Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה החדשה - איגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה ימים מסתכל בתמונות ובפרסומות של הרכב הזה והוא יחסית מתאים לצרכים שלי (תא מטען גדול יחסית, מראה חדשני והכי חשוב חסכוני בדלק ויפני).

בקיצור ניתקלתי פה בפורום באתר של החברה שדרכו ניתן להזמין נסיעת מבחן ואת האמת כמה שזה נשמע מוזר אף פעם לא ביצעתי נסיעת מבחן כזאת.

השאלה היא כמה זמן נערכת הבדיקה ואם אני נוהג לבד או עם סוכן של החברה שדבוק לידי ומונע ממני לעבור את ה 3000 סלד?

העניין הוא שחשוב לי מאוד לבדוק איך הרכב סוחב, כמעט כל יום אני עושה את עליית ירושלים.

תודה לעוזרים :)

פורסם

אתה יכול להתקשר לסוכנות הקרובה אליך ולבדוק,לרוב הסוכן יושב איתך נסיעה מתבצעת בממוצע כ 20-30 דקות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בקש נסיעת מבחן באזור שלך כדי שתוכל להרגיש איך היא סוחבת בעליות. אגב, פיג'ו 107 וסיטרואן C1 זה אותו האוטו בדיוק. בדוק אם יש הבדלי מחיר ואבזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(תא מטען גדול יחסית... ויפני).

זה בדיוק מה שתהיתי כששמעתי שמייבאים את האייגו - כמה אנשים שלא קנו את ה 107/C1 כי הן צרפתיות, יקנו את האייגו כי הוא יפני :-D

מה שכן, לגבי תא המטען, "גדול" זה רק אם אתה משווה אותו לשקית ניילון של סנדויצ'ים, כיון שבקטנוע שהיה לי היה בגאז' גדול יותר מבטריו האלו.

פורסם

תלוי ביבואן.

נסיעת מבחן בפיקנטו 1.0 עשיתי לבד מתל אביב לירושלים, וחזרה כמובן.

אני לא ממליץ על מנוע כזה לנסיעה יום יומית לירושלים.

לעומת זה את הנסיעה בסוויפט עשיתי עם סוכן לידי במשך 10 דקות באיזור הסוכנות.

לא רצו לשמוע על נסיעה לירושלים.

פורסם

תופתעו לשמוע אבל קניות ל3 נפשות תא המטען של ה 107 יכול להכיל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה בדיוק מה שתהיתי כששמעתי שמייבאים את האייגו - כמה אנשים שלא קנו את ה 107/C1 כי הן צרפתיות, יקנו את האייגו כי הוא יפני :-D

זה היה צפוי, עצוב, אבל צפוי.

אם כבר הבדלים (יתרונות או חסרונות כל אחד יחליט אחרת) אז צריך לדבר בעיקר על -

יבואן אחר ועיצוב שונה.

so far so good so what

פורסם

אני גם מוכן להתערב איתכם שאם בעוד שנתיים, 3 או 4 נפתח מחירון לוי יצחק ונשווה בין 2 הצרפתיות ליפנית כאשר שלושתם עלו על הכביש באותו החודש - הטויוטה תעלה יותר ותשמור על ערכה טוב יותר :shock:

פורסם

ויכול להיות מצב שאותם האנשים יתקעו אם הרכב במידה ירצו את המחירונים הללו.

פורסם

כבר כתבו את זה פה אבל אני אגיד את זה בצורה יותר ישירה - אין לך שום סיבה להוסיף כמעט 10K בשביל האייגו, כשהסיטרואן עולה פחות. עכשיו, עם הורדת המחיר (הזעומה אבל עדיין) של ה C1 ואחרי מתיחת פנים חיצונית שהפכה אותה להרבה יותר יפה (בעיניי), לא צריך לחשוב פעמיים ועדיף לקנות אותה מאשר את האייגו. כשתרצה למכור, עדיין לדעתי לא תפסיד 10K בגלל שהיא סיטרואן ולא טויוטה...

