Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש- מומחה ליונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

בשעה טובה עברנו לבית החדש, אך בזמן השיפוץ יונה החליטה לבנות את הקן שלה דווקא על אדן החלון שלי.

כמו כן, יש ליונה כבר ביצה ואני ממש לא יודע מה לעשות איתה.

תודה לעוזרים, מצ"ב תמונה של היונה.

211x8g.jpg

פורסם

כשהייתי ילד, ויונה הייתה בונה קל על אדן החלון, איזור החלון היה בהסגר עד לפריחת הגוזלים מהקן, לא מתקרבים ולא מפריעים.

אבל אולי זה רק אני.

אם אתה בעד, באחת הפעמים שהיא תעזוב את הקן כדי לאכול, תדביק נייר אטום על השליש התחתון של החלון, וכך, כאשר תתקרבו או תעברו על יד החלון, היא לא תיבהל ותעוף, ועל ידי כך תשבור את הביצים.

שבועיים שלושה, גג חודש, וזה יגמר.

פורסם
בוקר טוב.

בשעה טובה עברנו לבית החדש, אך בזמן השיפוץ יונה החליטה לבנות את הקן שלה דווקא על אדן החלון שלי.

כמו כן, יש ליונה כבר ביצה ואני ממש לא יודע מה לעשות איתה.

תודה לעוזרים, מצ"ב תמונה של היונה.

211x8g.jpg

זוהי "תור"

פורסם

הכותרת הזכירה לי פרק משובח בסדרה "פעם בחיים" בה מושיק עפיה וסרנגה ביקרו בטכניון. מושיק עפיה עומד המום מול דלת שעליה מתנוסס שלט "השתלת יונים".

377635-5.jpg

:turn-l:
פורסם
כשהייתי ילד, ויונה הייתה בונה קל על אדן החלון, איזור החלון היה בהסגר עד לפריחת הגוזלים מהקן, לא מתקרבים ולא מפריעים.

אבל אולי זה רק אני.

אם אתה בעד, באחת הפעמים שהיא תעזוב את הקן כדי לאכול, תדביק נייר אטום על השליש התחתון של החלון, וכך, כאשר תתקרבו או תעברו על יד החלון, היא לא תיבהל ותעוף, ועל ידי כך תשבור את הביצים.

שבועיים שלושה, גג חודש, וזה יגמר.

האם לאחר תקופת הזמן שציינת היונה עוזבת לבד?

יש כאן דילמה מוסרית, מצד אחד זהו החלון היחיד בחדר וצריך לפתוח אותו לפעמים, מצד שני כאחד שאוהב בע"ח מכל הסוגים

קשה לי להעיף אותה..

פורסם

טוב, מצטער, נכנסתי כי אני מומחה ליונים (GREEK) אבל גיליתי שזה על pigeon ובזה אני לא מבין כלום

NOT, גם על GREEKS אני לא מבין כלום, אולי על GEEKS אני מבין משהו ועל זה הטרד בטח לא.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש כאלה שמצעים מתכונים שונים מיונים. אומרים שזה טעים. לא ניסיתי.

9.png

10.png

יש בהום סנטר קוצים מיוחדים מפלסטיק שלא מאפשרים ליונים לנחות ואז הם לא יבנו כן בחלון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נתקלתי אתמול בהרצלייה במונית שהיה כתוב עליה "ניסים מלך היונים". אולי תנסה לאתר אותו ולשאול.

(אמיתי לגמרי- יש מונית כזו...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הם יזכרו את המקום ויחזרו בקרוב. שום דבר לא יעזור לך אחר כך.

יונה - זאת חולדה מעופפת שמעבירה מחלות וכינים ולא ציפור שלום חמודה.

גם אני פעם הייתי נאיבי והחיים הפכו אותי לפאשיסט יונים.

פורסם

אם אתה אדם מאמין (אלוהים) אז אני חושב שיש מצווה מסויימת שמאפשרת לך לפרק את הקן.

לא התאמצתי לחפש בטח מישהו יכול לכוון אותך.

אני אישית הייתי משאיר את הקן ולאחר פינוי בהסכמה הייתי מניח דוקרנים או משהו דומה.

פורסם
הם יזכרו את המקום ויחזרו בקרוב. שום דבר לא יעזור לך אחר כך.

יונה - זאת חולדה מעופפת שמעבירה מחלות וכינים ולא ציפור שלום חמודה.

גם אני פעם הייתי נאיבי והחיים הפכו אותי לפאשיסט יונים.

+1

יותר מדי שעות שינה הלכו לי בגלל הנבלות הללו. שלא לדבר על הריח והלכלוך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...