Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירים חדשים בוולוו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוץ משם וולבו זה לא מצי יודע מה של אוטו

והוא אפילו לא בטיחותי כמו שהוא היה פעם

באירופה סאאב לוקחת את וולבו כמעט בכל פרמטר וכמעט לא רואים וולבו על הכביש

חבל שסאאב אין בארץ

אתה מדבר שטויות! רובר מוכרת פי שתיים יותר מסאב ופונטיאק פי שלוש.

ואל תתן לי להתחיל עם האמר.....

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
מי שחושב זאת על פיאט אז הוא בכלל......

לפיאט מכוניות מצויינות ומאובזרות יפה מאוד ומגוון מנועים מצויין, את מי שיש להאשים זה רק את היבואן שמביא את המינימום שבמינימום בכפול כסף,

פיאט לא סתם מהמותגים הכי נמכרים באירופה (מקום שקצת יותר מבינים במכוניות מאשר הנהג ליסינג הישראלי)

קונצרן פיאט מציאה מכוניות לכל תקציב(פיאט->אלפא->לאנציה->מאזארטי->פרארי)

יש לי פיאט ואני אוהב אותו מאוד, רואים שחשבו על כל פרט והרבה יותר רכב ממאזדה מקבילה(2 בעע)

אני חייב להגיד שקראית את תגובתך ונהנתי, עכשיו ברור לי שפיאט זה האוטו הכי טוב בעולם.

אבל ברשותך, יש לי רק שאלה אחת: מאיפה הגעת שזה אחד הרבים הנמכרים באירופה? יש לך נתונים? אשמח לראות זאת ממקור מוסמך.

לפי מה שאני יודע שום פיאט אפילו לא הייתה בעשירייה הראשונה ב2011.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

S80 עם אותו מנוע תעלה 269900 ש"ח.

רכשנו וולבו S80 עם מנוע 2.0 טורבו (203 כ''ס) בחודש נובמבר 2011 חדשה במחיר של 250,000 ש''ח

כבר לפני חצי שנה היה ניתן לקבל הנחות של 50,000- ש''ח, ויותר על הוולבו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני חייב להגיד שקראית את תגובתך ונהנתי, עכשיו ברור לי שפיאט זה האוטו הכי טוב בעולם.

אבל ברשותך, יש לי רק שאלה אחת: מאיפה הגעת שזה אחד הרבים הנמכרים באירופה? יש לך נתונים? אשמח לראות זאת ממקור מוסמך.

לפי מה שאני יודע שום פיאט אפילו לא הייתה בעשירייה הראשונה ב2011.

נכון, חבל- היא רק במקום ה11 מיתחת לפאסאט.

הפונטו נימכרה הרבה יותר מפאביה, איביזה וC3 ועוד.... פיאט מכרו רק כ750K מכוניות במשך השנה, מסכנים-פיאט חרא... LOL

2011 היתה חלשה לפיאט כי הדגמים התיישנו, וכעת לאחר הפנדה החדשה, פונטו טווין אייר וכו' השנה פיאט תחזור לעשיריה הפותחת בקלות.

וחזרה לדיון- האם יש עדכונים על המכירות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אתה מדבר על אירופה?

אין הרבה פונטיאק ורובר באירופה שלא לדבר על האמר

אתה יודע מה משותף לכל החברות הללו מלבד וולוו?

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

קצת איבדנו את הכיוון עם השרשור הזה.

אני זוכר שהתרשמתי מאוד מה-S60 החדשה ברגע שראיתי אותה על הכביש. נראתה לי מאוד חיננית ובלתי מושגת.

היום המצב שונה והמחירים אטרקטיביים מאוד אבל אחרי שהתעמקתי במפרט התאכזבתי קלות.

ב-190K ש"ח אפשר לקבל את ה-1.6 T4. אמנם מדובר ברכב שרמת הבטיחות בו ככל הנראה טובה יותר מזו של הסופרב (נשמע שיש שם טכנולוגיות מתקדמות ומבורכות) ואני מניח שגם מנוע-גיר-התנהגות יכולים להיות אחלה (על פי נתונים יבשים היא קצת איטית יותר מהסקודה, מצד שני גם 200 סמ"ק פחות), חוץ מזה ייחוד וכו' וכו'...

אבל במידה ואבחר את ה-S60 למחליפה איאלץ לוותר על מושבי עור, על כיוונון חשמלי שלהם (והזכרונות), על פנסי הקסנון, על חיישני גשם ועוד סידרה של פינוקים שאני מקבל בסופרב כבר היום.

אז נכון שסקודה עוד רחוקה מלהיות וולוו אבל כואב לי להתפשר על אבזור ונוחות ועוד לא השתכנעתי...

לוקחת את האקורד - בהליכה לדעתי, את מאזדה 6 הנוכחית והמיושנת גם. אבל עדיין לא הכי אטרקטיבית בקטגוריה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
.

אז נכון שסקודה עוד רחוקה מלהיות וולוו אבל כואב לי להתפשר על אבזור ונוחות ועוד לא השתכנעתי...

לעבור מהסופרב לS60 זה לעשות וויתור רציני בתחום הנוחות.

הסופרב היר המרווחת בקבוצה בזמן שהS60 היא מהצפופות, ובעלת תא מטען לא יותר גדול מקומפקטית ממוצעת.

פורסם
לעבור מהסופרב לS60 זה לעשות וויתור רציני בתחום הנוחות.

הסופרב היר המרווחת בקבוצה בזמן שהS60 היא מהצפופות, ובעלת תא מטען לא יותר גדול מקומפקטית ממוצעת.

אנחנו זוג בחצי השני של שנות ה-20 לחייו אם ילד בדרך. גדולה של ה-S60 היה מספק את צרכיי, אבל ויתור על חיישני רוורס (+קדמיים) ועוד דברים בסיסיים יותר או פחות שאת חלקם ציינתי מעלה כבר הופך ללא כדאי.

אני מעריץ של הסופרב באופן כללי... מלבד ההנאה שהיא גורמת לי, אני חושב שזה רכב שמתומחר בצורה מושלמת - הוא נותן תמורה מטורפת לכסף וזה בדיוק מה שהופך אותו לרכב פופולרי וטוב. אין כלל תחושה שחסכו עליך.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
חוץ משם וולבו זה לא מצי יודע מה של אוטו

והוא אפילו לא בטיחותי כמו שהוא היה פעם

באירופה סאאב לוקחת את וולבו כמעט בכל פרמטר וכמעט לא רואים וולבו על הכביש

חבל שסאאב אין בארץ

צודק.

חוץ מפרמטר אחד.

סאאב נסגרה ונמכרה לפירוק לאיזו חברה סינית שתעשה ממני מכוניות חשמליות ו-וולבו ממשיכה למכור.

פורסם
:evil::evil:חברת וולוו עושה מכוניות עם טעם טוב ה אס 80 החדשה יפיפיה גם ה60 אס, אבל אני מעדיף אתת הצורה הישנה של אס 60 שנים 2001-2008. .... אבל החדש גם מגניב8)8)
פורסם
:evil::evil:חברת וולוו עושה מכוניות עם טעם טוב ה אס 80 החדשה יפיפיה גם ה60 אס, אבל אני מעדיף אתת הצורה הישנה של אס 60 שנים 2001-2008. .... אבל החדש גם מגניב8)8)

איך החופש הגדול ילד? נהנה?

• תוכן חדש...