Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בטעינה (פיז'ו 106 1.6)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיגו 106 1.6

יש מתח טעינה 12.7 אתמול החלפתי את המצבר והיה מתח טעינה 13.4 הייתי :-D

קניתי מצבר חדש, הרכבתי, מתח טעינה 12.7 שוב :cry:

עברתי על כל הכבלים ועדיין לא מצאתי פתרון.

אשמח לעזרה.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

• ספונסר פורום
פורסם

הניסוחים שלך לא מדויקים

אתה צריך שהמתח על המצבר בזמן פעולת המנוע יהיה 13.8-14.4 וולט - מתח טעינה

לאחר שהמצבר נטען והמנוע הודמם המתח צריך להיות מעל 12.7 וולט - מתח המצבר (בשפה המקצועית ניקרא OCV)

תהיה ברור יותר במידותיך (תפריד בהגדרות של שתי המדידות הנל) ונוכל לסייע לך

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

לא סביר בעיני השינויים במתח טעינה, הם לא אמורים להיות תלויים במצבר כלל

נקווה שהמבינים בחשמל יצטרפו לדיון

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני מציע לך ללכת למוסך מורשה או למוסך המטפל ברכב שלך ולבקש פלוק (רב מודד) תשים את הפלוק על V ישיר, מתח ישיר (אם מופיע V20 או V 200, כוון את המדיד על V20 כדי שתוכל לראות כמה מתח יוצא מהאלטרנטור).

אל תעשה את זה לבד אם אתה לא יודע לעשות את זה (הפעולה היא פשוטה, לבדוק כמה האלטרנטור מוציא)

אם האלטרנטור מראה באופן שווה את מה שהמצבר שלך מציג בו זמנית , כנראה שהוא פורק את המצבר והבעיה היא בו.

אם הבעיה היא לא באלטרנטור (שים לב, השתמש בחשמלאי של מוסך שיבדוק לך 2 שניות, זה לא משהו שאמור לעלות

לך כסף לדעתי) אז הבעיה היא במצבר (מה שמעלה בי תהיות היות וקנית מצבר חדש מהשקית - שאגב, על הקודם יש

אחריות אם אני לא טועה).

בהצלחה!

• תוכן חדש...