Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתחדשתי סוף סוף בכבלים איכותיים מאוד RCA עדיין לא מצאתי מה שאני מחפש אשמח לעזרה !

ההבדל כל כך עצום שאי אפשר לתאר אותו

פתאום הבאס חיי המיד התעורר וטויטר לא צורח או מזמזם

החייוט הקודם חיווט מקורי של האוטו 323 שנת 97 החיווט של סטינגר הוא 2.5 מילמטר מהHU לקרוס 2.5 למיד ו 1.5

לטוייטרים מממליץ בחום על הכבלים האלה נותנים תמורה ענקית למחיר

2.5 מילמטר מבודד בבידוד רציני 10 שקלים למטר

1.5 מילמטר 6 שקלים למטר

ועדכון קטן ניכנסה לשוק האודיו לרכב חברה בשם teak אני חייב להגיד שנידהמתי מהמגבר והרדיו דיסק

היום היתי עד להתקנה של הציוד הזה מגבר 4 ערוצים שבנוי משתי ספקי כוח ניפרדים ערוץ מונו וערוץ לרמקולים

רדיו דיסק 3 יציאות גם של החברה הנל קומפננט מורל דוטק וסאב של JL W1 הסידרה הרשאונה לא בטוח על הדגם

נישארתי עם הפה פעור אפשר להגיד שהמגבר הזה לוקח הרבה מאוד מגברים בשוק עד עלות של 1200 שח

המגבר עולה בסך הכל 550 שקל והתוצאה היתה מדהימה לדעתי הם יכנסו חזק מאוד לשוק ויתחילו להיתפתח

בשיפוצים..

פורסם

אה? ברור שהיה הבדל משמעותי מהחיווט המקורי של האוטו .

אפשר תמונה של המגבר?

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם
היתחדשתי סוף סוף בכבלים איכותיים מאוד RCA עדיין לא מצאתי מה שאני מחפש אשמח לעזרה !

ההבדל כל כך עצום שאי אפשר לתאר אותו

פתאום הבאס חיי המיד התעורר וטויטר לא צורח או מזמזם

החייוט הקודם חיווט מקורי של האוטו 323 שנת 97 החיווט של סטינגר הוא 2.5 מילמטר מהHU לקרוס 2.5 למיד ו 1.5

לטוייטרים מממליץ בחום על הכבלים האלה נותנים תמורה ענקית למחיר

2.5 מילמטר מבודד בבידוד רציני 10 שקלים למטר

1.5 מילמטר 6 שקלים למטר

ועדכון קטן ניכנסה לשוק האודיו לרכב חברה בשם teak אני חייב להגיד שנידהמתי מהמגבר והרדיו דיסק

היום היתי עד להתקנה של הציוד הזה מגבר 4 ערוצים שבנוי משתי ספקי כוח ניפרדים ערוץ מונו וערוץ לרמקולים

רדיו דיסק 3 יציאות גם של החברה הנל קומפננט מורל דוטק וסאב של JL W1 הסידרה הרשאונה לא בטוח על הדגם

נישארתי עם הפה פעור אפשר להגיד שהמגבר הזה לוקח הרבה מאוד מגברים בשוק עד עלות של 1200 שח

המגבר עולה בסך הכל 550 שקל והתוצאה היתה מדהימה לדעתי הם יכנסו חזק מאוד לשוק ויתחילו להיתפתח

לפני יומיים יצא לי לשמוע את הרדיו דיסק , ולא היתי אומר שהו משהו..... סתם עוד מוצר סיני זול...

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

זבל סיני ממש לא בוודאות שמעתי אותו היום

על איזה סתאפ שמעתה אותו אולי שמעתה את אחד הדגמים הראשונים

אין לי תמונה של המגבר היתי אצל חבר שהוא מתקין

והוא התקין לבחור שם אני מאמין שאם תעשה חיפוש קטן בגוגל אני מאמאית שאתה תגיע לזה

בשיפוצים..

פורסם

אני לא יודע, כי זה לא בדיוק עניין אותי, שמעתי 2-3 דקות, אני לא מאמין בחברות חדשות....

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

זו הדעה שלך אף אחד לעולם לא ישנה אותה !

לדעתי החברה הזאת תתפס גבווה האיכות החיצונית הפנימית לדעתי מדהימה ולא פלסטיק בשקל עם מדבקה

בכל זאת חברה שעובדת שנים בתחום האלקטרוניקה ועוד כמה תחומים והם מצליחים יש סיבה לזה לא?

אני מאמין שבעוד חצי שנה כבר נתחיל לישמוע עליה הרבה !

בשיפוצים..

פורסם
אתה יודע איך המגבר נראה, תחפש אותו בגוגל, ותראה תמונה או פרטים עליו.

זה בטח אחד מאלה ...

