Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עורו עורו אחי הציונים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה חדש? :mad:

אני זוכר שבתקופה שהייתי כותב קבוע בנטקאר רוני השמיץ ופגע בכוונה באדם ששאל לגבי שמשות מוגנות לרכב.

ניר אתה לא חייב להשאר שם ולהוסיף רייטניג לאתר שלו.

שי

נ.ב

זה לא קשור לדעה פוליטית בכלל, פורום מכוניות אמור להיות נטו מכוניות ובלי תוספות מיותרות

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
מה חדש? :mad:

אני זוכר שבתקופה שהייתי כותב קבוע בנטקאר רוני השמיץ ופגע בכוונה באדם ששאל לגבי שמשות מוגנות לרכב.

ניר אתה לא חייב להשאר שם ולהוסיף רייטניג לאתר שלו.

שי

נ.ב

זה לא קשור לדעה פוליטית בכלל, פורום מכוניות אמור להיות נטו מכוניות ובלי תוספות מיותרות

אי אפשר מכוניות בלי פוליטקה.

שאתה פושע בגלל שאתה אוהב את האוטו שלך, זה פוליטיקה

ש90 אחוז ממדינת ישראל עוברים על החוק יום יום , זה פוליטיקה

שאתה מקבל קנס בגלל שאתה לא חונה בקווים המפוספסים בקניון, זה פוליטיקה

יש עוד ...

להמשיך ?

לצערי, אי אפשר לבודד את הפוליטיקה מהנושא, לא שאני מצדיק את מה שרוני רשם (למרות שאני בהחלט מזדהה שם עם הרוב) אבל נושא הפוליטיקה עלה יותר מפעם אחת ויותר מפעמיים, גם בפורום זה.

פורסם

הבחור לא מקצועי לדעתי, מי שמערב פוליטיקה בפורום שבכלל אל קשור לנושא

לא צריך לנהל את הפורום, הוא חושב שאם הוא המנהל אז הוא יכול לכתוב כל

מה שהוא רוצה, בגלל זה אני לא אוהב את הפורום שלו, כמו משטר צבאי, אבל

כאשר לו בא לכתוב משהו הוא יכתוב מה שהוא רוצה כי הוא לא דופק חשבון.

:x

פורסם

יש עוד ...

להמשיך ?

כל עוד זה קשור לתחום המכוניות זה בהחלט מוצדק, אבל שזה לא קשור לכלום...

לצערי, אי אפשר לבודד את הפוליטיקה מהנושא, לא שאני מצדיק את מה שרוני רשם (למרות שאני בהחלט מזדהה שם עם הרוב) אבל נושא הפוליטיקה עלה יותר מפעם אחת ויותר מפעמיים, גם בפורום זה.

מחר תהיי לך הזדמנות לנסות לשנות :lol:

כבר נתקלתי בעבר במקרים שרוני נותן יחס "מועדף" לאנשים מסויימים.

שי

פורסם

יש עוד ...

להמשיך ?

שי

אני אנסה לשנות ולו בגלל המחאה שבזה, אבל לאמר לך את האמת, אני בספק.

אין אנשים אמיתיים בכנסת, אלה שהיו להם ביצים לעמוד על שלהם ולקיים את הבטחותיהם פשוט פרשו מהמקום המבחיל הזה.

אולי אולי תהיה פה ממשלה חילונית, אבל בכל מקרה, בראשה יעמוד מישהו שמונע ואולי גם נשלט על ידיי עולם תחתון.

אז אולי רוני צודק, סה"כ, אנחנו עם של מטומטמים.

פורסם

יש עוד ...

להמשיך ?

שי

אני אנסה לשנות ולו בגלל המחאה שבזה, אבל לאמר לך את האמת, אני בספק.

אין אנשים אמיתיים בכנסת, אלה שהיו להם ביצים לעמוד על שלהם ולקיים את הבטחותיהם פשוט פרשו מהמקום המבחיל הזה.

אולי אולי תהיה פה ממשלה חילונית, אבל בכל מקרה, בראשה יעמוד מישהו שמונע ואולי גם נשלט על ידיי עולם תחתון.

אז אולי רוני צודק, סה"כ, אנחנו עם של מטומטמים.

אבל שלומי, עם כל הכבוד לאדון אהרוניביץ' איך זה לעזאזל קשור לפורום רכב? אני לא מבין למה הוא היה חייב לתקוע את הת'רד הזה שם?!

פורסם

הפורום של אהרונוביץ' הוא פורום פרטי בו הוא עושה ככל העולה על רוחו.

מעניין לראות, כיצד אנשים נהנים לסבול וחוזרים להתלונן שוב ושוב על הרע שהוא גורם להם.

עושה לכם רע? אל תכנסו לשם, פשוט וקל.

מעבר לכך, ההודעה שהעלת שלו היא טיזר שכל המטרה שלו זה לעורר עניין לקראת טור העורך שלו - ואיך שאני רואה את זה, הגימיק עבד לו מצויין :lol:

פורסם

הפורום של אהרונוביץ' הוא פורום פרטי בו הוא עושה ככל העולה על רוחו.

