורו מתנה. מדובר על 60,000,000 יורו שזה בערך 300 מליון ש"ח. אני מתערב איתך שהפרוייקט הזה שהציעו פה יעלה פחות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
באשקלון יש לא מעט פליטים והם לא מפריעים לי. הם מחכים לעבודה ליד בית הספר של הבת שלי, רואים אותם ברחובות והם עובדים במפעלים בסביבה שלי.

אשמח לדעת מי מעסיק אותם שאדע לא לקנות מוצרים שלו!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מי שמעסיק אותם זה כמעט כולם מהסיבה הפשוטה שאין עובדי ייצור.

הם לא יותר זולים מעובד ישראלי אבל הם רוצים לעבוד.

אישית לא מעסיק אותם אבל גם לא אחרים אף חברה שמעסיקה אותם כמו שלא אחרים חברה שלא מעסיקה אותם או מייצרת בשטחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אשמח לדעת מי מעסיק אותם שאדע לא לקנות מוצרים שלו!

איפה ההיגיון שלך?

שיסתובבו ברחובות רעבים ועניים ואח"כ תתפלא שהם עוברים לפשיעה (מה שכבר קורה)?

מאיפה יקנה אוכל?

לא שאני מעסיק מישהוא מהם אבל אין לי שום דבר נגד מישהוא כזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מלכוד 22, תעסיק אותם ועוד יבוא כי יש עבודה, לא תעסיק אותם והם יתדרדרו לפשע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

באמת שאני בעד הגירוש שלהם במידי וסגירת הגבול הרמטית.

אבל..

יש קבוצה של 4 עובדים סודנים באחד הספקים שלי באזה"ת אשדוד, ישבתי איתם לשיחה לפני כמה ימים ונדהמתי.

הם משכירים דירה ביחד, דירת 4 חדרים ב-3800 ש"ח לחודש, הדירה מרוהטת ונקיה וכוללת LCD מחשבים ניידים

והכל בטוב טעם.

יש להם חברות\נשים בסודן וכל חודש הם מרוויחים 6000 ש"ח +-, חצי לשם וחצי למחיה פה.

הם לומדים ביחד קרוא וכתוב ושולטים בעברית כמעט בצורה מושלמת.

מסתבר שהם באו לכאן לתקופת זמן, במטרה ללמוד את ענף הזכוכית בארץ ולפתוח מפעל מתקדם שם.

ברור לי שאולי זה משקף רק חלק קטן מהם אבל בכל זאת היה נעים לשמוע.

דרך אגב, כולם עם תעודות וחוקיים לגמרי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...