Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר קליפורניה בום 2 יציאות 400 וואט למישהו יש מושג כמה RMS הוא נותן ואם הוא יוכל להפעיל מספיק חזק ואיכותי קומפוננט של מורל דוטק

פורסם

60W RMS X2 ב4 אום.

150-160W RMS בברידג'.

ההספקים +/-

זה כמובן משתנה בהתאם למתח הכנסה 12-14V.

לא מומלץ לרמקולים כמו שלך.

אם כבר השקעת...אז...

זה מגבר שנועד לרמקולים פשוטים.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

לגבי הכוח שלו, אין לי מושג לא בדקתי.

אך מה התקציב שלך?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תשמע לי...אים כבר אתה בקטע של איכות אז אל תלך על הקליפורניה.

אני חושב שכדאי שתלך על משהוא קצת יותר איכותי.

מה התקציב שלך? כדי שאנשים פה יוכלו לעזור לך.

ג'ניה

:king:

פורסם

הקליפורניה בום עולה בערך 400 שקל עוד 150 שקל בערך אתה יכול להביא את הלאנזאר 211 שהוא גם שתי יציאות ו400 וואט אחלה מגבר אבל גם ההלאנזאר לא יספיק לדוטק כי הם 120 -140 RMS תלוי באינץ והלאנזאר הספק אמיתי זה 60-70 RMS שה גם מכובד לקומפוננט אתה תשמע טוב מאוד השאלה היא עם יש לך להוסיף עוד קנה מגבר יותר חזק בשביל הקומפוננט

ומה עוד יש לך באוטו?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

יש לי ברכב רדיו דיסק פיוניר 760 סאב פיוניר 800 וואט אחוריים פיוניר 9*6 400 וואט מגבר בוס 1000 וואט שעובד על הסאב והאחוריים מקדימה מורל דוטק שאני מחפס בשבילם מגבר עד 400 שח וחשבתי שהקליפורניה בום 400 וואט יספיק לקומפוננט

פורסם

נמסיס אתה צודק זה באמת נכון...

מי שיש לו מורל וכבר השקיע עליהם אז למה, למה הוא רוצה להגביר אותם עם קליפורניה בום זה הורס הכל...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

יש דבר אחד שאף אחד לא דיבר עליו והוא ישנה לך הכול באוטו !!!

תגביר את הדוטק ואת הסאב ! אתה לא צריך להגביר את האחוריים !

יש לי סאב דומה מאוד לשלך 800 וואט פיונר רק ששלי זה שגם פרימייר

גם לי יש דוטק ושומעים ממש מצויין...המגבר שלי טיפה יותר חזק אבל עדיין אתה לא צריך להגביר את האחוריים על חשבון הקידמיים

פורסם

מתן לא כולם אוהבים במה קידמית

אני ואתה אוהבים אבל יש כאלו שלא זה נכון שהבמה מקדימה זאת השמיעה הנכונה אבל לא כולם אוהבים את זה ולכן את זה צריך לברר עם הונדה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני מוכר את הלאנזר כי אני מחפס משהו יותר חזק ויכול להיות שאני ירכיב 2 מגברים של 4 יציאות עם 2 סאבים קומפוננטים ו9*6 וכולם על המגברים

פורסם

בתקציב הזה, היתי ממליץ לך לחפש יד שניה

בגלל שתמורה טובה מהרכיבים שרכשת, אני לא חושב שתקבל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...