Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא התונתי שיקפיץ את האוטו באויר התכונתי שהבאס יהיה יפה וחזק מספיק בשבילשכל מכה אני ירגיש אותה בכל הגוף

אז מה אתם אומרים ללכת על הקאפה 12? הוא גם 350 RMS כמו ה10 אינץ שלהם?

ומה רע בCVR 12 בתיבה אטומה של 28 ליטר בערך

הקיצר ניכנסתי פה למשהו מסובך בבקשה תעזרו לי להחליט!!!

mister audio איזה שטויות אני לא מבין אותך אז מה אם יש את זה בחנות באשקלון אני יכול ליקנות את זה בכל מקום בארץ גם בעיר שלי נו אזמה אז אני יצטרך לשלם עוד 50% בארץ לפחות והקטע של ליבה והמכס ממש לא הבעיה שלי!

פורסם

אנטי, שמע לי, לך על האינפיניטי ללא חרטות.

איכותי ועוצמתי מספיק בשביל להאפיל ללא בעיה על המוסיקה ברכב אם תרצה...

שוב, בתקציב הנ"ל ומגבלות מקום, לך על זה.

פורסם

בקיצור, אני לא יכול לדעת מה זה מספיק חזק בשבילך ולא אף אחד אחר. ההגדרות קופץ באוויר ומכה שתרגיש בכל הגוף לא יכולות לעזור לי להחליט אם הסאב יהיה חזק בשבילך או לא. אני הייתי הולך על הפרפקט 12", זה סאב מצויין.

עריכה:

גל היום אנחנו משחקים בחתול ועכבר :)

פורסם

טוב בסדר אני חושב שהחלטתי אבל קבלו את המדריך הטכני של הסאב למעלהיש תיאור של תיבה אטומה 17 ליטר אבל בעמוד השני אני כבר לא מבין כתוב לאטומה אבל קיצר סתכלו

http://manuals.harman.com/INF/CAR/Boxes%20and%20Parameters/KAPPA%20PERFECT%2012-1%20Enclosure%20Sheet.pdf

פורסם
על ה comp vr בטח לא הייתי ממליץ לך אם אתה מביא מחו"ל...

עד שיש לך הזדמנות שכזו, אז תביא משהו אחר. (הכוונה שיש comp vr בארץ...)

לגבי האינפיניטי, אני שמעתי מספר סאבים כאלו, וכולם בתיבות סגורות, והאיכות שלהם

היא מעולה, הם מאוד מדוייקים, ועם 350 וואט, הם חזקים מספיק, סמוך על סמוך...

אם אתה מחפש קצת יותר עוצמה (למרות שלא שמעת את האינפיניטי) אתה תצטרך להעלות

את התקציב...

זה באמת נכון אנימסכים איתך רק שהוא מעדף סאב שיוזיז לו את האוטו ( SPL ) והסאב הזה לא ממש מתאים...למרות שהוא באמת ליגה

פורסם

האמת שאני לא בטוח שהקיקר מגיע לSPL גבוה יותר מהפרפקט. בכל מקרה זה סאב שצריך תיבות ענקיות בשביל להשמע טוב (לא בדקתי את הנפח של הפרפקט למען האמת אבל אני מעריך שרשמו אותו כאן כי הוא מתאים).

עריכה:

בקישור שניתן כתוב שהפרפקט צריך 28 ליטר לאטומה. בדף השני זה נפחים תיבות BANDPASS וPORTED.

פורסם

bandpass זוהי תיבה אשר משלבת אלמנטים של תיבה סגורה ופתוחה.

זה בערך כמו שתיקח סאב, תכניס לתיבה קטנה וסגורה, ומסביב תבנה עוד תיבה פתוחה.

זה בדרך כלל מוסיף עוצמה, אך איננו טוב ל sq בכלל!

זו התיבה שהכי לא בוניה ל sq, אלא ל spl בלבד.

פורסם

האמת שגם בSPL לא משתמשים בה ממש. הרעיון מאחוריה הוא ממש כמו השם שלו. כמו שיש לך BANDPASS בקרוס שבו בעצם אתה חותך מהרמקול גם תדרים נמוכים וגם גבוהים, אותו דבר מתרחש בתיבה הזו. אתה מכוון אותו כך שתפיק טווח מצומצם יותר של תדרים. כעקרון היא אמורה לתת SQ טוב עם SPL גבוה אבל בפועל ברכב התיבה הזו לא עובדת כל כך טוב (יש הבדל גדול ביו התכנון על הנייר לבין איך שזה נשמע בסופו של דבר).

בכל מקרה מדובר בתיבה גדולה שלא מתאימה לדרישותייך.

פורסם

ביררתי מעט עבורך, ונאמר לי שתוכל להזין לסאב אף מעבר ל 350 rms אם תרצה,

עד כ- 450 וואט ללא בעיה בכלל.

כך שגם בעתיד אם תרצה, תוכל להזין לו מעט יותר ללא חשש לפגיעה בו.

פורסם

היצרן תמיד ירשום את נתוני ה rms הנמוכים ככל שניתן ע"מ ליצור מצב שבו לא תהרוס את המוצר.

חלקם לוקחים טווח בטיחות גדול וחלקם לא.

jl לוקחים טווח קטן מאוד בהשוואה למשל ל rockford.

אני מכיר אנשים שמזינים לסאב כמו שלי 2500 ווט rms בנסיעות יומיומיות(!) ובתחרויות

הם מזינים לו כ- 3500 וואט ואף יותר.

הכל תלוי בסאב כמובן ואם מסוגל לעמוד בכך.

ובמקרה הזה, הסאב יעמוד בכ 400 וואט נקי ללא בעיה.

תתחדש :) (?)

• תוכן חדש...