Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משאבה חזקה למים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני מחפש מקום לקניית משאבה למים .

המשאבה אמורה להים את המים לפחות 10 מטר , הספיקה בגובה הזה לא חייבת להיות גבוהה .

המטרה היא להרים את מי שטיפת הירקות מהכיור של אמא לטובת השקיית העציצים בגג .:wink:

בגג המים יאוכסנו לתוך מיכל גדול , השימוש במים יהיה בטווח של יומיים עוקבים .

מישהו מכיר מקום שמוכר משאבות לסדר גודל כזה במחיר שפוי ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין דבר כזה.

משאבה ל-10 מטר היא משאבה רצינית - מאות וואט ומאות ש"ח רבים.

אני חיפשתי משאבה לכ-2 מטר ולא ממש מצאתי. אחרי כמה משאבות BILGE שלא החזיקו (12V) אני היום משתמש במשאבה של מדיח, שבקושי עומדת במשימה.

:turn-l:
פורסם

אתם מכירים משאבות רק ל 2 מטר ?

יש לי במחשב בקירור מים משאבה עם ראש של למעלה מ 5 מטר !!! בגובה אפס נותנת 1200 ליטר/שעה :oops:

מאיפה אתה בארץ?

ראשון לציון וגם בפ"ת נמצא חצי שבוע .

אין לי בעיה אפילו אם המחיר מעט יקר כי ההחזרה של העלויות מהירה מאוד .

מדובר על עשרות ליטרים שהולכים לביוב סתם ככה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יש חנות בכפר סבא, שמתעסקים בכל הדברים האלו ובצנרת מים וכדו'.

אין עליי את המספר טלפון שלהם, תחפש "פלסטיק כפר סבא" תבקש לדבר עם גדי

תגיד לו שקובי הבן של משה הירקן הפנה אותך, אני קניתי ממנו את כל האביזרים של הצנרת לבית במחירים טובים והוא בעל מקצוע מעולה שמבין ויוכל לעזור לך.

קובי

פורסם

לך לבלוטין. רוב הסיכויים שתהיה לו משאבה מתאימה.

10 מטר זה לא רציני למשאבה תעשייתית. לא מדובר כאן על משאבות אקווריום כי מאוד כדאי משאבה של 2" שיודעת להתמודד גם עם מוצקים כי אתה לא מדבר על מים נקיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אגב, תספר רגע על התוכנית.

אתם בעלי בית פרטי?

איך אתה הולך למיין/לסנן את הליכלוך מהמים?

אני בטוח שבכיור שופכים לפעמים עוד דברים חוץ ממים של שטיפת ירקות.

וכמה ירקות אתם כבר אוכלים? :wink:

אני גם בעד רעיונות כאלו, זה ברור שאתה תחזיר את ההשקעה במוקדם או במאוחר, יש לי רעיון לבית שלי שהוא ביניין קומות שאפשר לחסוך בו הרבה מים האמת אבל רק בתקופת החורף על ידי ניצול מי הגשמים.

קובי

פורסם

יש לי במחשב בקירור מים משאבה עם ראש של למעלה מ 5 מטר !!! בגובה אפס נותנת 1200 ליטר/שעה :oops:

וכמה הספיקה ב-2 מטר? וכמה ב-5 מטר? (קרוב -0, כמובן, שאלה רטורית).

:turn-l:
פורסם
אתם מכירים משאבות רק ל 2 מטר ?

laing D5 על אחת מנגזרותיה?

בכל אופן, חיסכון לא יהיה מהעניין כמות המים שצריך בשביל להשקות עציצים היא שולית, אלא אם אתה מגדל הידרו בכמות מסחרית או משהו בסגנון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

קוראים לזה משאבה להגברת לחץ

חפש אחת שמתאימה למבנים בעלי 4 קומות, אתה יכול למצא בפחות מ1000, אתה יכול להתפשר על חברות/משומש/משופץ, המשאבות האלו מאוד אמינות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...