Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר הרבה זמן מתאם RCA לרדיו דיסק מקורי. אם למישהו יש פיתרון לעזרה או שהוא יודע מאיפה להשיג שישלח הודעה בפרטי.

יש לדוד סיטרואן קסרה שמגיע עם רדיו דיסק של החברה ואין לרדיו דיסק יציאות לRCA ולכן הוא צריך מתאם. בבקשה מי שיוכל לעזור אני יודה לו . :lol:

****בפעם הבאה שתכתוב "צריך עזרה דחופה" בכותרת, זו תהיה העזרה האחרונה שתקבל בפורום. קרא בדחיפות את הכללים והקפד לרשום כותרות עינייניות. אני כבר מבטל את האמבולנס.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אתה תצטרך לקנות מנחת ומנחת טוב עולה 200-300 שקל תעשה אתה החישוב שלך אולי עדיף להחליף רדיו דיסק בכלל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, יש כללים לפורום והטופיק של ההודעה שלך לא עונה על הדרישות

בכל אופן, לא מדובר במתאם מדובר במנחת, רק תיקח בחשבון שינסו למכור לך דברים ממש "מרשימים" באיזה 1000 שקל , זה מה שקרה כשאני חיפשתי בזמנו.

(נתנו לי מכשיר שלא בידיוק היה מיועד לעבודה הזאתי, אבל עושה אותה גם כן, והם חשבו שזה הגיוני להוציא על זה 1000 שקל..)

דרך אגב יש רמות של איכות למוצרים האלה, יש לי חבר עם אחד שדיי הורס את האיכות של הסאונד בצורה דיי רצינית, אז אני מציע לך לשמוע את המוצר לפני הרכישה (אם מתאפשר לך)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אם זיכרוני אינו מטעה אותי, יש כללים לפורום והטופיק של ההודעה שלך לא עונה על הדרישות

בכל אופן, לא מדובר במתאם מדובר במנחת, רק תיקח בחשבון שינסו למכור לך דברים ממש "מרשימים" באיזה 1000 שקל , זה מה שקרה כשאני חיפשתי בזמנו.

(נתנו לי מכשיר שלא בידיוק היה מיועד לעבודה הזאתי, אבל עושה אותה גם כן, והם חשבו שזה הגיוני להוציא על זה 1000 שקל..)

דרך אגב יש רמות של איכות למוצרים האלה, יש לי חבר עם אחד שדיי הורס את האיכות של הסאונד בצורה דיי רצינית, אז אני מציע לך לשמוע את המוצר לפני הרכישה (אם מתאפשר לך)

עוד אחד נהיה מנהל

אולי תנעל תתרד בגלל שהוא לא עונה על הדרישות

בכול מקרה במוסך מרכזי של סיטרואן - איפו שאתה מתקן את הרכב

לפי מה שזכור לי בעלי סיטרואן יודעים טוב מהזה מוסך

בכול מקרה כמעט בכול מוסך ניתן למצוא את זה

"ואחד טוב" לא עולה 1000 שח, אלו שהותאמו מהחברה לאוטו רכב עושה עבודה מופלאה

מנסיון חבר שלי עם מאזדה 6 שם מערכת רצינית באוטו אבל נשאר עם הרדיו דיסק המקורי

מצחיק??? :lol:

ממש לא

זה עובד לא בצורה מדהימה ללא רעשים וללא טיפת ירידה באיכות!

פורסם

advant מנחת שעובד בצורה מושלמת ללא ירידה באיכות ?

על זה עדיין לא שמעתי, אתה יכול לפרט איזו סוג מנחת, ובכמה שקלים ?

ולבסוף, איפה נעשתה הבדיקה שאומרת שאין לו שום סוג של ירידה באיכות שאתה מדגיש בצורה בוטה כל כך ?

