Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 92-95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש רכב ראשון.

התקציב הוא עד 9000 אלף בלחץ,יצא לי להתעניין בהונדה סיוויק 92-95 עם מנועי הוויטק או ZC איך שתעדיפו לקרוא להם.

רציתי לדעת האוטו מבחינת אמינות איכות נסיעה וכו' אני לא מצפה מהאוטו להיות חדש את זה אני יודע

אם למישהו מהפורום יש אוטו להציע לי או הונדה שהוא מוכר או מישהו שהוא מכיר שמוכר אני אשמח לקבל הצעות

פורסם

בתקציב הזה לא נראה לי שתצליח למצוא אחת שמורה.

אתה צריך למצוא רכב מתחת לתקציב שציינתה מכיוון שאתה צריך גם לעשות לרכב ישור קו,בכל זאת רכב ישן.

פורסם

תיקח בחשבון ש-90-95% מהרכבים האלו קרועים ועם אלף ואחד בעיות בחשמל, ואם תיפול על אחת כזאת שמורה זה נס.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אני יודע אבל אין לי ברירה אין לי עוד כסף,חוץ מבעיות חשמל,יש לכם משהו נוסף לומר על האוטו?

פורסם

אם אתה מעונין בלגאסי 1800 סמ"ק אוטומטית ,שמורה במיוחד ומאובזרת ברמה גבוהה ,הכוללת טסט שעברה לא מכבר (עד ינואר 2013) ,מודל 1991 ,אתה מוזמן ליצור קשר.

כפי שאמר קודמי ,בתקציב כמו שציינת ,נדיר למצוא אקזמפלר שמור.

אתה מוזמן להתרשם .

יצירת קשר בפרטי או בנייד 052-511-26-26

בברכה

מוטי

פורסם

לדעתי, בתקציב שציינת, אתה צריך לברוח מהמותג הונדה סיביק.

הרבה ערסים קנו את הרכב הזה בשנים האחרונות, בפרט במודלים שציינת.

בעבר, כאשר הרכבים האלה היו חדישים, נהגתי עליהם לא מעט, קיבלתי בזמנו באמצעות העבודה מחב' ליסינג.

הרכב עצמו לא היה נוח במיוחד, ישיבה די על הכביש, נמוך מאוד. לא הכי אהבתי.

מה שכן, לרכב היו ביצועים לא רעים יחסית למתחרות באותן השנים.

לדעתי, קבל את המלצת קודמיי, תנסה ללכת על מכונית שמורה מדגם אחר.

בהצלחה

פורסם
אז אילו מכוניות אוכל לקנות בתקציב שלי שאתם ממליצים כרכב ראשון?

כפי שרשמתי לך כחלק מדבריי הקודמים :

מה שהכי שמור ודורש פחות השקעה.התקציב שלך לא גבוה בלשון המעטה ,ולכן תצטרך להתאמץ בחיפוש.

בתחילת דבריך שאלת על רכב "גדול" יחסית (הונדה סיוויק) ועל כן נתתי לך הצעה.

אם אתה בקטע של רכב קטן וחסכוני ,חפש ידנית .

אל תשכח שברוב הרכבים תצטרך לעשות ישור קו שיכלול את הסכום הסופי שרשמת.

בברכה

מוטי

פורסם

שלום,

גילוי נאות:

הרכב הקודם שלי היה הונדה סיויק EX 94' ידני.

הייתי יד שניה, החזקתי את הרכב כ-3 שנים.

הרכב היה שמור בטירוף! סטאנדרטי לחלוטין.

מכרתי את הרכב לפני חודש וחצי ב-11,000 ש"ח (1,000 מעל המחירון).

האמת,

אקזמפר כמו שהיה לי נקרא נ-ד-י-ר.

מספר היחידות בשוק שנשארו בשנים ובמצב טוב אפשר לספור על שתי כפות הידיים. בעיקר בגרסאות הידניות.

הרכב הנ"ל, בשנה ובגרסאות שאתה מחפש, עבר לרוב 6-8 ידיים, ולא מעט צעירים שנהגו בו, כי חשבו שיש להם רכב "ספורט/ספורטיבי". שלא נדבר על "שיפורים" למיניהם שנעשו על הדרך.

הרכב מאופיין, כמו שנאמר מעליי, בביצועי מנוע גבוהים, אמינות גבוהה (למי שתחזק את הרכב כראוי), לצד נוחות נהיגה נמוכה והיגוי בעייתי. הרכב טוב לקו ישר ועם זה אין ויכוח.

בכל מקרה, אם ברצונך לחפש, חפש רק ממודל 94'-95', מאחר ובשנים האלו המנוע הוא V-TEC.

עדיפות לרכב עם 2 כריות אוויר ו-ABS (תוספת מקורית שיצאה מהחברה) ולגרסא ידנית כמובן.

מחירון של שנתון 94' יהיה כיום משהו כמו 9,500 ש"ח.

שנתון 95' משהו כמו 10,500.

קח בחשבון שייקח לך הרבה זמן, אז תיאזר בסבלנות רבה.

בהצלחה

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אני חושב שעדיף לחפש רכב חדש יותר: פונטו ושקודה פליסיה 1.6 או אפילו דיזל סופר חסכונית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...