Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשטרה משנה כיוון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מהמר על פשיטה מאסיבית על מפגש בקרוב, ורישום פרטיהם של כל בעלי המכוניות המשופרות או ה"משופרות".

צפו לרדיפה קשה יותר. כי כשהוא מדבר על לחפש את הנהגים המתפרעים (לדעתו), הוא מדבר כמובן על אלו שקל לתפוס - חובבי הרכב במפגשים. אני אשמח מאוד אם יירדו לחיים של כמה דבילים שמשתוללים במפגש, אבל לדעתי זה לא ייגמר בזה אלא ברדיפה של כל אחד שמחזיק רכב להנאה.

פורסם
אני מהמר על פשיטה מאסיבית על מפגש בקרוב, ורישום פרטיהם של כל בעלי המכוניות המשופרות או ה"משופרות".

צפו לרדיפה קשה יותר. כי כשהוא מדבר על לחפש את הנהגים המתפרעים (לדעתו), הוא מדבר כמובן על אלו שקל לתפוס - חובבי הרכב במפגשים. אני אשמח מאוד אם יירדו לחיים של כמה דבילים שמשתוללים במפגש, אבל לדעתי זה לא ייגמר בזה אלא ברדיפה של כל אחד שמחזיק רכב להנאה.

בחיי שאני מקווה שאתה טועה.

אבל לצערי נראה לי שאתה צודק.

:shock:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

כמו כל בעל תפקיד שמקבל מינוי חדש, הוא יוצא בהצהרות ריקות מתוכן...

לא הייתי משנה את סדר היום שלי בגלל ה**** הזה...

המשך יום נעים!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לא יודע...כל אחד שמתמנה לתפקיד בארץ יוצא בהצהרות כמו מיס עולם

"אני רוצה לעשות שלום עולמי ולהאכיל את כל הילדים הרעבים"

טוב...דיבורים לחוד ומעשים לחוד (בעיקר בארץ), אז נחיה ונראה מה יצא מכל הפקה פקה הזה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

טוב...דיבורים לחוד ומעשים לחוד (בעיקר בארץ), אז נחיה ונראה מה יצא מכל הפקה פקה הזה.

:mm_yeah:

" יהיה יותר כבוד הדדי בין השוטרים לאזרחים ואנשים יותר יכבדו את החוק".

המשפט הזה הרג אותי. :lol::lol:

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

:mm_yeah:

" יהיה יותר כבוד הדדי בין השוטרים לאזרחים ואנשים יותר יכבדו את החוק".

המשפט הזה הרג אותי. :lol::lol:

פליקס.

אני אסתפק ב - "שוטרים יותר יכבדו את החוק". זה כבר יהיה שיפור ניכר. :evil:

פורסם

לדבריו, המשטרה תתמקד מעתה ב"מטורפים על הכביש שדורסים ברגל רמה את החוק, מזגזגים על הכביש, יורדים לשוליים במקום שאסור".

איזה מטורפים הם עוצרים על השוליים! :D

שניה אחת אין למדינה כסף שניה אחרת מתגברים את המשטרה ב300 מכוניות.

אם יתמזל מזלכם זה יהיה מזדה 1.6 מודל שנה שעברה שנשארה ספ''ר במחסנים של מזדה.

אם לא יכול להיות שאלו יהיו הונדה אקורד מסווות בצבע כסף! (נראו כמה כאלה עם אקדחי לייזר וגם כאלה שרושמות ד'וחות)

היזהרו לכם.

וסתם שאלה נניח ושוטר תנועה מסמן לכם לעצור מה תעשו:

תעצרו,תעשו לו שלום ותמישכו לנסוע,תתנו בגז.

וגם עכשיו כשהוא אומר שהם ינסו לתפוס כמה שיותר "מטורפים" זה אומר שהמרדפים יהיו חוקיים?

וזהו בינתיים.

אלירן.

פורסם

סתם חירטוט לפי דעתי.

אף אחד לא יתן לו 300 ניידות ואף אחד לא יתן לו תקציבים בשביל להקים יחידות וכל מה שהוא ורוצה.

ולא הבנתי את הקטע הזה של "המלחמה לא תיהיה רק בכבישים" איך מישהו יכול להיות עבריין תנועה עם הוא בכלל לא באוטו?!

או שהוא התכוון לזה שהם יתחילו לעצור אנשים שעוברים באדום?!

גם אהבתי את "יהיה יותר כבוד הדדי בין השוטרים לאזרחים ואנשים יותר יכבדו את החוק",

פה כבר הגעתי לשיא הצחוק...

כבוד הדדי יכול להיות איתם רק שהם לא בתפקיד וגם זה בלחץ.

פורסם

למשטרה אין כסף למשפטים של אלה שהם כבר תופסים ואתם מצפים שיקנו 300 רכבים חדשים אולי של שנת 80 במקרה הטוב יספיק להם תקציב ...

ואשר לפשיטות הן לא הפסיקו אולי פשוט להחליף מקום מפעם לפעם זה רעיון טוב...

פורסם

היה היום עוד מינוי, של פרקליט המדינה או משהו בסגנון. שימו לב לציטוט:

"אני מבטיח להלחם בשחיתות בצמרת השלטון" :rofl:

אל תתלהבו יותר מדי, 300 מכוניות? אין גיוס של שוטרים ואין כסף לדפים למדפסות אז יהיה כסף לרכבים+ציוד שיהיה צורך בהסבה מרכב סיור לרכב של משטרת התנועה? חאליק, אין לי זמן לזה.

אגב, במידה ויהיה כסף ל-300 ניידות - הם ישתמשו בצמיגי מגנזיום? אגזוזי לחץ? גז ניוטרון? :roll:

פורסם

רגע המטורפים על הכביש זה כולל את השוטרים עצמם :?:

את אלה שקופצים לכביש כדי לעצור רכב :?:

את אלה שלוקחים את ה אוקטיבה ומכנסים עוד 3 חבר'ה לרכב כדי לעשות חרקות בהרצליה ? ועוד כאשר הם ללא חגורות בטיחות :evil:

איך שאומרים קודם להתחיל מהבית אחר כך לייסם את השיטה הזאת בארץ.

למה כמה כבר תלונות נגד שוטרים שעושים עבירות תנועה שהם עושים חופשי,כאשר החוק שהם אוכפים לא מזיז להם את הדגל שעל החוצה שהם לובשים.

אלי מטורף :p

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...