אגב, אם יש לך הרבה נסיעות מחוץ לעיר (כמו העליות בירושלים שציינת) אז דווקא לא הייתי ממליץ ללכת על אחת מהשלוש (107, אייגו ו C1) אלא מחפש מכונית חזקה יותר, אולי סופר מיני לא חדשה. בהצלחה.

פורסם

אגב אם כבר מדברים על ירושלים. אני נסעתי במשך תקופה עם אלטו לירושלים מדי שבוע.

אפשרי? כן

מומלץ? פחות

במחיר של האייגו אתה יכול לקנות היום סוזוקי ספלאש חדשה עם מנוע שהרבה יותר מתאים לעליות כאלה.

ואני כבר לא מדבר על זה שהספלאש היא פשוט ליגה אחת מעל האייגו גם כמעט בכל פרמטר אחר.

פורסם
אגב אם כבר מדברים על ירושלים. אני נסעתי במשך תקופה עם אלטו לירושלים מדי שבוע.

אפשרי? כן

מומלץ? פחות

במחיר של האייגו אתה יכול לקנות היום סוזוקי ספלאש חדשה עם מנוע שהרבה יותר מתאים לעליות כאלה.

ואני כבר לא מדבר על זה שהספלאש היא פשוט ליגה אחת מעל האייגו גם כמעט בכל פרמטר אחר.

אתה בטוח? אני דווקה הבנתי שהאיגו נמאת בקטגוריה מעל הספלאש.

וגם אם כבר משווים המראה הכללי שלה נופל מהאיגו (לא יודע נראית לי יותר מדי מפלסטיק כאילו עומדת להתפרק).

פורסם

איך בדיוק הבנת דבר כזה?

האייגו היא סופר מיני קטנטנה עם מנוע ליטר אחד, הספלאש אמנם לא בדיוק מיני סטנדרטית אבל גדולה, מרווחת וחזקה יותר.

כשאני משווה בין רכבים אני אוהב אתרים משווים, בICAR למשל אתה יכול בקלות לפתוח טבלה שמשווה על אותם הפרמטרים את כל הנתונים בין 2 המכוניות האלה (עד 3 מכוניות).

תסתכל בסעיף של המימדים, צמיגים ונתוני מנוע ותראה מה לדעתך יתאים יותר לעליות לירושלים על בסיס יומי.

מראה כללי זה כמובן עניין אישי, אני חושב בדיוק הפוך.

פורסם

הספלאש היא אמנם סופר מיני אבל בממדים שלה יותר קרובה למיני. לא בכדי היא ממוקמת בין האלטו לסוויפט, רק חבל שבכל מה שקשור לאיכות החומרים וכו' היא לגמרי בכיוון של האלטו. מזל שהמנוע מפצה על זה.

פורסם
אני כבר כמה ימים מסתכל בתמונות ובפרסומות של הרכב הזה והוא יחסית מתאים לצרכים שלי (תא מטען גדול יחסית, מראה חדשני והכי חשוב חסכוני בדלק ויפני).

בקיצור ניתקלתי פה בפורום באתר של החברה שדרכו ניתן להזמין נסיעת מבחן ואת האמת כמה שזה נשמע מוזר אף פעם לא ביצעתי נסיעת מבחן כזאת.

השאלה היא כמה זמן נערכת הבדיקה ואם אני נוהג לבד או עם סוכן של החברה שדבוק לידי ומונע ממני לעבור את ה 3000 סלד?

העניין הוא שחשוב לי מאוד לבדוק איך הרכב סוחב, כמעט כל יום אני עושה את עליית ירושלים.

תודה לעוזרים :)

שני דברים:

1. הרכב הזה מיוצר בצ׳כיה, ככה שלומר עליו שהוא יפני זה חכם בערך כמו לומר עליו שהוא צרפתי.
  2. ברכב הזה יש שני תאי כפפות: האחד נמצא בתוך תא הנוסעים לפני הנוסע שמימין לנהג, והאחר נמצא בחלקו האחורי, היכן שבשאר המכוניות מצוי תא המטען.

בקרוב יתפרסם כאן מבחן דרכים לסיטרואן C1 החדשה, הזהה לטויוטה אייגו. אינני רוצה לעשות ספוילר אז אעצור כאן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...