Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האצ'באק משפחתית עד 85K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

אני מחפש מחליפה למאזדה 3 1.6L שנת 2008.

התקציב הוא עד 85, אם יש בפחות אז עוד יותר טוב.

רק במרכב האצ'באק, ורצויי לא סופר מיני.

צריכת דלק בסביבות 1-10 תספק אותי, צריכה יותר טובה עוד יותר טוב.

רוב הנסיעה היא עירונית, בסביבות 10-12 אלף ק"מ בשנה.

רצוי רכב קצת יותר זריר מהנוכחי, אוטומט, ויותר איבזור כמו שליטה מהההגה על מערכת שמע, סאנרוף, ושלל שטויות.

כרגע עלו לי לראש מאזדה 3 ספיריט החדשה, I30 בגרסאות הסופרים, סובארו B3 בגרסאות המאובזרות יותר, ואולי גולף MK5 למרות ששם בדגמים אני לא מבין איזה ומה כולל.

יש עוד המלצות?

משהו להגיד על הדגמים שציינתי?

תודה מראש!

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא מאזדה 3 מהדגם הנוכחי עם מנוע 2 ליטר בתקציב הזה אבל אם כן לדעתי כדאי לך ללכת על זה.

וידוי - אני מאוד מאוד מחבב את האוטו הזה הוא נאה, זריז ובעל התנהגות כביש טובה.

ה-I30 מתנהגת פחות טוב מהמאזדה, הנוחות לא מצטיינת ובנושא הזה הן דיי דומות והאיבזור בסופרים עדיף על זה של ה-3, אבל ביונדאי גם מנוע ה-1.6 יהיה זריז יותר מהמאזדה הנוכחית שלך וצריכת הדלק תהיה טובה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

הסיוויק שנכנסת לתקציב זאת הרובוטית, אם אני לא טועה הגיר הזה לא חביב במיוחד נכון?

האם האחזקה שלה יקרה יותר ביחס למאזדה/יונדאי?

פורסם

הסיויק 5 דלתות האוטומטית משווקת החל מ-2009, לדעתי באמת לא תמצא אחת בתקציב שלך והגיר הרובוטי שלה לא חביב בכלל, אני אישית הייתי פוסל אותה.

זה של הבראבו שהוצעה כאן למשל הוא הרבה פחות גרוע ולמרות שעדיין חסר לי מעט עידון בכדי להיות אוטומטי אמיתי הרבה יותר קל לחיות איתו.

על ה-B3 אני ממליץ לך בחום לוותר, היא לא עומדת ברמה של אף אחת מהמתחרות בשנים האלה ותרגיש ירידה ברמה לעומת הרכב הנוכחי שלך.

פורסם

ספיריט הצ'בק החדשה שנת 2009 אפשר למצוא ביד2 החל מ87K. זו אחלה בחירה, ואולי אפשר להוריד את המוכרים טיפה במחיר.

לסיויק הרובוטית אל תתקרב, הספיריט טובה ממנה בהכל חוץ מצריכת דלק.

פורסם
אהלן אנשים

אני מחפש מחליפה למאזדה 3 1.6L שנת 2008.

התקציב הוא עד 85, אם יש בפחות אז עוד יותר טוב.

רק במרכב האצ'באק, ורצויי לא סופר מיני.

צריכת דלק בסביבות 1-10 תספק אותי, צריכה יותר טובה עוד יותר טוב.

רוב הנסיעה היא עירונית, בסביבות 10-12 אלף ק"מ בשנה.

רצוי רכב קצת יותר זריר מהנוכחי, אוטומט, ויותר איבזור כמו שליטה מהההגה על מערכת שמע, סאנרוף, ושלל שטויות.

כרגע עלו לי לראש מאזדה 3 ספיריט החדשה, I30 בגרסאות הסופרים, סובארו B3 בגרסאות המאובזרות יותר, ואולי גולף MK5 למרות ששם בדגמים אני לא מבין איזה ומה כולל.

יש עוד המלצות?

משהו להגיד על הדגמים שציינתי?

תודה מראש!

היי,

הייתי ממליץ לך לבדוק את השברולט סוניק,

רכב חסכוני, מגיע עם מנועי 1.4 ו 1.6 על מרכבי 4 ו 5 דלתות

דגמי הסוניק מגיעים ברמות גימור LS ו LT ו LT פרימיום בגרסאת הסדאן,

כל הרכבים כולל כולם מגיעים עם אבזור בטיחות מלא פנסי ערפל כסטנדרט מערכת בקרת שיוט כסטנדרט

ובקרי שליטה על מערכת השמע מההגה, בקיצור בכל רמת גימור מדובר באבזור מנצח.

מדובר ברכב הבטיחותי ביותר בקטגורייה- מגיע עם 6 כריות אוויר שלל מערכות בטחות פסיבית ואקטיבית,

בנוסף יש עליו עסקאות טרייד אין, מימון ומבצעים לרוכשים במזומן,

אם תרצה עוד פרטים אשמח לתת,

גיא משברולט

• תוכן חדש...