Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שזה השרשור השני שאני פותח אבל מדובר על סכום של יותר מ- 100 אלף שקלים ואני חייב דעה רצינית ומגובשת

מדובר על פולקסווגן שירוקו 2009 מנוע 1400 יד שניה עם 74 אלף קילומטרים

לקחתי את הרכב לבדיקה בידיעה שהחולפה דלת בצ'מפיון בעלות של 19500 שקלים ויש קבלות

לאחר הבדיקה התגלה סעיף של ליקויים בעל משמעות גבוהה ורשום על פגיעה בעמודים לאחר ויכוח עם המוכר

ביקש שאחכה דיבר עם השמאי וביקש ממנו לשלוח את פרטי התאונה , הגיע אליי פרטי התאונה ורשום שם החלפת דלת ו1.5 אחוז ירידת ערך הערכת שמאי ככה שהמחיר של האוטו עומד על 121 אחרי הכול.

השאלה שלי היא האם מכון בדיקה יעשה גם במשמעות כזאת כסתח כדי לא לצאת מגולח או שיש פה רמאות ולרדת מהאוטו?

אם אני אלך למכון בדיקה אחר יכול להיות תוצאה שונה?

תודה מראש!!

twnkurfm0nit.jpg

znzdeenmexdx.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לדעתי, פגיעה בשלדה במשמעות גבוהה זה לא כסת״ח. נקישות בהעברות הילוכים, רעשים במנוע, אוכל שמן - כן כסת״ח. שלדה - לא.

לגבי 1.5% ירידת ערך בלבד, הסיבה כנראה רצון של חברת הביטוח לא לפצות את המבוטח בגין הירידה הזאת, הואיל ובד״כ 1.5% זה בדיוק השתתפות עצמית בגין ירידת ערך. אני כמובן לא שמאי רכב, אך נראה כירידה אמורה להיות הרבה יותר גבוהה, פגיעה בשלדה זה חמור.

פורסם

תודה רבה !!! אשמח לעוד תשובות

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

שמע אחי אני לא מבין גדול ברכבים אבל נראה לי שבבדיקה הזאת יש יותר מידי איקסים לרכב שנת 2009

זה נראה רכב שקרעו אותו,אני הייתי ממשיך הלאה.

פורסם

סליחה אם אני נשמע בוטה, אבל למה אתה כ"כ מתעקש על הרכב הזה ? לא מספיק לך רמזור אדום אחד ?

גם מנוע שהוא בסימן שאלה לגבי אמינותו, גם רכב עם נתונים ממצועים מינוס (ק"מ ויד גבוהים לשנתון), עם עבר תאונה ויש ירידת ערך מסחרית, גם יש משכון.

אתה באמת חושב שיש טעם לשקול את קנייתו של האקזמפלר הספיציפי הזה ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
סליחה אם אני נשמע בוטה, אבל למה אתה כ"כ מתעקש על הרכב הזה ? לא מספיק לך רמזור אדום אחד ?

גם מנוע שהוא בסימן שאלה לגבי אמינותו, גם רכב עם נתונים ממצועים מינוס (ק"מ ויד גבוהים לשנתון), עם עבר תאונה ויש ירידת ערך מסחרית, גם יש משכון.

אתה באמת חושב שיש טעם לשקול את קנייתו של האקזמפלר הספיציפי הזה ?

whatever this guy said...

Porsche 944 turbo

פורסם

וכמו שכבר כתבתי לך בשרשור קודם: ברח מהר ככל הניתן.

אגב, אני אינני מפחד מהמנוע. היה לי כזה שנתיים, ולו הייתי רוכש היום ג'טה, הייתי רוכש את ה- 160 (יש לי משפחה, ובסכום הזה הייתי רוכש T5, אבל זה סיפור אחר).

מה שכן, התוצאות רעות מאוד, ועוד הרכב ממושכן למוכר הקודם ?!

היו שלום ותודה על הדגים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כסת"ח או לא, בדיקה מזעזעת.

זה רכב חדש יחסית ולא נדיר במחוזותינו, אין סיבה להתעקש על הרכב הספציפי הנ"ל.

את העצה הכי טובה שיכולתי - להתמקד בואגיות ממונעות 1.8\2.0 כבר נתתי לך.

הבנתי שאתה נעול על שירוקו שזה לגיטימי, אבל תבדוק רכב אחר.

בנוסף מחירון 121K נשמע לי גבוה מדיי. שירוקו 1.4 ידנית נמכרת כחדשה ב-150K.

לטעמי, הרכב הזה ביום טוב שווה 100K.

פורסם

בתור בעל רכב דומה ... הייתי מתרחק !

ישנם בשוק הרבה מאוד שירוקו והרכב נפוץ ביותר אני לא הייתי לוקח אותו לבדיקה ברגע שאני שומע שהליחפו לו דלת ...

ולגביי המנוע הוא לא במצב אידיאלי בעליל .

חבר תפתח יד2 וחפש לך רכב אחר !

VW Scirocco TSI :twisted:

פורסם

למען האמת ההתלבטות היא בינה לבין הקופרה בוקהנגרה ... תודה על העזרה אני אמשיך לחפש

• תוכן חדש...