Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה שנת 03 - מליסינג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** הכותרת נערכה ***

אם כל אחד שמבקש ייעוץ בפורום ייעוץ ירשום כותרת כמו שלך - כל הכותרות תהיינה זהות.

קרא את כללי הפורום.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1051

הבוקר נתקלתי במודעה בעיתון.

מדובר בסקודה פאביה ידנית, 1400 סמ"ק, שנתון 03 שנמכרת ע"י חברת טרייד אין של ליסינג בחולון.

הם מבקשים 58,000 ש"ח (9000 פחות מהמחירון אם אני לא טועה). הסיבה למחיר הנמוך היא שהרכב כבר הספיק לרשום לזכותו 48,000 ק"מ (יותר מכפול מהממוצע).

מה אתם אומרים, מניסיונכם שווה לראות האוטו, לברר יותר או שאין טעם לגעת באוטו שכבר עשה כל כך הרבה.

התקציב שלי הוא בעיקרון עד 50000 ש"ח. כיוון שהבנתי מהמוכר בטלפון שיש עוד מה לדבר על המחיר ושסקודה זה אוטו אמין וטוב אני יכול לגרד עוד כמה אלפיות.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין....

תמיד הכי חשוך, לפני עלות השחר....

פורסם

עבר המון.

היה בהשכרה לשעבר כנראה.

אתה יכול למצוא סקודה שמורה יד ראשונה ב9 מתחת למחירון.

ליסינג אלו בדרך כלל מכוניות שאנשים לא הצליחו למכור עקב מצבן, או שהיו בהשכרה

פורסם

טריד אין של חברת ליסינג? חברות הליסינג מוכרות בעצמן את הרכבים. את אלו שהם לא מצליחים למכור הן זורקות לסוחרים. (כגון חברות טריד אין מחולון). האם מדובר בסניף של חברה מוכרת? אם לא - להיזהר מ-א-ו-ד. סיקסט מוכרים פאביות מהשכרה במחירים זולים יחסית, תנסה לבדוק גם אצלם.

באופן כללי הפאביה היא אופציה חביבה למדי. (תריץ חיפוש תמצא עליה מידע)

48 אלף ק"מ ל2003 זה הרבה, אבל אם אתה לא הולך לעשות ק"מ גבוהה אז פשוט תוריד במחיר וזה יתקזז עם הזמן.

האם הרכב היה בליסינג או בהשכרה? תבדוק , ואז תראה כמה מחירון משוקלל.

תבדוק איפה הרכב טופל.

באופן כללי הכי חשוב לבדוק את המקוריות של הרכב. אם הרכב היה בחברה אחרת והסוחר מוכר אותו עכשיו, חשוד מאוד. בכל מקרה - קח לבדיקה שלך במכון מומלץ (אני הייתי הולך למבדק בהרצליה, או קומפיוטסט בראשון באזור התעשיה הישן , עם עדיפות לאחרון מבין השנים).

עבר המון.

היה בהשכרה לשעבר כנראה.

אתה יכול למצוא סקודה שמורה יד ראשונה ב9 מתחת למחירון.

ליסינג אלו בדרך כלל מכוניות שאנשים לא הצליחו למכור עקב מצבן, או שהיו בהשכרה

אפשר למצוא סקודה פרטית ב9K מתחת? - אני בספק. סה"כ מדובר בפולו, הרכב איכותי מאוד וימכר קרוב למחיר מחירון אם לא במחירון (בהנחה והוא יד ראשונה, פרטי ושמור) גם ככה המחירון שלהם לא גבוהה יחסית. ההשכרה \ ליסינג לשעבר נמכרות כמה אלפים מתחת למחירון משוקלל. אבל הן גם ניקנות בזול.

ליסינג אלו מכוניות שאנשים לא הצליחו למכור עקב מצבן או שהיו בהשכרה? מה? :shock: הכוונה לסוחרים האלו? לא מובן....

גיא

פורסם
טריד אין של חברת ליסינג? חברות הליסינג מוכרות בעצמן את הרכבים. את אלו שהם לא מצליחים למכור הן זורקות לסוחרים. (כגון חברות טריד אין מחולון). האם מדובר בסניף של חברה מוכרת? אם לא - להיזהר מ-א-ו-ד. סיקסט מוכרים פאביות מהשכרה במחירים זולים יחסית, תנסה לבדוק גם אצלם.

באופן כללי הפאביה היא אופציה חביבה למדי. (תריץ חיפוש תמצא עליה מידע)

48 אלף ק"מ ל2003 זה הרבה, אבל אם אתה לא הולך לעשות ק"מ גבוהה אז פשוט תוריד במחיר וזה יתקזז עם הזמן.

האם הרכב היה בליסינג או בהשכרה? תבדוק , ואז תראה כמה מחירון משוקלל.

תבדוק איפה הרכב טופל.

באופן כללי הכי חשוב לבדוק את המקוריות של הרכב. אם הרכב היה בחברה אחרת והסוחר מוכר אותו עכשיו, חשוד מאוד. בכל מקרה - קח לבדיקה שלך במכון מומלץ (אני הייתי הולך למבדק בהרצליה, או קומפיוטסט בראשון באזור התעשיה הישן , עם עדיפות לאחרון מבין השנים).

אפשר למצוא סקודה פרטית ב9K מתחת? - אני בספק. סה"כ מדובר בפולו, הרכב איכותי מאוד וימכר קרוב למחיר מחירון אם לא במחירון (בהנחה והוא יד ראשונה, פרטי ושמור) גם ככה המחירון שלהם לא גבוהה יחסית. ההשכרה \ ליסינג לשעבר נמכרות כמה אלפים מתחת למחירון משוקלל. אבל הן גם ניקנות בזול.

ליסינג אלו מכוניות שאנשים לא הצליחו למכור עקב מצבן או שהיו בהשכרה? מה? :shock: הכוונה לסוחרים האלו? לא מובן....

גיא

אני במקומך לא הייתי מתקרב לכל מה שקשור לפולו עקב ריבוי התלונות כאן!...icon13.gif

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אני במקומך לא הייתי מתקרב לכל מה שקשור לפולו עקב ריבוי התלונות כאן!...icon13.gif

שטויות במיץ!

הפאביה רכב מצויין לכל הדעות, הייתי מעדיף אותו אפילו על הפולו החדשה...

אם היינו ממליצים עפ"י ריבוי תלונות אז אף אחד לא היה קונה פיג'ו סיטרואן....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...