Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה תמה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@Cuore Sportivo

^ אכן. מנוע ה5 צילינדר דיזל של פיאט הוא אחד המנועים האמינים בשוק - ידוע לי על אלפא 166 שהמנוע שלה הלך אחרי 647000 ק"מ - לא זו לא טעות, ולמרות שזה אולי שיא, המנועים הללו מגיעים בממוצע למעל 300000 ק"מ בלי בעיות מיוחדות. גם הפיצ'יועקעס האלקטרוניים אינם כבר נחותים כמו שהיה עד לפני 20 שנה. הרכב הבא שלי הולך להיות אלפא 166 או 159 JTD 2.4 ואין לי שום חרדות... 

הV6 של התמא הוא תכנון חדש שיצא לשוק לפני זמן קצר ואחד מהמנועים המתקדמים בקטגוריה...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פערי המחיר או המחיר הגבוה ללנצ'יות "האמריקאיות" נובעות המיסוי הגבוה על רכב שמיוצר בארה"ב בשווקי אירופה כי הם רוצים לעזור ליצרנים האירופים. בארה"ב המצב הפוך, רכב יפני/אירופי יקר יותר ולכן יצרנים יפנים מייצרים בארה"ב, יצרנים גרמנים מייצרים בארה"ב ואפילו יצרנים קוריאנים מייצרים בארה"ב, כדי להוזיל מחיר.

לא לגמרי נכון - השאלה היא למה אתה משוה את התמא. כמה עולה אאודי A8 בסיסי? גם המודלים של קאדילק אינם יקרים כאן בהשואה לדגמים האירופאים המקבילים. כלי רכב באירופה באופן עקרוני יותר יקרים בגלל המיסוי שאולי אינו פסיכי ברמות ישראליות אבל יותר גבוה מאשר בארה"ב. 

פורסם
מנפלאות קונצרן פיאט, חלק שני (שוב הייתי בסביבה) :shock:

חוץ מהפנדה... ממקור ראשון: כל מחירי הלנצ'יות נתונים להנחות נדיבות.

נסעתי על הפנדה החדשה וגם הגעתי להתרשם ממנה באולם התצוגה של היבואן הישראלי סמל"ת. שורה תחתונה, הפנדה החדשה היא רכב דל איבזור בצורה מבישה מאד. לא נוחה בעליל, ולמרות המחיר הנמוך ממליץ לא לרכוש אותה. הפנדה הקודמת הרבה יותר מוצלחת .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
@Cuore Sportivo

^ אכן. מנוע ה5 צילינדר דיזל של פיאט הוא אחד המנועים האמינים בשוק - ידוע לי על אלפא 166 שהמנוע שלה הלך אחרי 647000 ק"מ - לא זו לא טעות, ולמרות שזה אולי שיא, המנועים הללו מגיעים בממוצע למעל 300000 ק"מ בלי בעיות מיוחדות. גם הפיצ'יועקעס האלקטרוניים אינם כבר נחותים כמו שהיה עד לפני 20 שנה. הרכב הבא שלי הולך להיות אלפא 166 או 159 JTD 2.4 ואין לי שום חרדות...

הV6 של התמא הוא תכנון חדש שיצא לשוק לפני זמן קצר ואחד מהמנועים המתקדמים בקטגוריה...

שמעתי רבות על המנועים הללו בעיקר לחיוב ,אך דווקא מנועי הדיזל של ה156 2.4 JTD סבל קשות מאיכות הדלק שלנו בארץ מה שגם הפסיק את הייבוא או את המכירות שלו,די נדיר לפגוש אלפא 159 דיזל ובכלל...

פורסם
שמעתי רבות על המנועים הללו בעיקר לחיוב ,אך דווקא מנועי הדיזל של ה156 2.4 JTD סבל קשות מאיכות הדלק שלנו בארץ מה שגם הפסיק את הייבוא או את המכירות שלו,די נדיר לפגוש אלפא 159 דיזל ובכלל...

פלאי הדלק הישראלי - הזכרת לי נשכחות :roflmao:

פורסם
מנפלאות קונצרן פיאט, חלק שני (שוב הייתי בסביבה) :shock:

חוץ מהפנדה... ממקור ראשון: כל מחירי הלנצ'יות נתונים להנחות נדיבות. 

וואו ממש קרייזלר עם סמל של לנצ'יה!

ואם מדברים על לנצ'יה, למה כמעט ולא קונים את האפסילון בארץ?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ממקור ראשון: כל מחירי הלנצ'יות נתונים להנחות נדיבות.

מה הפלא. מרקיונה כבר הודיע על כוונתו 'להוריד את השלטר' על לנצ'יה עד 2015.

סוף אומלל לחברה שיצרה פעם מכוניות נפלאות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מסתבר שעתיד לנצ'יה (לפחות כמותג מדבקה) לא נגוז.

בהמשך ובניגוד לידיעות שציטט 504L הרי דובר רשמי של פיאט-קרייזלר מגלה כי ההחלטה בקונצרן היא להמשיך במותג .

