Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 156 - מידע על הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי צרפתיות, וטעימה מיפנית אחת שנגנבה בסוף הפרוייקט לצערי החלטתי לחזור לחלום מהילדות ולקנות אלפא.

אני נעול על אלפא 156

אני לא מכיר כלום בנוגע לאלפות ואשמח לכל פיסת מידע וייעוץ.

* הבנתי שקיימים שני דגמים של ה156, אני מחפש את הדגם השני (מופיע בתמונה),

מאיזה שנים התחילו לייצר את הדגם החדש יותר?.

* מנועים,

אני מחפש מנוע שפשוט ישמע כמו מנוע של אלפא אמיתית, לא יודע להסביר את זה בדרך אחרת, שלא יהיה בעייתי מידי שלא יטחן יותר מידי דלק.

* גיר,

כואב לי הראש מכל הגירים שקיימים לאלפא הזאת,

אוטומט,סלספיד,מולטי טרוניק,ספורט,ידנית.

אני נע לכיוון הסלספיד אני חושב, עד כמה הגיר הזה אמין וטוב?,

יש העדפה לגיר אחר?,

מה מס' ההילוכים שיש לגיר סלספיד?.

* תוספות,

מה התוספות שקיימים בדגמים האלה?,

הבנתי שיש מס' דגמים שהגיעו עם התוספות הבאות:

בקרת שיוט

שליטה מההגה על רדיו דיסק ועל ההילוכים

בקרת אקלים דיגיטלית

מחשב דרך

גג שמש\סאנרוף

האם בכל דגם הכפתורים במרכז הדשבורד באים דיגיטליים?.

מה צריך לבדוק בעת קניית רכב?,

שוב, אשמח לכל פיסת מידע קטנה לגבי הרכב.

תודה.

8-3-800.jpg

פורסם

ה156 שהצגת בתמונה הינה הדור האחרון, הייתה ברשות משפחתי כזאת, 2004 ידנית עם מנוע 2.0 ליטר JTS ,מאובזרת ,זריזה ונאה.

המנוע הנ''ל סובל מבעיית סתימת מזרקים מה שהביא למנועים לסיים את חייהם בטרם עת,מוקדם מהצפוי.

הדור הראשון שנראה פחות נאה מהמדובר נחשב לקרבי ביותר מבין הדורות(מתיחות פנים) מבחינת התנהגות ,המנוע חלש יותר 150 כ''ס במקום 165 כ''ס אך אמין יותר ולא פחות מהנה.

הרכב מאוד מהנה ,נותן תחושה יוקרתית ,מעט צפוף מאחור.

פורסם

מתיחת הפנים הוצגה בשנת 2003. אני לא בטוח אם הרכב שווק בארץ כמודל 2003 או 2004.

בדגם מתוח הפנים תמצא לרוב מנוע 2 ליטר JTS. בצע חיפוש. המנוע לא מופת לאמינות ומספק לא מעט תעסוקה וכסף למוסכים.

לפיכך, בדגם זה מומלץ למצא את מנוע ה-2.5 ליטר, V6 שידוע באמינות ובצליל מופלא. אבל- הוא יודע לשתות דלק...

בדגם שקודם למתיחת הפנים תמצא מנוע TS. המנוע הרבה פחות בעייתי מה- JTS ונשמע תענוג.

גיר - סלספיד - גיר רובוטי. הטוב שבחבורת התיבות הרובוטיות. 5 הילוכים. אין בעיות רציניות אבל כשהן מגיעות - זה יקר. אני הייתי הולך על ידני.

בדגם 2.5 ליטר תמצא תיבה ידנית או אוטמטית "אמיתית".

תוספות - רכבים שונים ברמות אבזור שונות. אפשרי למצא רכב עם ריפודי עור ופינוקים. לטעמי- שווה את החיפוש.

ממליץ לך לבדוק את הפורום של אתר אלפא רומאו ישראל http://www.iaroc.org.il

שם תמצא את כל ה"משוגעים" והמון מידע.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מחזק את קודמי,

156 לאחר מתחיחת הפנים משתמשת בגירסאת ה2.0 במנוע JTS שידוע בהרס המזרקים שלו בערך כל 100K קילומטר.

ה2.5 אכן מומלץ מאוד אם כי בגירסא האוטומטית הוא מרגיש קצת מסורס,לגבי התנהגות,ה2.5 נחשבת לפחות מאוזנת מה2.0 בשל אף כבר יותר.

בכל אופן השילוב המנצח לטעמי זה 2.5 ידנית (אין לי בעיה של דלק).

אבל לרב ימליצו לך על 2.0 ידנית,בשילוב עם ריפודי עור (מאוד מוסיף לחוויה)בשל צריכת דלק טובה יותר והתנהגות כייפית.

Porsche 944 turbo

פורסם

רכב ליומיום הייתי מחפש מנוע 2000 טווין ספארק שיוצר עד שנת 2002 (אולי תחילת 2003)- צורה קודמת לא זאת שבתמונה. מנוע 2500 יותר חזק בכ-40 כ"ס אך זולל יותר דלק משמעותית, ידניות קשה למצוא והאוטמטיות מסורסות.

ה-2000 קצת יותר מאוזנת מה-2500, פחות נטייה לתת היגוי עקב מנוע קל יותר.

לגבי הסלספיד, כשהוא תקין הוא מתפקד מעולה, דרוש לבדוק את כל החיישנים.

מציע לך לקחת את הרכב לאבי במוסך התלתן, הוא יכול לחבר דיאגנוסטיקה ולבדוק את רוב מכלולי הרכב, הוא מומחה לרכבים האלו ולסלספיד בפרט.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
רכב ליומיום הייתי מחפש מנוע 2000 טווין ספארק שיוצר עד שנת 2002 (אולי תחילת 2003)- צורה קודמת לא זאת שבתמונה. מנוע 2500 יותר חזק בכ-40 כ"ס אך זולל יותר דלק משמעותית, ידניות קשה למצוא והאוטמטיות מסורסות.

ה-2000 קצת יותר מאוזנת מה-2500, פחות נטייה לתת היגוי עקב מנוע קל יותר.

לגבי הסלספיד, כשהוא תקין הוא מתפקד מעולה, דרוש לבדוק את כל החיישנים.

מציע לך לקחת את הרכב לאבי במוסך התלתן, הוא יכול לחבר דיאגנוסטיקה ולבדוק את רוב מכלולי הרכב, הוא מומחה לרכבים האלו ולסלספיד בפרט.

156 ידנית מטופלת עם ק"מ נמוך ויד נמוכה אי אפשר למצוא ! וגם אם כן אז היא נמכרת בשנייה!

ולגבי הסלספיד יש אחת ביד 2 יפה עם נתונים טוביםן במחיר סביר, שמתי לב שסלספיד קשה מאוד למכור ורובם רוצים הרבה מתחת למחירון בניגוד לגיר הרגיל

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...