Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

שתי שאלות:

הוספתי עוד מגבר למערכת שלי , משהו פשוט של JENESIS 4*50 והוא אמור להיות מחובר רק לסאב שלי (TS305W PIONEER 400RMS - 800W MAX )

עכשיו השאלה שלי היא מה הדרך לתת לסאב את העוצמה החזקה ביותר:

חיברתי צד אחד של המגבר ליציאת הסאב בHU ומהמגבר לסאב וקיבלתי תוצאה נאה מהסאב

עכשיו כמו שאני יודע אפשר לחבר כל צד של המגבר לצד אחר (צד אחד לימין וצד אחד לשמאל)

אבל מסתבר שאני לא יודע איך לעשות את זה כי כשעשיתי את זה שמעתי רעשים מהסאב חזקים

רציתי לשאול איך לעשות את זה ? נגיד שצד ימין שיוצא מהHU מחובר לאחד הצדדים של המגבר אז איזה חוט אני מוציא לסאב מפלוס בצד ימין לפלוס בסאב או ההיפך???

והאם בכלל ניתן לעשות את זה במגבר שלי?

השאלה השניה היא פשוטה יותר במגבר המדובר שהוספתי אין כפתורים לחיתוך תדרים (HP.LP.FULL וכו..) אבל יש פוטנציומטר כזה שניתן לסובב בין התדרים 60 ל180 או משהו כזה עכשיו יש כזה כפתור בכל צד של המגבר ומעל לפוטנציומטר כתוב ACTIVE CROSSOVER , איך עלי לכוון את הכפתורים על מנת שיעניקו צליל מתאים לסאב (אני חושב שזה אמור להיות על 60 בשניהם אבל רציתי להיות בטוח)

תודה רבה מראש...

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם
מדובר בJENSEN או בGENESIS?
זה השילוב החדש של שתיהם אכן, מאוד משעשע (חח) :wink: לפי דעתי על 60 - 45

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

JENESIS

אני אישית לא מכיר ואני מאמין שגם אנשים פה לא יכירו יותר מדי בכל מקרה זה מגבר קצת ישן

פורסם

אוקי תודה אני יעלה תמונות

פורסם

הוספתי עוד מגבר למערכת שלי , משהו פשוט של JENESIS 4*50 והוא אמור להיות מחובר רק לסאב שלי (TS305W PIONEER 400RMS - 800W MAX )

זה פשוט ? :\

מעניין מה מיוחד אצלך....

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב אז המגבר הזה הוא 4X90W בפועל. נתון ה4X50W הוא יותר נתון פוזה (כלומר לתת נתון ובפועל לתת הספק גבוה בהרבה).

ההיי פאס על המגבר הוא קבוע. אם אתה מכוון את הפוטנציומטר של יHP ל20HZ הוא יעביר את כל התדרים, אם תכוון אותו גבוה יותר הוא יחתוך.

לLOW PASS יש כפתור שאתה יכול להפעיל או לכבות אותו בלחיצה ולכוון בהתאם.

סתם שתקבל מושג על המגבר שיש לך אתה יכול לראות אותו ואת מחירו, פאונד זה משהו כמו 8.3 ש"ח:

http://www.incarexpress.co.uk/view_product.php?partno=FOURCHANNEL

התג שעל המגבר שלך (הלוחית הזהובה) היא אליפסה כמו בתמונה או מלבן? כתוב עליו FOUR CHANNEL?

לגבי השאלה של החיבורים, ממה שהבנתי אתה רוצה לגשר את שני זוגות הערוצים? אם כן אז למה? ואיך בדיוק אתה יכול לעשות את זה ולחבר גם לסאב?

תבהיר מה בדיוק אתה רוצה לעשות.

פורסם

קודם כל תודה לכולם מה שבסך הכל אני מעוניין לעשות הוא לחבר את המגבר הזה בצורה הכי נכונה ויעילה שיש לסאב יחיד בלבד (הדגם של הסאב מצוין בחתימה ) ולכוון את המגבר הכי נכון שאפשר.

דרך אגב אין במגבר כפתור של LP\HP יש רק כפתור לסיבוב שנע בין 60 ל180 ומעליו כתוב ACTIVE CROSSOVER.

עכשיו המגבר השני שלי הוא דראגסטר 4*50 והוא יחובר לKENWOOD 300W אחוריים 6 על 9

ולזוג דוטק שאקנה בעוד כמה ימים , המגבר של הדראגסר מכוון אבל העזרה שאני צריך היא עם המגבר של GENESIS.

מבחינת ההתקנה הכל היה בסדר עם המתח והמגבר לא עושה לי בעיות, חיברתי את הכל עם מפצל פלוס שמכיל 2 פיוזים, מהעצות שקיבלתי .

פורסם
שאלתי אותך מספר שאלות, קודם תענה עליהן ואז נוכל להתקדם.

כן, זה נשמע כמו חיקוי... לא?

האם יש חיקויים למגברים אלו???

פורסם

לא נראה לי שזה חיקוי, אם יש חיקויים? יש, אבל הם מופיעים תחת שמות אחרים. יש שתי חברות ידועות (שנחשבות גם לטובות) שבוא נאמר שהן אהבו את העיצוב של המגברים.

יש סדרות למגברים. הסדרה הנוכחית היא סדרה 3, אם המגבר ישן כמו שהוא אומר אולי מדובר בסדרה 2. זאת אפשר לדעת לפי התגית הזהובה שעל המגבר.

• תוכן חדש...