Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי H1 2007 יונדאי גיר אוטומט

קניתי אותו לאחרונה הבעלים שלפני טיפל ברכב בזמן אבל לא אצל מוסך מורשה. הייתי במוסך והוא אמר שלפי הצבע של השמן שהוא סגלגל ולא אדום זה כנראה שמן של מזדה ולא של יונדאי.

בספר רכב כתוב להכניס רק שמן מקורי של יונדאי.

בגלל שהוצאתי כלכך הרבה כבר על הקניה והתיקונים ברכב הייתי מעדיף לדחות את ההחלפה המלאה של שמן הגיר לטיפול הבא (עוד 35 אלף - ברכב הזה צריך להחליף כל 45).

האם יתכן נזק לגיר, האם יש דגשים מסויימים למה לשים לב.

תודה רבה

אופיר

פורסם

נוזל ממסרה של מאזדה M-3-5 עומד בתקן מיצובישי/ יונדאי SP2-3 .

כדי להיות בטוח , שזה הנוזל נכון , שאל את הבעלים הקודמים היכן ביצע טיפול ואיזה נוזל ממסרה מילאו.

אולי רשום בחשבונית או במחשב במוסך שם בוצע הטיפול הקודם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

השאלה המכריעה, למה להסתכן בפגיעה בגיר?

אם המוסך אמר שהשמן לפי דעתו אינו השמן המתאים אז סביר להניח שהמוסך שטיפל ברכב לפני כן אינו עבד כשורה.

עלות שיפוץ\החלפת גיר גבוהה מאוד ותעלה אלפי שקלים.

תחליף לשמן הגיר המומלץ ע"י היצרן ותהיה עם ראש שקט.

• תוכן חדש...