Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עב"ם בשמי הארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.mivzaklive.co.il/archives/27883#.T9D_zLCol8E

האמת נשמע ממש מעניין. אני עצמי לא כלכך מאמין בחייזרים וכו' אבל מוזר שאיזה חפץ לא ידוע ריחף בשמיים.

אני זוכר שלפני כשנתיים, בטירונות, סיימנו איזה מסע ביער מסויים ליד ירושליים והלכנו לעבר מקום שהכינו בשבילנו על מנת לקבל איזה תג או מה שזה לא יהיה והיה חושך מוחלט פתאום שמנו לב בשמיים חפץ טס שדומה מאוד למה שהיה הערב בשמי הארץ. ההבדל הוא שהחפץ שאנחנו ראינו היה מאוד בוהק.

כמה דק' לפני כן גם ראינו רחוק מאיתנו בשמיים כמה נקודות אור שהשתכפלו.

מוזר כל העניין אבל בכל אופן זה מעניין. אם יש למישהו מה להוסיף בעניין הזה/ענייני עב"מים אשמח לקרוא.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי על כביש 6 לכיוון צפון כזה הופיע.

הייתי בטוח שאני הוזה ודחוף לעצור להתרעננות, עד שראיתי את זה שלימיני גם מגרד את הראש.

מוזר :shock:

פורסם

הקישור שלך לא עובד...באסה.

קשה לי להאמין שאנחנו לבד,

לא קשה להאמין שאולי מדובר בכלי טייס חדש ומסווג כדוגמת הנאצים במלח"ע שייצרו כלי טיס סודי דמוי צלחת מעופפת

והצליחו להטריף את העולם במשך כמה עשורים.

עריכה : טוב,הקישור עבד -זה לא נראה מרשים בכלל...

Gn'f'R

פורסם

הלינק מעצבן בטירוף עם הפרסומת הקופצת. לרוב אני סוגר דברים כאלה בלי להסתכל אפילו.

הפעם חיכיתי בסבלנות והסתכלתי - נראה כמו קשקוש שיכול להיות מאה דברים שונים שהגיעו מכדור הארץ. בקיצור - בולשיט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הלווין עמוס חזר לארץ, ציפיתם שמשהו שלנו יחזיק הרבה זמן בחלל?

אם אנשים באמת חושבים שזה עב"ם.. NIGGA PLEASE

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חבר'ה בדיוק גם אני ראיתי את זה ואפילו תכננתי לפתוח על זה שרשור ממש הרגע, אני אפילו אוסיף ציור איך זה היה:

יצאתי לריצה בנווה שאנן, חיפה על רחוב מרכזי ארוך (כמה ק"מ) שממנו יש נוף על כל מפרץ\קריות\ים.

באמצע הריצה הבחנתי באדם מבוגר כבן 60 שעצר את הליכתו ופשוט בהה בשמיים, אז הסטתי את המבט אל הנוף וישר ראיתי נקודת אור יחסית גדולה בשמיים באזור לכיוון מעל ביה"ח רמבם\בסיס חיל הים (יכול להיות שהיה רחוק יותר אבל זה הכיוון).

המשכתי בריצה אבל עדיין מסתכל על זה, פתאום התחיל ענן עשן בצורת כדור לעטוף את הנקודת אור ובעצם כאילו גודל ממנה, בשלב זה כבר נעצרתי בריצה והייתי דיי בהלם.

מיד אחרי זה הופיע סוג של צורת "ריבוע" מאותו ענן עגול, כאילו ה"ריבוע" גודל מהענן העגול שבתוכו עדיין נמצא האור.

המשכתי להסתכל לאן זה יגדל, פתאום ראיתי שהענן העגול שצמח מהאור הפך לצורה של ספירלה והתחיל להסתובב בתוך עצמו דיי מהר, בשלב זה תוך 5 שניות האור פשוט נעלם, הספירלה הפסיקה להסתובב וכל התבנית של העיגול והמרובע פשוט נעלמו תוך חצי דקה.

מצורף ציור להמחשה:

1. אור שהופיע.

2. הענן העגול מתחיל לגדול ממנו ולהקיף אותו.

3. ממנו יצאה עוד צורה מהצד של מעין מרובע.

4. הענן העגול התחיל להסתחרר עד שהאור נעלם.

אוהד.

סמירו - לגבי מה שאמרת על האורות המשתכפלים - שהייתי ילד כבן 15 ישבתי עם חברים ליד הבית בגינה הציבורית בסביבות 21:00 בערב, פתאום הופיע ממש מעלינו אבל מאד רחוק אור יחסית חזק, כולנו הסתכלנו והשוונו את העוצמה שלו לפנס הרחוב שעמד לידו, פתאום אחרי חצי דקה הופיע לידו ממש עוד אחד אותו דבר וכמה שניות אחרי עוד אחד, ככה הם נשארו כ5דק' עד שלפתע השלישי נעלם ונשארו 2 ומיד הם גם נעלמו.

UFO.jpg

פורסם

הלינק שהביאו פה עושה לדבר הזה עוול, רציתי להביא מYNET אבל גם שם זה נראה גרוע.

בטח מחר יצוצו סירטונים יותר נורמאליים.

אני ספקן גדול מטבעי, אבל כמה שניסיתי לא הצלחתי למצוא הסבר הגיוני.

חוץ מזה, הדבר הזה עשה את הספירלה הכי מגניבה שראיתי בחיים ואשכרה נעלם, ממש כמו בסרטים.

פורסם

אלפי אנשים מכל חלקי הארץ ראו את זה, כולם מתארים בערך אותו דבר.

עב"ם או לא, זה היה משהו מיוחד.

נ.ב

אם זה עב"ם, יש מצב שהוא עשה BURNOUT?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני ראיתי ושאני אמות אם אני משקר אבל בשניה שהוא התחיל להסתובב והקרניים נהפכו ספירליות אני הייתי סגור ב 100% על זה שעוד שניה 2 חלליות רומולניות יוצאות מה WORM HOLE הזה! :shock:

מעניין שיש תצפית ממש זהה מנורבגיה מלפני כמה שנים (ההסבר שם הוא שיגור כושל של טיל)

http://www.youtube.com/watch?v=Sof_QK1z4b4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקדמת אותי בשניה, ההסבר הזה של הטיל הכושל נשמע מופרך.

בסרטון הנורבגי זה נראה ממש בבירור, לחלוטין מזכיר פורטל לעולם אחר.:shock:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני חושב שיש לי תאוריה ראויה, מדובר במטאור שחודר לאטמוספרה.

כתוצאה מהחיכוך הוא נשבר ומקבל צורה שגורמת לו להתחיל להסתובב סביב עצמו, אנחנו רואים את התנועה הזאת מלמטה (המטאור הרי נופל אלינו) ולכן השובל שלו נראה לנו בתור איזה ספירלה פסיכודלית, באיזה שהוא שלב הוא מתכלה באטמוספרה ונעלם.

פורסם

אומרים שזה טיל רוסי,ן איזה טיל זה שמשגרים ברוסיה ורואים אותו בישראל :shock:

• תוכן חדש...