Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר בחור כמה עלה לך המגבר הזה ? ( מגבר פשוט חיחי)

ואהבתי את הרעיון של "פוזה" בדרך כלל מרימים את העוצמה בשביל פוזה...אבל להוריד בכמעט 50 אחוז...זה טוב

פורסם

הקיצר חברה ככה,

אין על המגבר תוית זהובה רשום מעליו למעלה GENESIS ואז בדגם רשום SQ2 משהו כזה וזהו ,אני לא יודע אם זה חיקוי זה נראה לי יותר כמו סדרה ישנה יותר כמו שאייל אומר.

ודרך אגב ,מתן ,לא הבנתי מה אתה אומר?!?!?

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם

סבבה אני יורד עם דיגיטלית לאוטו....!!!

פורסם

אז ככה יש פה כמה תמונות של המגבר:

בקיצור אני רוצה פשוט לדעת אם מגבר כזה יכול להתאים לסאב שלי בצורה טובה או שעדיף לקנות משהו אחר לא יקר מדי עד 1000 שקל???

MVC-048F.JPG

MVC-049F.JPG

MVC-051F.JPG

פורסם

לא צחקת כשאמרת שהמגבר ישן, זה מגבר של ג'נסיס שעוד DLS היו רק מפיצים (יש גם את הלוגו שלהם על המגבר) ושתי החברות עבדו יחד. המגבר הזה יכול להיות בן 7-10 שנים אם אני לא טועה. יפה מאוד שבסופו של דבר אחרי כל כך הרבה ניסיונות הגענו לחברה ושם הדגם. היה יכול לחסוך זמן אם היית מתאמץ יותר מההתחלה.

הנה המדריך שלו:

http://www.dls.se/pdf/genesisser1.pdf

ממה שכתוב במדריך בצד אחד של המגבר צריך להיות קרוס HP ובצד השני קרוס LP (התמונות שלך לא משהו כי במקום להראות את הכל בחרת להתמקד בפינות). עוד נאמר שם שאפשר לכבות ולהדליק את הקרוסים ע"י מתג שנמצא מאחורי כיסוי גומי בצידי המגבר. יכול להיות שהכוונה פשוט לכפתור שרואים בתמונה (כנראה לפני 10 שנים כפתור מכוסה בגומי היה משהו מיוחד :lol: ). כתוב שהמגבר מוציא 70WX4 (הנתון של ה50W הוא כאילו נתון שמרני יותר).

פורסם

בשבילי 10 שנים נשמעים כמו נצח, האם פה מדובר האיכות הגבוהה ואמינות החומרים של החברה הנל ?

או שכל מגבר ברמה "סבירה" יכול להגיע לתוכלת חיים כזאתי עם אחזקה ושימוש תקינים?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קודם כל תודה רבה אייל

אכן יש בצד אחד קרוס ל HP ובצד שני קרוס לLP

ויש ליד כל קרוס חור המכוסה בפלסטיק גומי שחור .

אז בקיצור מה מומלץ לעשות ?

1.לחבר את המגבר לסאב שלי?

2.לקנות איזה מגבר חדש עד סביבות ה 1000 שקל במקום המגבר הנוכחי?

פורסם
האם פה מדובר האיכות הגבוהה ואמינות החומרים של החברה הנל ?

או שכל מגבר ברמה "סבירה" יכול להגיע לתוכלת חיים כזאתי עם אחזקה ושימוש תקינים?

מיקמיק- תראה לי עוד מגבר שאתה מכיר שעובד אחרי 10 שנים?אין ספק שלטיב ואיכות החומרים יש חלק נכבד בעמידותו של המגבר.
  • תוכן חדש...