ובנוגע לטופיק, לא אמרתי שצריך לסגור אותו חס וחלילה, וחוץ מזה אם להיות פרפקציוניסט זה פשע, אז אני אשם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בקיצור כול מנחת מוריד מהאיכות ולפעמים גם אחרי שהוצאת כמה מאות שקלים על מנחת אתה לא תיהיה מרוצה עדיף כבר שתביא רדיו דיסק חדש ועם בסיטרואן יש DIN 2(למרות שלא נראה לי תקנו אותי עם אני טועה) תוכל לקנות מתאם לDIN 1 וזה גם יעלה לך לפחות 150 שקל עם לא יותר אך עדיין שווה לקנות רדיו דיסק רגיל עם אתה שואף למושלמות

0547379780 שלומי

פורסם

יודעים מה, במיוחד אתה מיק מיק שאוהב לפתוח מלחמות!

אתם צודקים=(אני ציני)

ואללא, שמעו מה זה חרא באוטו עם המנחט =(מעולה, לא שמעתי שום דבר חריג לא רעשים ולא כלום!)

באוטו של חבר שלי מאזדה 6 שעליה מורכב הגברה שמכבדת את עצמה!

ושמעו ממש גרוע יחסית לאוטו שלי = (היה קשה אם בכלל היה הבדלים )

פורסם

advant, מלחמת עולם שלישית פתחת פה.

חח, גבר, אין זו בושה לא להיות אודיופיל

האוזן האנושית לא מפותחת מי יודע מה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המחת מוריד מהאיכות בגלל שהוא מחובר למגבר של הרדיו דיסק שהוא לא איכותי ממש.

בגלל הקטע שהוא מנצל עד הסוף את המתח של האוטו בלי ספק חיצוני כדי לקבל הספק גבוה יחסית. אז יוצא עיוות מסויים. אבל לפעמים בכללל לא מרגישים את ההבדל והכול תלוי בסוג המכשיר שהמנחת מחובר עליו.

לא בעיה ללכת למעבדה שיוציאו לך יציאות חדשות מן המכשיר.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם
המחת מוריד מהאיכות בגלל שהוא מחובר למגבר של הרדיו דיסק שהוא לא איכותי ממש.

בגלל הקטע שהוא מנצל עד הסוף את המתח של האוטו בלי ספק חיצוני כדי לקבל הספק גבוה יחסית. אז יוצא עיוות מסויים. אבל לפעמים בכללל לא מרגישים את ההבדל והכול תלוי בסוג המכשיר שהמנחת מחובר עליו.

לא בעיה ללכת למעבדה שיוציאו לך יציאות חדשות מן המכשיר.

תמיר

אני יקח את זה למחשבה

אולי הוא כן מוריד באיכות אבל בצורה לא מורגשת

פורסם

תגיד לדוד שייסע איתך למתקין אודיו לרכב (חנות), ושמה תלכו והוא ייבחר לו כמובן בעצתך מכשיר HU נחמד, והמכשיר שאני ממליץ עליו (אם יש כסף לדוד) הוא כמובן כולם כבר יודעים

PIONEER 9450 ליגה של מכשיר אתם תיהנו ממנו...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תודה רבה לכולם על התיקונים והעזרה. דרך אגב מצטער על הכותרת הקודמת שחכתי מזה בכלל זה לא יקרה שוב. ואם יש למישהו עוד עידכונים לגבי המנחת או משהו כזה, מוזמן לפרסם תגובה.

תודה. :lol::lol:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אולי לחבר שלך במאזדה יש מנחת טוב אבל כול מנחת מוריד מהאיכות אבל כול מנחת רק יש יותר ויש פחות שוב זה תלוי בהד יוניט שנמצא באוטו כול חברה וההד יוניט שלה

וADVENT תגיד לי ממתי אני אוהב בדיוק לריב אני לא רב אני רק אומר לך שנמחת מוריד איכות זהו עם אתה רוצה לשמוע שהוא לא מוריד איכות אז יאללה מנחת לא מוריד איכות

שיהיה לך יום טוב

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...