דגם האפסילון ימשיך להיות מיוצר באירופה , בעוד ששאר דגמי לנצ'יה יפותחו וייוצרו ביחד עם המותג קרייזלר בצפון אמריקה.

http://www.autoguide.com/auto-news/2012/11/lancia-will-live-on-models-to-be-built-in-america.html

אפילו המנכ"ל הכל יכול הצטלם ליד המותג להזמת השמועות...

lancia-marchionne.jpg

פורסם
וואו ממש קרייזלר עם סמל של לנצ'יה!

ואם מדברים על לנצ'יה, למה כמעט ולא קונים את האפסילון בארץ?

1. פיאט היום היא בעל הבית בקרייזלר והחלפת הגריל והסמלים היא חלק מאסטרטגיה, מוזרה לטעמי, של נסיון לכוון לטעם מקומי. קרייזלרים מקבלים גריל וסמל של לנצ'יה במקומות להם לדעת בעל הבית יש למותג הזה יכולת למשוך קונים ולנצ'יות מקבלות מסכה של קרייזלר במקומות בהם לנצ'יה היא "מוקצה", כמו באנגליה למשל. יש בכך גם זילזול מרגיז באינטיליגנציה של הקונה, גם סוג שידור של אובדן אמון במותג מצד היצרן.

2. לנצ'יה אפסילון לא נמכרת כאן בשל היותה סוג של "אוטו איטלקי, לא אמין ולא שומר מחיר" וגם בשל היותה יקרה מדי ביחס למתחרות. וזה מצער כי האוטו הזה במיוחד בגירסה ה"מגרגרת" עם מנוע הטורבו הזעיר, הוא יופי של אוטו לדעתי.

פורסם

^

אפסילון דווקא כן נמכרת בארצינו.

מה הפלא. מרקיונה כבר הודיע על כוונתו 'להוריד את השלטר' על לנצ'יה עד 2015.

סוף אומלל לחברה שיצרה פעם מכוניות נפלאות.

לא מדוייק. אמנם כרגע לנצ'יה מחוברת להנשמה מלאכותית אך במידה ותהיה הצלחה בשנים הקרובות, סביר להניח כי יוקצו משאבים על מנת להחיות מחדש את המותג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
1. פיאט היום היא בעל הבית בקרייזלר והחלפת הגריל והסמלים היא חלק מאסטרטגיה, מוזרה לטעמי, של נסיון לכוון לטעם מקומי. קרייזלרים מקבלים גריל וסמל של לנצ'יה במקומות להם לדעת בעל הבית יש למותג הזה יכולת למשוך קונים ולנצ'יות מקבלות מסכה של קרייזלר במקומות בהם לנצ'יה היא "מוקצה", כמו באנגליה למשל. יש בכך גם זילזול מרגיז באינטיליגנציה של הקונה, גם סוג שידור של אובדן אמון במותג מצד היצרן.

2. לנצ'יה אפסילון לא נמכרת כאן בשל היותה סוג של "אוטו איטלקי, לא אמין ולא שומר מחיר" וגם בשל היותה יקרה מדי ביחס למתחרות. וזה מצער כי האוטו הזה במיוחד בגירסה ה"מגרגרת" עם מנוע הטורבו הזעיר, הוא יופי של אוטו לדעתי.

הוא באמת לא שומר מחיר. כרגיל אפשר למצוא אותו תוך שבוע אצל יד 1 מהיבואן, עם רישום ליסינג או בלי, בהנחות מאוד מאוד נדיבות.

תוסיף לזה 0 פרסום, 0 שיווק - ותקבל רכב נישה שאף אחד לא מכיר, בטח לא ברמה שמישהו יחפש אותו ביד2.

פורסם
נסעתי על הפנדה החדשה וגם הגעתי להתרשם ממנה באולם התצוגה של היבואן הישראלי סמל"ת. שורה תחתונה, הפנדה החדשה היא רכב דל איבזור בצורה מבישה מאד. לא נוחה בעליל, ולמרות המחיר הנמוך ממליץ לא לרכוש אותה. הפנדה הקודמת הרבה יותר מוצלחת .

מחזק.

נסעתי בפנדה. איכות חומרים מבישה (במיוחד החומר של ההגה שמרגיש כאילו עוד רגע מתחיל להתפורר) ותנוחת ישיבה לא נוחה. קלאץ' קשה. הבחנתי במספר פגמים בייצור כמו פלסטיק שלא נצבע כמו שצריך, חלקים שלא נחתכו טוב ועוד. היצע מנועים נע בין 1.2 המיושן מאוד ל-0.9 טווין-אייר הרועש ולא מעודן.

פורסם
^

אפסילון דווקא כן נמכרת בארצינו.

לא מדוייק. אמנם כרגע לנצ'יה מחוברת להנשמה מלאכותית אך במידה ותהיה הצלחה בשנים הקרובות, סביר להניח כי יוקצו משאבים על מנת להחיות מחדש את המותג.

האפסילון נמכרת כאן להלכה, וזה אפילו אני יודע, הרבה פחות למעשה ולכך כיוון התמה המקורי ולכך עניתי.

• תוכן חדש...