Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרי סוזוקי איגניס 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני זקוק להמלצות/חוות דעת על הרכב סוזוקי איגניס GL מודל 2002 (גיר אוטומטי). הרכב תקין מבחינה טכנית וללא תאונות הוצע לי במחיר 22,000 ש"ח (מחירון לפי יד 2 30,000).

האם יש לרכב הזה בעיות כלשהן?

רואה הרבה מוסך?

בעיה למצוא חלפים?

המחיר סביר לדגם ולשנתון הזה?

כל עזרה תתקבל בברכה,

ערן.

פורסם

רכב קטן ורועש, זריז מאוד,אמין מאוד מאוד ,קופצני ועצבני נסיעה לא נוחה.

רכב עם טכנולוגיה משנות ה 90 בלמים אחורי תוף ולא דיסק ,בבלימה חזקה (חרום)נועל גלגלים בקלות יתרה.

לא שיא הבטיחות אבל עושה עבודתו באמינות מופלגת.צריכת דלק לא יורדת מ ליטר אחד ל9 ק"מ עם רגל כבדה מאוד

בתוך העיר וככל שהרגל קלה על הדוושה יעשה גם ליטר ל 17 ק"מ מחוץ לעיר ,35 ליטר למילויי מיכל דלק עד הרזרבי

ממוצע 11 ק"מ בתוך העיר בנסיעה רגילה חונה בכל מקום ,מזגן מעולה אבל במצבו הגבוה(בקיץ) אינו מאפשר שיחה בתוך הרכב.

באוטומט ישנם 3 הילוכים קידמיים ואחרון הוא OVERDRIVE חשמלי.אבל עדיין עד 100 קמ"ש מאפשר נסיעה פחות מרעישה,

מעבר ל 100 ...רועש מאוד.

חמוד מאוד מיושן חסכוני ואמין מאוד

פורסם

^ תודה רבה על התגובה.

אשמח לקבל עוד תגובות בנוגע לסוזוקי.

איזה רכב עדיף מבחינת אמינות וביצועים על הכביש: הסוזוקי איגניס או יונדאי גטס מודל 2003 (גיר אוטומט)?

פורסם

היי,

מצאתי יונדאי גטס מודל 2007 אוטומט (מנוע 1400) וכנראה שמחר בבוקר אני אקנה אותו (כמובן לאחר בדיקה אם הכל יהיה תקין).

אפשר לקבל בבקשה חוות דעת קצרה על הרכב?

תודה רבה,

ערן.

פורסם

לא ממליץ על הגטס, בעיקר בשל צריכת דלק גבוהה יחסית, אחיזת כביש וכו'.

יחד עם זאת, נחשב רכב אמין יחסית, חלקים די בשפע מבחינת זמינות וחלקים משומשים.

• תוכן חדש...