Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום רישוי לסאנרוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מנהלים אני מקווה שאני רושם הדברים בתת-פורום הנכון.

ברשותי קיה סיד מודל 2010 שקניתי כמשומשת, הרכב הגרסה המאובזרת EX עם סאנרוף שהורכב בארץ בעת

ההזמנה, ולכן הזמנת הסאנרוף והאחריות רשומה על יבואן קיה. (יש לי מסמכים כמובן).

לצערי ,הבעלים הראשון של הרכב לא טרח לדרוש ברשיון את הסאנרוף ולכן פניתי לשירות הלקוחות של היבואן

על מנת שיקחו אחריות בנושא ,סה"כ הם ביצעו את הזמנת הסאנרוף,

לאחר בירור מספר פעמים שנמשך על פני מספר חודשים (בכל פעם טענו שכבר חזרו אלי...)

נאמר לי לגשת לבית דגן ,לבית העסק שביצע את הרכבת הסאנרוף ולאשר על חשבוני האישי את הסאנרוף ברשיון.

לא נראה לי הגיוני שאני אמור לשלם את ההוצאה הנ"ל., האם אני טועה?

פורסם

מעניין אם גם היום מתקינים בארץ ע"י היבואן.

כנס לסוכנות ותשאל את השאלות הנכונות.

אם יאמר לך שהם דואגים גם לרישום, עשית חצי דרך במו"מ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש לך עדיין אחריות על הסנרוף? אם כן גש למי שאחראי לכך (ש.א סביר אם אני לא טועה כי בדר"כ הם עושים לקיה) ובקש שיעדכנו ברישיון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מה לך כי תילחם בתחנות רוח לפני שבדקת האם בכלל יש רוח ?

גש לגנות, החבר'ה שם מאוד מאוד נחמדים, תציג להם את הבעיה רוב הסיכויים שיתנצלו שלא רשמו מראש ברישיון ויספקו לך מסמך איתו אתה ניגש לכל מכון טסטים ובעלות של כמה שקלים אתה מכניס את זה לרישיון

אגב לי היתה וולבו S70 עם סאנרוף מקורי מהחברה והוא לא הופיע ברישיון, שפניתי לוולבו הם אמרו שדובר בתופעה ידועה כיוון שהמחשבים לא מעודכנים בהכל ובלה בלה בלה, בשורה התחתונה לא טרחתי לסדר את זה הרכב עבר טסטים ואף בדיקות של בוחני תנועה בלי למצמץ

פורסם

הי,

כבר דיברתי איתם בטלפון, באמת מדובר באנשים מאוד נחמדים,

ונאמר לי כי מדובר בעלות של כ250 ש"ח שאצטרך לשלם.

אמנם לא מדובר בסכום גבוה, אבל זה ממש מקומם לשלם תשלום שהיבואן היה אמור לשלם.

• תוכן חדש...