Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר מדברים על איכות הדלק בתחנת דלק, איך אני יכול לדעת כצרכן איפה כדאי לתדלק ואיפה לא? אני מדבר על תחנות דלק נורמליות כמובן (טן,תפוז וכו').

איך אני יכול לדעת מה איכות הדלק באותה תחנה בה אני מתדלק?

אתה לא יכול, אפילו בעלי התחנות עצמם לא יודעים מה קורה לדלק שלהם עד שהוא מגיע אליהם מבית הזיקוק ועד למשאבה. כמו שהיה ב"פז" תחנת השלום (ועוד 2 תחנות אחרות) שבהן הנהג הערבי של משאית הדלק שאב באופן קבוע 1/3 מכמות הבנזין במשאית והחליף את החסר באתאנול זול כדי שלא ישימו לב להבדלים בכמויות. הסיפור התגלה אחרי שאחוז גבוה מהאנשים שתדלקו שם נתקעו עם משאבת דלק גמורה.

בפז התנצלו, פיצו את הלקוחות והבטיחו להתקין בכל המשאיות שלהם מכסה חשמלי שאפשר לפתוח רק בתחנה - האם זה קרה? לא...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב,

יש דברים שלא נפתרים בהתכתבות בפורום, טכני ומקצועי ככל שיהיה.

האוטו באחריות? תקבע תור במרכז שירות ברשת צ'מפיון, תקבל תשובה מוסמכת ובקרה מתועדת במחשב צ'מפיון אחר התלונות שלך.

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

6522* מכל טלפון

http://www.felix.co.il

פורסם
אתה לא יכול, אפילו בעלי התחנות עצמם לא יודעים מה קורה לדלק שלהם עד שהוא מגיע אליהם מבית הזיקוק ועד למשאבה

אז למעשה אנחנו סוג של "בני ערובה" של חברות הדלק ואין לנו מושג מה בכלל אנחנו קונים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

טוב,

מאז שפתחת את השרשור, התחלתי להקשיב יותר טוב לרעשים האלה, וזה באמת נשמע רעשים קצת לא "רגילים" של המנוע.

אצלי הם קוראים בעיקר בהילוך ראשון ושני, בסל"ד נמוך. וממש נשמע כאילו המנוע מתאמץ לספק כוח, כאילו משהו תקוע בפנים.

אני תדלקתי כבר בכמה תחנות שונות, בעיקר פז ודלק. ולא הרגשתי שינוי.

האם זה באמת משהו לא אופייני, ומעיד על בעיה כלשהי?

האחריות של הרכב שלי נגמרת עוד שבוע, האם כדאי להכניס למוסך שיבדקו (הרכב שלי כרגע יצא מטיפול גדול) או שבמילא אקבל תשובה מתחמקת?

תודה!

פורסם

זה לא רעשים כאילו המנוע מתאמץ, אלא, צלצול. בכל אופן אתמול חזר לי קצת הצלצול ואז נעלם שוב. אני עדיין חושב / מקווה שזה בגלל הדלק, משום שעוד נשאר כמות מכובדת מהתדלוק בתחנה החשודה. אני מתכוון לבדוק את זה בטיפול הקרוב, ובמקומך הייתי רץ לכמה מוסכים לקבל חוות דעת לפני שתיגמר האחריות.

פורסם

אני מניח שהצילצולים ברכבך מופיעים לאחר שהמנוע התחמם ורק בזמן ההאצה.

תמלא 98 ותעקוב אחרי הצילצולים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הצילצולים לא יופיעו לאחר שתדלק 98 תוכל להחליט האם להמשיך עם אוקטן 98 או להשאר עם אוקטן 95 והצילצולים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה לא יכול, אפילו בעלי התחנות עצמם לא יודעים מה קורה לדלק שלהם עד שהוא מגיע אליהם מבית הזיקוק ועד למשאבה. כמו שהיה ב"פז" תחנת השלום (ועוד 2 תחנות אחרות) שבהן הנהג הערבי של משאית הדלק שאב באופן קבוע 1/3 מכמות הבנזין במשאית והחליף את החסר באתאנול זול כדי שלא ישימו לב להבדלים בכמויות. הסיפור התגלה אחרי שאחוז גבוה מהאנשים שתדלקו שם נתקעו עם משאבת דלק גמורה.

בפז התנצלו, פיצו את הלקוחות והבטיחו להתקין בכל המשאיות שלהם מכסה חשמלי שאפשר לפתוח רק בתחנה - האם זה קרה? לא...

זה לא בגלל האתנול, אלא בגלל החומר השלישי שהוסיפו. החומר השלישי (אינני זוכר את שמו) היה יוצר קריסטלים קטנים שהורסים את המנוע.

פורסם

האחריות של הרכב שלי נגמרת עוד שבוע, האם כדאי להכניס למוסך שיבדקו

בהחלט כן.

או שבמילא אקבל תשובה מתחמקת?

בקש תשובה בכתב. אל תוותר.

דני

פורסם
תשובה בכתב על מה ?

אם הם בודקים את הרכב ואומרים "הכל בסדר, אל תדאג" - שיכתבו את זה. כמובן שאם הם מגלים תקלה, אז עדיף יום לפני שנגמרה האחריות ולא יום אחרי...

דני

פורסם

במשאיות של סונול מותקנים מנעולים חשמליים. כמו כן, רוב התחנות של סונול מופעלות באמצעות חברת הבת של החברה "ספרינט מוטורס".

השילוב של עם מנעולים החשמליים יחד עם מנהלים שכירים (שאין להם אינטרס למהול דלק), מגביר את הסיכוי לקבל דלק לא מהול. אישית, אני מקפיד לתדלק בסונול ובתחנות מסוימות של "דלק".

• תוכן חדש...