Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1.8TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשאול אותכם איך סקודה אוקטביה 1.8TSI שנת 2009?

איך המנוע והDSG מסתדרים ביחד?האם הם עובדים טוב,ועם יחס חם הם לא יעשו בעיות?(הכוונה שאם יש טיפול אז מטפלים בו במוסך מורשה,טיפולים בזמן,לא חוסכים כסף על שמן טוב,מים טובים,ובקיצור כל מה שצריך עושים למען האוטו)

דרך אגב פתחתי אשכול לפני כמה ימים,אך לא ענו לי בו..

למרות שאני סגור על האוטו,אם תוכלו לענות שם,יהיה גם טוב:-)

תודה על העוזרים:-) :-) :-)

פורסם

היי

כנראה שלא עונים לך כי אין חברי פורום בעלי הדגם הספציפי הזה ששמו לב למודעה שלך.

אם תרצה פרטים על האוקטביה באופן כללי נשמח לתת, אך שאלת על 1800 שלי אין שום ניסיון איתו.

אולי השרשור הבא יעזור קצת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=403238

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שלום וברכה.

היה לי רכב כזה שנת 2010, החזקתי אותו ברשותי במשך שנתיים.

מכונית מהנה מאוד לנהיגה, יש לה מנוע וגיר זהים למנוע ולגיר המותקנים בפולקסווגן פאסאט שעולה כמה עשרות אלפי ש"ח יותר.

רגישויות: אוכלת שמן, כמו כל מנוע טי.אס.איי. לכן, אני החזקתי בקבוק שמן בבגז' ומידי פעם מילאתי.

זה לא דבר חריג, תואם את הנחיות היצרן.

רגישות נוספת בגיר. לי, לאחר 20,000 ק"מ החליפו 2 מצמדים, ולאחר 60,000 ק"מ החליפו עוד פעם סט מצמדים. במקביל, הם האריכו לכל הרכבים בעלי גיר די.אס.ג'י מתוצרת סקודה את האחריות למשך 5 שנים או 150,000 ק"מ.

יש כאן מספר שרשורים לעניין גיר די.אס.ג'י, תוכל לחפש, זה אותו הגיר שמותקן גם בסופרב, תוכל לקרוא פירוט של חברים נוספים.

קח את זה בחשבון.

לדעתי, מכונית מהנה מאוד, ככל הנראה אקנה אחת זהה לזו שהיתה לי, חדשה מהיבואן.

אם יש לך שאלות, תוכל לפנות אליי בפרטי.

בהצלחה

פורסם
היי

כנראה שלא עונים לך כי אין חברי פורום בעלי הדגם הספציפי הזה ששמו לב למודעה שלך.

אם תרצה פרטים על האוקטביה באופן כללי נשמח לתת, אך שאלת על 1800 שלי אין שום ניסיון איתו.

אולי השרשור הבא יעזור קצת

בהצלחה

קראתי את השרשור ,וידעתי בערך את כל מה שרשום שם(בגלל הידע שרכשתי ממקורות שונים,כמו כן מההאתר הזה)

בכל זאת תודה על העזרה.

ואם בכל זאת ידוע לך משהו על הגיר,למרות שאין לך נסיון עם הרכב,תגיד את דעתך בכל זאת:wink:

שלום וברכה.

היה לי רכב כזה שנת 2010, החזקתי אותו ברשותי במשך שנתיים.

מכונית מהנה מאוד לנהיגה, יש לה מנוע וגיר זהים למנוע ולגיר המותקנים בפולקסווגן פאסאט שעולה כמה עשרות אלפי ש"ח יותר.

רגישויות: אוכלת שמן, כמו כל מנוע טי.אס.איי. לכן, אני החזקתי בקבוק שמן בבגז' ומידי פעם מילאתי.

זה לא דבר חריג, תואם את הנחיות היצרן.

רגישות נוספת בגיר. לי, לאחר 20,000 ק"מ החליפו 2 מצמדים, ולאחר 60,000 ק"מ החליפו עוד פעם סט מצמדים. במקביל, הם האריכו לכל הרכבים בעלי גיר די.אס.ג'י מתוצרת סקודה את האחריות למשך 5 שנים או 150,000 ק"מ.

יש כאן מספר שרשורים לעניין גיר די.אס.ג'י, תוכל לחפש, זה אותו הגיר שמותקן גם בסופרב, תוכל לקרוא פירוט של חברים נוספים.

קח את זה בחשבון.

לדעתי, מכונית מהנה מאוד, ככל הנראה אקנה אחת זהה לזו שהיתה לי, חדשה מהיבואן.

אם יש לך שאלות, תוכל לפנות אליי בפרטי.

בהצלחה

כן ידוע לי שמנוע זה והגיר DSG מותקנים בפאסאט ובעוד מספר רכבים,וזה מצוין,אך מה שמדאיג אותי זה כל התלונות של האנשים על הגיר.