נכון אבל אל תשכח שהכסף מגיע מספונסרים שמפרסמים שם, לא יהיו גולשים לא יהיו ספונסרים ולא יהיה כסף

מעניין לראות, כיצד אנשים נהנים לסבול וחוזרים להתלונן שוב ושוב על הרע שהוא גורם להם.

עושה לכם רע? אל תכנסו לשם, פשוט וקל.

אוי כמה שאתה צודק, אני לא נכנס לשם כבר למעלה משנה והאמת שטוב לי עם זה :lol:

מעבר לכך, ההודעה שהעלת שלו היא טיזר שכל המטרה שלו זה לעורר עניין לקראת טור העורך שלו - ואיך שאני רואה את זה, הגימיק עבד לו מצויין :lol:

יתכן, אך זו לא הפעם הראשונה שרוני מציג את דעותיו בפורום וזה בהחלט לא מקצועי

שי

פורסם

תחליט, הוא רושם דעות פוליטיות למכביר בפורום או שאתה לא נכנס לשם כבר שנה? או שהבקיאות היא מסיפורים? (לגיטימי)

לגבי מפרסמים ומי נכנס או לא נכנס - זה שיקול שלו. אם למפרסמים זה לא מפריע כנראה שיש מספיק כניסות ליום של אנשים שמוכנים לסבול יחס לא מדהים (בלשון המעטה) כדי לקבל עצה מקצועית המגיעה מידע, נסיון רב שנים ורצינות.

למה זה לא מקצועי? האתר הוא האתר של אהרונוביץ' והוא יכול לעשות בו כל העולה על רוחו, כל עוד הוא איננו עובר על החוק.

מעניין אותי מאוד לדעת למה ניר או אף אחד אחר לא מתרעם על כך שפורסמו באתר לא פעם תמונות ערום של נשים. זה לא קשור למכוניות אבל זה לא מפריע לאף אחד.

האם זה נופל בהגדרה של "צביעות"?

בכל מקרה, הכי טוב לעשות הוא לחכות ולראות מה יהיה טור העורך ואז להבין מה היתה כוונת ההודעה.

פורסם

רוצים לדעת למה האתר לא מקצועי??

כי כשאהרונוביץ' עונה להודה שמישהו כתב, בקשר לשתי מכוניות הוא פשוט ענה לן: "שאלה סתומה"- וזו אחת הדוגמאות מתוך מאגש שלם- לי זאת לא נראית תגובה מקצועית במיוחד, והוא צריך להבין שלא כל אחד מבין כמוהו.

אפשר לחשוב תפס תחת, בסה"כ מנהל אתר רכב.

פורסם

תחליט, הוא רושם דעות פוליטיות למכביר בפורום או שאתה לא נכנס לשם כבר שנה? או שהבקיאות היא מסיפורים? (לגיטימי)

במשך למעלה משנה הייתי נכנס קבוע יום יום לאתר של רוני, לפני למעלה משנה הפסקתי כי נמאס לי לשמוע צניות זילזול ועוד הערות מטופשות מרוני

לגבי מפרסמים ומי נכנס או לא נכנס - זה שיקול שלו. אם למפרסמים זה לא מפריע כנראה שיש מספיק כניסות ליום של אנשים שמוכנים לסבול יחס לא מדהים (בלשון המעטה) כדי לקבל עצה מקצועית המגיעה מידע, נסיון רב שנים ורצינות.

לפורום זה באמת יש רייטניג מכובד, חלק בגלל העבר שמאחורי רוני, חלק בגלל הפורסום של האתר וכל גדול ביותר בגלל אדם ששמו מושיקו הנהג שעושה שם את רוב העבודה ובהחלט מראה על מקצועיות.

ביננו רועי, כמה שווה הפורום של רוני ללא מושיקו הנהג????

שי

פורסם

כמה הוא שווה בלי מושיקו? שווה הרבה.

מושיקו לא לבד שם וגם לפני שהתחיל לייעץ בכמויות הפורום היה מקום טוב לקבל בו חוות דעת מקצועית.

בין זה לבין צורת הכתיבה של אהרונוביץ' - אין קשר כמובן.

פורסם
אפשר לחשוב תפס תחת, בסה"כ מנהל אתר רכב.

אני חייב לשאול. אתה יודע מי זה אהרונוביץ', פאט לתקפידו בניהול נטקאר?

תתפלא, אבל אני כן מכיר את ההסטוריה של רוני אהרונוביץ' ועם כל הכבוד לו ושהיה כתב רכב, הוא תופס תחת יותר מדי לדעתי, במיוחד כשהוא מגיב בצורה כזאת מגעילה ומזלזלת להרבה אנשים, ואם מסתכלים טוב טוב בפורום הוא לא זה שנותן תשובות ממשיות לשואלים אלא אנשים אחרים, שאלות "רגילות" לא מעניינות אותו, ולדעתי הוא לא מבין שרוב האנשים הם לא בעלי תודעה והבנה גבוהה בעולם התחבורה.

אני לא אוהב את הסגנון שלו ועם כל הכבוד להסטוריה שלו, הוא שפל.

• תוכן חדש...