Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי מספר שאלות לגבי הציפוי השחור של השמשות:

1. אילו חלונות מותר לצפות על פי החוק?

2. האם קיימת הגבלה על פי החוק לגבי רמת הכהות של הציפוי?

3. האם צריך לפרק את השמשות על מנת לבצע את מלאכת הציפוי?

4. אשמח לקבל תובנות וטיפים ממי שכבר עשה.

נ.ב אני מתגורר באשדוד.

תודה וערב טוב.

מייק.

פורסם
שלום חברים,

יש לי מספר שאלות לגבי הציפוי השחור של השמשות:

1. אילו חלונות מותר לצפות על פי החוק? חלונות צדדיים מאחור

2. האם קיימת הגבלה על פי החוק לגבי רמת הכהות של הציפוי? לא, כל עוד מדובר בחלונות צדדיים מאחור

3. האם צריך לפרק את השמשות על מנת לבצע את מלאכת הציפוי? לא, במידה ואתה מדבר על הדבקת פילם ולא ציפוי ליזר

4. אשמח לקבל תובנות וטיפים ממי שכבר עשה.

נ.ב אני מתגורר באשדוד.

תודה וערב טוב.

מייק.

12345

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מותר להכהות באיזה אחוז שתרצה רק בחלונות האחוריים.

בקדמיים אסור כלל.

למרות שיש דגמים שמגיעים מהיצרן עם חלונות קדמיים שהכהו.

פורסם

3. האם צריך לפרק את השמשות על מנת לבצע את מלאכת הציפוי? לא, במידה ואתה מדבר על הדבקת פילם ולא ציפוי ליזר

אבל גם בפילם צריך לפחות לפרק את הדיפון והחלק הפנימי של הדלת (כשהשמשה מורדת), הלא כן?

אחרת איך מגיעים לקצוות של השמשה?

שבת שלום,

מייק.

פורסם

מי שמקצועי ומצדיק את העלויות שהוא גובה על הפעולה- יפרק את הדיפון הפנימי ויחליק את הציפוי עד לתחתית , מי שמחפף (ויש יותר כאלו לצערי)- יחתוך בסגירה של החלון.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לא מדוייק...

הם חותכים 2 ס"מ יותר ארוך מהדופן ואז מחליקים פנימה את הציפוי עם ספטולה מיוחדת ככה שהציפוי מגיע עד לבפנים

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...