Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 206 מושכת שמאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחודשיים האחרונים הבונבוניירה שלי מושכת שמאלה

לפני שבוע עשיתי בדיקת פרונט - אמרו הפרונט תקין אבל יש סימן למכה כלשהי - משהו במשולשים (שהוחלפו לפני כשנה במוסך מורשה).

בכל אופן הוא המליץ להחליף בין הצמיגים הקדמיים והאחוריים ולעשות איזון.

ביצעתי באותו יום גם את זה.

מילאתי אוויר (33PSI).

אבל עדיין יש לי מין בעיה שההגה פתאום לוקח קצת שמאלה, לעתים יש תחושה כאילו הצמיג שוחה על הכביש - בד"כ בסיבובים ארוכים ימינה.

ברמת העקרון לא היה ממש אכפת לי למשוך עוד חדשיים עד הטיפול אבל נולד ילד לפני זמן מה ואני לא רוצה לסכן אותו.

הצמיגים על האוטו שנתיים ו52K ק"מ - צמיגים של Kleber 185/65/14

למישהו יש מושג מה לעשות??

Peugeot  5008 2023 

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב משיכות בהגה יגרמו מבעיה בצמיגים,חזור למכון הפרונט כדי שיבדוק שזוויות ההיגוי תקינות,במידה וכן,החלף זוג צמיגים קד'.

ומזל טוב על הבן:-)

אורן

פורסם

למה אתה ממלא 33 psi? אצלי בפיגו 206 רשום על הדלת 2.40 bar שזה אומר 35 psi וככה גם אמרו לי למלא בפנצ׳רייה שקניתי את הצמיגים (קומו) ויש לי אותה זהה לשלך

פורסם
למה אתה ממלא 33 psi? אצלי בפיגו 206 רשום על הדלת 2.40 bar שזה אומר 35 psi וככה גם אמרו לי למלא בפנצ׳רייה שקניתי את הצמיגים (קומו) ויש לי אותה זהה לשלך

אין לי את המדבקה יותר

היה כתוב את זה באיזשהו פורום.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
אין לי את המדבקה יותר

היה כתוב את זה באיזשהו פורום.

תמלא 35psi או 2.40 bar זה אותו דבר. ותגיד אם אתה מרגיש בהבדל

• תוכן חדש...