Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

עשיתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות...

מה דעתכם\ניסיון שלכם עם מערכת מולטימדיה מתוצרת CASKA, שאמורה להחליף את המערכת המובנית במזדה 3 שנת 2007 דגם ACTIVE? איך האיכות? ואם אני מוסיף סאב + מגבר, אצטרך גם לשדרג את הרמקולים של המזדה או שהם יוכלו לעמוד בעומס?

תודה מראש

פורסם

המערכת די פשוטה עם אמינות לא רעה בכלל עם יציאות ל3 מגברים כך שאין בעיה לחבר בעתיד מגברים.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

ועם אתה כבר חושב על מגברים אז תהיה חייב להחליף את הרמקולים ואת החיווט.

מבחינת איכות סאונד כל פיוניר JVC או PANASONIC שלא לדבר על אלפיין יהיו יותר איכותיות

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

תודה על התשובה,

אז ככה בגדול אין לי יותר מידי כסף לשים על כל העסק (אני יודע שמערכת כזאת עולה 3000+ לפחות), אז הציעו לי את המערכת הזאת של CASKA ב1700 ש"ח כולל התקנה (ומצלמת רברס).

יש לי מגבר Crunch GP 900.4, סאב של מורל בקוטר 10 אינץ' (לא יודע מה הדגם שלו), וקומפוננט טמפו של מורל 6.5 אינץ'.

לא שמעתי אף פעם מערכת של CASKA בפעולה אז רק רציתי לדעת אם אני באמת בסופו של דבר" אחבר את הרכיבים הנ"ל, האם ישמעו באיכות טובה (לא מחפש איכות עולמית וכו'...) או שלא שווה את כל הטרחה?

תודה!!

פורסם

הכי חשוב אבל הכי חשוב זאת המערכת הפעלה שיש על המערכת , הישנות נתקעות ומגיבות לאט תיזהר ! אתה צריך ללכת על מערכת הפעלה 6.0 ולא ה5.5 גם לפני שאתה מתקין/קונה שיחבר לך את המערכת לחשמל ותראה איך היא מגיבה , אתה לא רוצה להתעסק עם מסך מגע שלא מגיב לך מיידי או שלא קולט את המגע שלך בכלל ... באמת שזה סיוט .

פורסם
הכי חשוב אבל הכי חשוב זאת המערכת הפעלה שיש על המערכת , הישנות נתקעות ומגיבות לאט תיזהר ! אתה צריך ללכת על מערכת הפעלה 6.0 ולא ה5.5 גם לפני שאתה מתקין/קונה שיחבר לך את המערכת לחשמל ותראה איך היא מגיבה , אתה לא רוצה להתעסק עם מסך מגע שלא מגיב לך מיידי או שלא קולט את המגע שלך בכלל ... באמת שזה סיוט .

טוב אז זאת המערכת עצמה: מערכת מולטימדיה CASKA ייעודי לרכבי מזדה 3 דגם: CA3635G

(אני עדיין לא יכול לפרסם קישורים אבל יש את זה באתר של אדי מערכות)

ורשום בפירוט שהמערכת הפעלה היא WIN CE 5

פורסם

לא יודע הלינק שהעלאת הוא לא טוב בכל מקרה תראה שם יהיה רשום לך במפרט מערכת הפעלה תדאג שזה 6.0 אצלי באוטו זה הסידור הכי מוצלח לדוגמא אבל רק המערכת 3800 שקל :shock: וזה סיני !

פורסם
לא יודע הלינק שהעלאת הוא לא טוב בכל מקרה תראה שם יהיה רשום לך במפרט מערכת הפעלה תדאג שזה 6.0 אצלי באוטו זה הסידור הכי מוצלח לדוגמא אבל רק המערכת 3800 שקל :shock: וזה סיני !

הבנתי אחי תודה. כן אין לי מספיק הודעות אז הפורום לא מאפשר לפרסם לינקים

בכל מקרה למערכת אצלך הוספת עוד משהו? מגבר סאב רמקולים?

פורסם

לא אני בסוף לא ישים אותה , למרות שזה הכי יפה ולא מבטל שום דבר להוציא 3800 שקל רק על מערכת בלי כל המסביב וגם לוותר על איכות סאונד טובה , ירדתי מזה

פורסם

יש לך כאן חברה שמוכרים יחידות ראש כמו אקליפס 7200

אפילו יש אחד שמוכר (שאול - שאקים) שמוכר יחידת ראש מ-ד-ה-י-מ-ה של סוני ביחד עם יציאה אופטית לתוך פרוססור במחיר אמנם טיפה יקר, 3K, אבל הסאונד יגרום לך להשפריץ!

למה אני מציע לך את האופציות האלה?

תחשוב שיש להן כניסת AUX...

תחשוב שטאבלט 10 אינטש של סאמסונג היום עולה 2000 שקלים בערך - אם אתה מכניס בו כרטיס סים... יש לך:

טלפון!

אינטרנט! (רדיו אינטרנטי רמז רמז)

GPS!

נגן MP3 עם זכרון ענק!

בעצם כל דבר שאתה רק יכול לחשוב עליו שטאבלט מסוגל לספק - אפילו OBDII למשל...

אז בוא נאמר קנית טאבלט כזה ב2K (אפשר גם לקנות טאבלטים זולים יותר אם אתה מוכן לוותר על טלפון ואינטרנט סלולרי אבל אני מציע לא לוותר על זה)

ולא הלכת על יחידת ראש ברמה שהצעתי לך למעלה - אתה עדיין יכול ללכת על יחידות ראש כמו 9855 של אלפיין מיד2 או פיוניר P88RS אם אני זוכר נכון את הדגם ולחבר אליהן את הטאבלט.

סתם נקודה למחשבה.

זה עדיף בהרבה על יחידת ראש סינית שאין לך מושג על מה אתה יכול ליפול בה ומה יתקלקל לך קודם.

סתם נקודה למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...