Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכין תוצרת עצמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם. אני כותב בשם האחיין שלי, מיכה, שמשום מה עדיין לא קיבל הרשאה לכתוב כאן.

נא ראו קישור לסכין אותה הוא ייצר בעצמו:

http://s238.photobucket.com/albums/ff58/michasteinmann/Lilipoot/

תודה בשמו שצפיתם, והוא כמובן מעונין לקבל ביקורת ודעה.

שבת שלום.

פורסם

עבודה יפה, אסתטית ונקייה. סימטרי וישר. היו כמה תיקונים של "אמצע הדרך" לפי מה שאני מבחין, נכון?... קורה לכולם מתישהוא. יש מעט "פיספוסים" אבל לא רציניים בכלל, במיוחד לא בעבודה ראשונה.

מה לגבי חיסום והרפייה? בוצע כמו שצריך?

ממליץ לבחור להיכנס לפורום סכינים למבינים ולפרסם גם שם את התמונות האלו. יש שם מומחי קוסטום שיוכלו לתת דיעות יותר רציניות ממני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחלה שעון!!

ופשוט ביצוע יפה.

אשמח לשמוע על חומר הגלם, כלי העבודה, ושיטות עבודה באזורים בעיתיים (שיניים ללהב, הפרד בין ידית האחיזה ובין הלהב ע"י "זיז"- שקע) וכמובן מאיפה הרעיון הועתק(מקור).

פורסם

מגניב. אין לי מושג בתחום אבל אני מעריך את הפן האסתטי ואת ההבט של ייצור לא תעשייתי.

זה תחביב או שאפשר להתפרנס מזה? יש בתחום הזה ערך מוסף ל"תוצרת בית" על פני מוצרים תעשייתיים? האם סכין כזה יהיה יותר טוב, יותר עמיד בהשוואה למוצר תעשייתי, או לחילופין האם עצם הייצור ב"עבודת יד" נותן לו ערך מוסף?

ולחובבי הז'אנר - הנה סט יפה http://www.beautifullife.info/fashion-design/limited-edition-set-by-gustafsson-sjogren/ יום ההולדת שלי בעוד פחות מחודש אז נא להזדרז :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם אתה טוב מספיק, אתה לא רק יכול להתפרנס מזה, אלא אפילו לחיות טוב!

(בארץ, לעומת זאת, אין מה לעשות עם זה כמעט בכלל...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לאבא שלי סכין ציידים תוצרת יד שהוא הביא מברית המועצות משנות ה-80, מעניין עם היא שווה משהו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...