זאת לא חברה חדשה , אבל כן סינית

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

http://www.teacaudio.com/home/prodinfo.aspx?MenuID=020403&id=304&isnew=1

זה המגבר כמעט בוודאות בכל זאת אתם צריכים לשימוע ולא להפריח את שמה של חברה בלי לדעת אפילו אני בסך הכל שיתפתי את הפורום

כדי שאלה שמחפשים בכצת יותר זול ידעו זה הכל בחייאת זה TEAK בכל זאת חברה עולמית חברה הרבה מהמוצרים שלהם משוווקים

בארץ גם עם זה מדיסקים מערכות ועד לטלויזיות וכן הלאה אין להששות את המגברים האלה לV12 15 18 וכן הלאה גם אני אמרתי

ליפני ששמעתי עוד זבל סיני שניכנס לשוק נקודה למחשב חברה לא לעוף סתם ולהגיד זה זבל סיני וזה מדבקה

בשיפוצים..

פורסם

קודם כל זה TEAC לא TEAK

כל זה טוב ויפה , אבל בוא נגיד ש LG חברה קצת יותר "עולמית" מהם וכשהם החליטו שהם פונים לסאונד לרכב הם לא בדיוק הפציצו אם נאמר זאת במילים עדינות , אז בוא נקח דברים בפרופורציות זה הכל , ולא שללתי כלום , ועדיין לא אמרתי זבל סיני אמרתי רק שזאת חברה סינית ... (כרגע :-) )

דבר נוסף , לא ראיתי שום ביקורת על המוצרים שלהם בחול , אבל גם לא חיפשתי המון ,נבדוק מחר ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

חברה. שהיא 80% מדבקה.

רוב הציוד שלהם. זה ציוד של חברות אחרות עם מדבקה שלהם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אנגלית לא הצד החזק שבי :lol:

לדעתי LG לא היתה טובה ''מספיק'' בכלום חוץ מLCD שלדעתי רואים יפה מאוד יחסית למיתחרים

בשום דבר אחר לא אהבתי אותם כלל

סאונדמן תוכל לתת דוגמא למה שאתה אומר כי לא כל כך ניראלי משאתה אומר

אתה רוצה השווואה ? אוקי כך דוגמא ואני מוכן ולהשמיע את המגבר הזה במידה ולחבר שלי לא תיהיה בעיה לפתוח אחד חדש ולהשמיע לא מבטיח כלום

הוא לוקח את הרוקפורד R3004 כימעט בעניים עצומות שאני שמעתי את זה לא האמנתי אין על מה להיתווכך ביכלל

היום היתי אצל מתקין שהוא גם חבר ובדיוק הגיע אליו מישהוא להתקנה איך זה שתגיד ששלוש אנשים אומרים בלי לחשוב

שהTEAC נישמעה יותר טוב מהרוקפורד? הבדיקה נעסתה באותו אוטו עם כל הציוד אותו דבר רק על המגבר הוא היטלבט

בשיפוצים..

פורסם

להגיד לך משהו? (באמת בלי קשר לחברה המדוברת או לא).

יש אנשים שגם אם תשים להם מקינטוש ורכיבים מפוצצים יאהבו יותר דברים כמו פיוניר דולפינים קומפוננט של דרגסטר ו6*9 מאחורה כי הם רגילים.

אני זוכר שכשהתחלתי להתעניין במערכות sq ושדרגתי ממערכת קומפלט + התקנה ב3k (אני לא צריך להסביר לך איזה רכיבים ואיכות) והשתדרגתי לרוב הרכיבים שיש לי היום הייתי אמור להסביר לחלק מהחברים וגם אחי במה הדברים האלה שעולים פי 3 ויותר ממה שהיה יותר טובים? ועדיין הם דבקים שפעם היה נשמע יותר טוב:shock:

Sq צריך לדעת לשמוע ולדעת למה לשים לב, לא כולם מקבלים את זה.

פורסם

יש לך מגבר של TEAK ואתה בטח גם עונד שעון של BOLEX אה

:-P

TEAC!

ואני תוהה לעצמי מה באמת נשאר אמיתי מהשם הנפלא הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

scoob זה ברור שיש אנשים שיעדיפו ביונר מנובחים על 18 DB באס בוסט לסאב ופול גיין אני לא אחד מאלה !

בימים אלה ממש אני בונה מערכת ברמה דיי גבווה אני ישתף אותכם ואני יגיעה למישפגשים בעת הזמן

כשה בנאדם בא וממליץ ומשתף את חברי הפורום ניראלי אתם צריכים להיות שמחים ולא לעוף ולהגיד אתה לא מבין זה סיני

זה לא טוב 80 אחוז מהדברים שלהם מיוצרים על ידי חברות אחרות והם רק שמים מדבקה וכן הלאה שהוא המליצץ על

משהוא למעמעד בננייים בוא נקרא לזה כך שהוא לא מבין ומעדיף ככה וככה

שורה תחתונה תבוא תישמעו ניגמר העניין לא צריח לריב כמו ילדים

אדי לי אישית אין את המגבר הזה המגבר שאני מתכנן להביא זו הפתעה :-D

ואני עונד שעון של קסיו

ונשאר הרבה מאוד מהשם הזה נקודה אחרונה למחשבה עד שלא תישמוע לא תבינו למה המגבר הזה מסוגל !

בשיפוצים..

• תוכן חדש...