רציתי לשאול אותך מספר שאלות:

1)במוסך יודעים כבר לטפל בבעיה חד פעמית?ואם כן כמה זה עולה?(כי סביר להניח שלא תהיה אחראיות על אוטו משנת 2009)

2)מה הסיכוי שאני "ידפק" עם אוטו בעייתי?כלומר מתוך כמה X של אלה שרכשו את האוטו פנו אחר כך למוסך בגלל הגיר?

תודה על העזרה:wink:

פורסם

קודם כל שווה לוודא אצל צ'מפיון שאכן דגמי 2009 1.8 הוכנסו לאחריות המורחבת. לדעתי כן, בהגבלת 150 אלף ק"מ, אך שווה לברר שוב. אם כן, בהינתן רכב מועמד - בקש מבעל הרכב להוציא התחייבות בכתב מצ'מפיון שיש את האחריות המורחבת לרכב הספציפי הזה. זה יתן לך עוד שנה וחצי של שקט. אם זה ללא אחריות - לא הייתי מציע לך להכנס לצ'מפיון לתיקוני תה"ל בעלות מלאה, זו הוצאה לא מבוטלת והתקלות חוזרות. לי יש אוקטביה DSG לחבר יש DSG ושנינו 2010 . לשנינו היו תקלות. אצלו עם DSG7 טורבו 1.4 הלכו המצמדים כבר פעמיים ועוד הרבה ביקורי בזק במוסך. מצד שני שמעתי גם על הרבה אנשים שלא היו להם שום בעיות עם הגיר הזה.

1)במוסך יודעים כבר לטפל בבעיה חד פעמית?ואם כן כמה זה עולה?(כי סביר להניח שלא תהיה אחראיות על אוטו משנת 2009)

=> אני יודע שבמוסך יודעים לתקן ואף להחליף מצמדים אך אני לא יודע מהי העלות בוודאות. בפורום כתבו על מאות שקלים לכיול ועד 12 אלף ש"ח למוח מחשב ועשרים אלף לתה"ל קומפלט (אין לי מושג אם זה נכון).

2)מה הסיכוי שאני "ידפק" עם אוטו בעייתי?כלומר מתוך כמה X של אלה שרכשו את האוטו פנו אחר כך למוסך בגלל הגיר?

=> כמו כל רכב צריך גם קצת מזל, אך כאן ההסתברות היא לרעה ולא לטובה.

ראה את השרשור הנ"ל וגם חפש בעצמך - כל חודש הנושא הזה צף מחדש

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-405342.html

פורסם

אז לא עדיף כבר לרכוש אקורד 2009(לא קומפורט),או מאזדה 6 2008(גם לא מהגרסה הפשוטה)?

כי יש לי מספר חברים עם אקורדים,והמכוניות כמעט ולא רואות מוסך..

פורסם

למרות שאני סגור על האוטו,אם תוכלו לענות שם,יהיה גם טוב:-)

באמת אקורד היא בחירה מצויינת, אז אתה סגור על האוקטביה או לא?

אפשר גם להיפתח לכל רכב ב 110 - 100 אלף ש"ח. למשל טויוטה קאמרי 2008 .

פורסם

לדעתי האחריות חלה גם על דגמי 2009, דיברו על כך שהאחריות היא ל- 5 שנים או 150,000 ק"מ - מה שבא קודם.

ניתן להרים טלפון ליבואן ולבקש פרטים מהמחלקה הטכנית, או להרים טלפון לאחד מהמוסכים המורשים.

ברור שהמוסכים המורשים יודעים להתגבר על התקלה, הן מבחינת החלפת מוח גיר, הן מבחינת החלפת מצמדים וכל רכיב אחר בגיר די.אס.ג'י.

לשאלתך מה הסיכוי לקבל רכב שתהיה בו תקלה כזו? אין לכך תשובה.

קח בחשבון, שגם ברכבים חדשים לעתים מופיעה התקלה הזו, ראה בשרשורים שנפתחו לעניין זה.

לדעתי, אם ביצעת נסיעת מבחן על הרכב ואתה מבין מה היתרונות של גיר מסוג זה מבחינת ביצועים וצריכת דלק- קנה רכב כזה.

לעניין השוואה להונדה אקורד: לדעתי, הסקודה עדיפה מבחינת ביצועים.

להונדה יש גיר מיושן ביחס לגיר די.אס.ג'י.

אתה צריך להחליט האם אתה רוצה את היתרונות של הביצועים וצריכת הדלק או שאתה מחפש מכונית אמינה יחסית, טכנולוגיה קצת מיושנת ביחס לסקודה.

לשיקולך.

בהצלחה

פורסם

היה לי נסיון עם לאון 1.8 טורבו שזה אותו מנוע ואותו גיר שמורכב באוקטביה (רציתי לקנות את הרכב) לאחר שעשיתי את השיקולים שלי הבנתי שהגיר הזה הוא לא אמין כמו שכולם מצפים ממנו, אך מצד שני אני יכול להגיד לך שנהניתי מאוד מהנסיעה של הרכב הוא מאיץ טוב, התאכזבתי טיפה מהפלסטיקים אבל באוקטביה הם שונים ואיכותיים יותר סה"כ אם האחריות שנותנים היום ל5 שנים הייתי ממליץ לך ללכת על זה..

• תוכן חדש...