Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע חדש לסובארו WRX 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המנוע דופק רצחני.

המחירון של הרכב כ 38K

מנוע משופץ קשה עד בלתי אפשרי להשיג וגם לא נותנים אחריות בכלל למנועי טורבו מפרוק

החלפת שורט בלוק כלומר החלפת רוב המנוע לחדש והשאר חלקים מהמנוע הקיים צריך לעלות כ 30K

יש גם אפשרות לפתוח מנוע ולנסות לראות מה והאם ניתן לתקן ואז אוליי יעלה פחות מ 30K

אשמח להמלצות מה לעשות וגם באיזה מוסך ולמה.

תודה

מתי

פורסם

היי בתור בעלים של WRX PRODRIVE 2003 הייתי שמח אם תוכל להאיר את עיניי מה גרם למנוע לדפוק?

האם שימוש בשמן לא מתאים? ק"מ גבוה במיוחד שגורר עמו בלאי? התחממות שקרתה למנוע?

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן להרכיב מנוע מפירוק בסכום נמוך יותר משציינת.

שיפוץ המנוע המקורי,או החלפת בלוק לחדש אכן יעלו קרוב ל30K

אורן

פורסם
היי,

המנוע דופק רצחני.

המחירון של הרכב כ 38K

מנוע משופץ קשה עד בלתי אפשרי להשיג וגם לא נותנים אחריות בכלל למנועי טורבו מפרוק

החלפת שורט בלוק כלומר החלפת רוב המנוע לחדש והשאר חלקים מהמנוע הקיים צריך לעלות כ 30K

יש גם אפשרות לפתוח מנוע ולנסות לראות מה והאם ניתן לתקן ואז אוליי יעלה פחות מ 30K

אשמח להמלצות מה לעשות וגם באיזה מוסך ולמה.

תודה

מתי

היי מתי

מכיוון שדרך המחשב לא ניתן לדעת מה מצב המנוע אני מציע לך לגשת למוסך מורשה.

המוסך המרכזי בהרצליה הוא המוסך עם הכי הרבה נסיון לאורך שנים עם מנועי הטורבו, ממליץ לפנות אליו.

אייל מסובארו.

פורסם
היי בתור בעלים של WRX PRODRIVE 2003 הייתי שמח אם תוכל להאיר את עיניי מה גרם למנוע לדפוק?

האם שימוש בשמן לא מתאים? ק"מ גבוה במיוחד שגורר עמו בלאי? התחממות שקרתה למנוע?

התחילו רעשי גררררר מדי פעם וחלש בערך ב 100k המוסך אמר שזה מהמנוע וכרגע אין מה לעשות חוץ מלגרור את זה עד שהמנוע ילך נגשתי גם למוסך מרכזי בירושלים והם ב 10 שניות של הקשבה למנוע אמרו שפשוט צריך להחליף אותו.

אז המשכתי עוד 60k עד שיום אחד לפני כשבועיים תוך כדיי נסיעה הרעשים הלכו והחמירו, היתה ירידה בסחיבה, נסעתי למוסך ושם אמרו לי לא להזיז את הרכב יותר עד שאטפל במנוע

השמן הוא מה שהמוסך הכניס... אני דואג שהרכב לא יתחמם וגם לי יש קיט פרודרייב ללא שיפורים

פורסם

המליצו לי על אסי בהילוך ששי בבאר יעקב

משהו מכיר? ממליץ?

הוא טוען שאחרי שיפתח את המנוע יוכל לומר אם הוא בר שיפוץ וכמה יעלה

אבל אם אני גורר אליו את האוטו אז אני כבר ״ שבוי״ אצלו

ותיקון/החלפה יכול להגיע לערך של הרכב כמעט

פורסם
איך מנוע לאחר 160000 ק"מ הולך?

האם הרכב תוחזק כראוי?

אני מחזיק אותו מ 50K מאז הוא מטופל כל 15K. לא מבין את שאלתך. למה הלך מנוע? אני לא מכיר את הסטטיסטיקות של המנועים האלה אבל אמרו לי שהם מחזיקים פחות ממנועים אחרים.

פורסם

פשוט נראה לי אבסורד שמנוע שמתוחזק כראוי לפי הוראות יצרן לא מחזיק 160000 ק"מ(תחלס 100000 ק"מ התחילו לך הבעיות)

פורסם

ממה שאני מבין המנועים האלה עדינים בצורה קיצונית,חיפשתי תקופה WRX באותם שנתונים ונדירות אלה שלא עברו כבר החלפת מנוע,כמובן שאלה שלא עברו מנוע כנראה בעתיד יעברו החלפה של כזה,בכל מקרה לגמור מנוע אחרי 160K במקרה הזה זה לא מקרה חריג.

השאלה היא,מה המחיר להחלפת מנוע מיבוא?האם המחיר מתקרב ל30K?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני אמליץ לך לעשות בדיוק מה שאמרתי לחבר שלי שהלך לו ראש מנוע בסוזוקי בלנו שלו, תמצא לך מכונאי שיסכים לקנות את הרכב בחצי מהמחירון ותמכור לו את האוטו. זו האופציה הכי כלכלית מבחינתך.

אם אתה קשור לרכב ואתה מעוניין להחזיק אותו עוד שנים רבות אז תתקין מנוע מיבוא.

שיפוץ המנוע הקיים לדעתי זו האופציה הכי פחות מומלצת מכיוון שאין לדעת כמה נזק נגרם לשאר המכלולים ב-60K ק"מ שנסעת עם מנוע דפוק.

לאחר עריכה: 160K ק"מ למנוע טורבו שעובד קשה זה בחלט סביר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחת העצות הטיפשיות ששמעתי כאן בפורום (ועוד ממשתמש ותיק וידוע כאן).

תעשה לכולנו טובה ועצות אחיטופל כפי שהצעת תשמור לעצמך.

פורסם

זהו פורום טכני ולא פורום עצות כלכליות.

אם הייתם רוצים לעזור לו אז הייתם משאירים לאנשים שמבינים למצוא לו מנוע בזול.

• תוכן חדש...