Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרה טורבו ב-115,000 שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שמענו על מבצע אופל קורסה 3 דלתות ידנית עם שופרסל במחיר של 68,990 שקל, אך באותה "הנשימה" כתוב שישנה גם הנחה של 7% ממחיר המחירון על שאר דגמי אופל. אסטרה טורבו נמכרת במחיר של 123,990 שקל, השאלה האם זה מחיר המחירון שלה, קרי עם 7% הנחה מחירה יעמוד על כ-115,000 שקל או שמחיר המחירון בפועל גבוהה יותר?

פורסם

מכיוון שלמיטב הבנתי המחיר שמפורסם הוא לא מחיר מבצע אז אין סיבה שלא תקבל עליו 7 אחוז הנחה. מה שכן, אני מניח שזה לא טרייד אין וכו.

פורסם
קנינו אסטרה טורבו שלשום. אכן המחיר הוא 115K. לאחר רישוי, צבע (כל צבע חוץ מלבן הוא בתוספת תשלום) וחיישני רוורס יצא 122K.

תוספת צבע מחיישני רוורס זה 7000 ש"ח ? :shock:

פורסם
תוספת צבע מחיישני רוורס זה 7000 ש"ח ? :shock:

הבנת הנקרא.

הוא אמר: רישוי, צבע וחיישני רוורס. רישוי בקלות יכול להגיע ל-4,000 ש"ח.

פורסם

הגיוני שרישוי+ צבע + חיישנים יעלו ביחד 4000 ש"ח.

על מה התעופה?

היום בעיתון פורסם כי הרכב עולה 123,900.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קנינו אסטרה טורבו שלשום. אכן המחיר הוא 115K. לאחר רישוי, צבע (כל צבע חוץ מלבן הוא בתוספת תשלום) וחיישני רוורס יצא 122K.

יפה לכם.

אני קניתי כנ"ל לפני כחודשיים לאחר שהורידו את המחיר ל-124K ("כח לעם"). במקרה שלי קיבלתי הנחה נוספת של 6,000 ש"ח בעקבות מבצע של מועדון צרכנות "הוט", ועוד הנחה של 20% על אביזרים (בקרה שלי, קודנית וחיישני רברס). אני הייתי מוכן לוותר על תוספת צבע ולהשאר עם לבן, אבל אשתי רצתה אפור כהה...

אם כבר, הייתי מחליף את הצבע בג'נטים נורמליים במקום הטאסות המכוערות. אם יש משהו שהורס את הצורה של האסטרה זו הטאסות האיומות האלו. אני זוכר שגם על הג'נטים היתה ההנחה של ה-20%. חבל.

פורסם

הטורבו לא מגיעה עם ג'אנטים? כל טורבו שראיתי הגיעה עם ג'אנטים. אני טועה? :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הטורבו לא מגיעה עם ג'אנטים? כל טורבו שראיתי הגיעה עם ג'אנטים. אני טועה? :shock:

לא, הלוואי... זו אופציה שעולה (לפחות אז כשקנינו) 3500 ש"ח. עכשיו אני דיי מכה את עצמי שלא הזמנתי, כי כאמור היו לי 20% הנחה על אביזרים, שזו הורדה דיי נאה של המחיר.

עכשיו אני נזכר במשהו: כפי שנמסר לנו ע"י איש המכירות, הרכבים מגיעים מחו"ל בתצורות מסויימות- ישנם רכבים שהגיעו עם הג'נטים (ראיתי אפילו כמה 1.6 מסתובבים איתם), ישנם כאלו שהגיעו עם מתג שמחליף את ההנד-ברייק. אנחנו, למשל, לא הזמנו- אבל קיבלנו- מתג כזה, כי כך הרכב הגיע מחו"ל. אאל"ט, זו אופציה של 2000 ש"ח, שבמקרה שלי קיבלתי בחינם.

יש פה שטח אפור מאד, כי אני זוכר היטב שאיש המכירות אמר שאם הרכב היה מגיע עם ג'נטים במקור (לא היו כאלו ממילא במלאי אז), היינו נדרשים לשלם יותר על הרכב. אותו כנ"ל לגבי מתג ההנד-ברייק. כאמור, כשבאנו לאסוף את הרכב פתאום גיליתי שיש מתג כזה. כמובן שלא הייתה לי כוונה לשאול אותם שאלת קיטבג האם צריך להוסיף על מחירו של הרכב... מה גם שלא הייתה לי כוונה לשלם על מה שלא הזמנתי.

עריכה:

אגב, לארץ משום מה הגיעו רק הג'נטים להלן:

4893137b.jpg

...שהם נחמדים אבל אני מעדיף את אלו (לא ראיתי אפילו אחת עם הסוג הזה):

OpelAstr4h2_1.jpg

טוב, נו, האמת שאני רוצה כאלו, אבל זה כבר משהו אחר לגמרי...:

opel_astra_gtc_1_4_turbo_innovation_img_65496.jpg

• תוכן חדש...