Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ל i 30 יונדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי זה מכבר יונדאי i30 2009 והרכב עשה 45 אלף קמ

הרכב סיים את תקופת האחריות במרץ. עד אז היה מטופל ביונדאי רשל"צ

שאלתי: איפה כדאי לטפל טיפול תקופתי- מוסך מורשה יונדאי , מוסך כללי או אחר.

ואם יש למישהו המלצות היכן לטפל. תודה .

פורסם

גם אם אתה מחליט לעזוב את המוסכים המורשים, שזה בסדר, חשוב שתזכור שחלקי החילוף המקוריים ליונדאי זולים עד כדי סכומים מגוכחים.

אני חושב שקודם כל, גם אם הייתי עוזב את המוסכים המורשים, עדיין הייתי מתעקש שבמוסך החדש ישתמשו בחלפים מקוריים.

פורסם

אני אישית מטפל במוסך "גבע" בת"א למרות שהם מתעסקים יותר בפיג'ו וסיטרואן אבל אני מרוצה מהם עד הגג.

כמו כן,ממולם יש חנות יבואן של יונדאי חלקים מקוריים.

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך מומלץ באיזור ראשון לציון הוא מוסך שי שירותי רכב.

כל עוד מדובר בטיפול רגיל שלא דורש כלים מיוחדים שיש רק במוסכים מורשים (לדוגמא טיימינג) מוסך כללי יעשה את העבודה במחיר הרבה יותר שפוי.

פורסם

אין שום בעיה לטפל במוסך אמין בעל נסיון עבודה מול מכוניות חדישות ולא אצל חאפרים גם אם הם זןלים מאוד

יש מוסך ב פתח תקווה "מוסך יורי "מאוד מקצועי עם הסמכות ואישורים והמחירים שפויים הם ממש טובים כולל בדיקות מחשוב וכו'

אין סיבה לשלם המון במורשה של החברה

i can see you:evil:

• תוכן חדש...