Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת טנדר 4*4 לחודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לחברי הפורום.

מישהו מכיר חברה אשר משכירה טנדר 4*4 לתקופה של כחודש?

לחברות הגדולות יש בעיקר 2*4.

בשנה שעברה שכרנו מאלדן, ולמיטב הבנתנו צומצם הצי שלהם ביותר מחצי.

אולי נציגי חברות ההשכרה בפורום יוכלו לעזור מעט יותר?

כמו כן, במידה ומישהו הציע (בתקווה שזה יקרה, ואני מאמין שזה יקרה) אל תתביישו לזרוק עוד שמות של חברות (בעיקר קטנות) שאתם מכירים שיש להם בנמצא רכב כזה, תחרות תמיד תועיל לנו.

הדרישות: ארגז פתוח, מס' נוסעים: 1+4, תפוח גרירה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

לפני כמה שנים להרץ היו מאזדה BT2500.

אבל תכין את עצמך למחירים יקרים יחסית לשוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוקר טוב לך .

אני עובד באחת מהחברות הללו ולמיטב ידעתי הוציאו רוב החברות את כול הטנדרים למינהם מכיוון :

א. הלקוח בדרך כלל נכנס איתו "לשטח" שעוד בחוזה ההשכרה יש איסור מוחלט למרות שהרכב בעל הנעה 4X4

ב. וו גרירה לא קיים ברכבים מכיוון שאנשים לא מודעים לכושר העמסה , עגלה עם בלמים או ללא בלמים וכו' .

ג. לרכבים הנ"ל יש בלאי מאוד גבוה ועלויות מטורפות שלא מצדיקות את קיום הרכב בצי ההשכרה .

תנסה אולי בכל זאת אלבר , או חברה בשם פרי .

פורסם
בוקר טוב ושבוע טוב לחברי הפורום.

מישהו מכיר חברה אשר משכירה טנדר 4*4 לתקופה של כחודש?

לחברות הגדולות יש בעיקר 2*4.

בשנה שעברה שכרנו מאלדן, ולמיטב הבנתנו צומצם הצי שלהם ביותר מחצי.

אולי נציגי חברות ההשכרה בפורום יוכלו לעזור מעט יותר?

כמו כן, במידה ומישהו הציע (בתקווה שזה יקרה, ואני מאמין שזה יקרה) אל תתביישו לזרוק עוד שמות של חברות (בעיקר קטנות) שאתם מכירים שיש להם בנמצא רכב כזה, תחרות תמיד תועיל לנו.

הדרישות: ארגז פתוח, מס' נוסעים: 1+4, תפוח גרירה.

תודה רבה לעוזרים.

יוני שלום

קראתי את הודעתך ואשמח לעזור

לא כ"כ ברור לי מאיפה שמעת על צמצום הצי שלנו ביותר מחצי (??) בכל מקרה הדבר אינו נכון ולמעשה צי הרכב של אלדן גדל בשנים האחרונות הן בהיקפו והן במגוון הרכבים המוצעים ללקוחות

נכון שכלי הרכב 4*4 פחות נפוצים מרכבים אחרים אצל חברות ההשכרה והליסינג, אבל הם קיימים. אשמח לבדוק עבורך את הנושא ולדאוג שנציג שלנו יחזור אליך בקשר לפרטים

שולחת לך הודעה פרטית בקשר לזה, אתה מוזמן להגיב

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

חברות השכרה לא משכירות רכבים עם וו גרירה אלא אם כן זה רכב שירד מעסקת ליסינג והוא כבר עם וו גרירה

בחברת אלבר לא מחזיקים רכבים כאלו ולדעתי באף אחת מהחברות עקב כך שאסור ללקוח לרדת לשטח עם שכור וגם אלה שכבר יורדים

בדר"כ לא מיומנים בניסעת שטח והדבר נגמר בפחי נפש .

בהצלחה

פורסם

אז מבירור שנעשה עם אלדן, אין להם רכב פנוי לתקופה המדוברת. (כמו שחשבנו מלכתחילה)

להגיד שלכל החברות אין כאלו רכבים, זה לא נכון.

איסור לרדת לשטח, אני לא מכיר גם כן, מניסיון של שכירת רכבים דומים בשנים עברו, לטובת אותו מחנה של תנועת נוער, וכידוע המחנה נמצא ב"שטח" - שבילי 4X4 של קק"ל.

אשמח לקבל עוד הצעות, ותודה רבה למציעים עד כה, ולמיטל מאלדן.

פורסם
אז מבירור שנעשה עם אלדן, אין להם רכב פנוי לתקופה המדוברת. (כמו שחשבנו מלכתחילה)

להגיד שלכל החברות אין כאלו רכבים, זה לא נכון.

איסור לרדת לשטח, אני לא מכיר גם כן, מניסיון של שכירת רכבים דומים בשנים עברו, לטובת אותו מחנה של תנועת נוער, וכידוע המחנה נמצא ב"שטח" - שבילי 4X4 של קק"ל.

אשמח לקבל עוד הצעות, ותודה רבה למציעים עד כה, ולמיטל מאלדן.

מה הקשר בין זה שהמחנה נמצא בשטח לבין כך שאין איסור כזה? שום חברה לא תיתן לך אישור כזה ואם תתקע בשטח אפילו בשביל מצבר תצטרך לשלם על חילוץ ..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה, עדכון שכזה:

כרגע אצלי טנדר 4*4 : מיצובישי האנטר (אוטומט לצערי, אבל ניחא) עם תפוח גרירה מחברת אלדן.

למען ידע העם היושב בציון. זה אפשרי.

ולגבי מה שזה שמעליי רשם, לא צויין דבר כזה אף פעם.

• תוכן חדש...