Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ביום העצמאות נגנב לי הרכב .

יונדאי i25 1.6 2011 חודש עלייה לכביש ספטמבר .

בביטוח יש לי סעיף רכב ישן בעד חדש , עם ההשוני בין המחירים הינו עולה על 15 אחוז בשנה הראשונה .

מחירון רכב חדש הינו 110 אלף שקל.

היום קיבלתי את המכתב מהביטוח שבו מבסרים לי שזיכו את חשבון הבנק שלי ב94 אלף שקל .

מה אני יכול לעשות בנידון בשביל לקבל את מלוא המחיר ?

תודה

פורסם

מה מחירון לוי יצחק המדוייק (לא מעוגל לאלפים. מדוייק.) של הרכב שנגנב נכון ליום הגניבה (לא להיום)?

לכאורה 110000 שקל (זה מחיר מדוייק?) פחות 15% זה 93500 ש"ח, ולכן אם המחירון של הגנוב היה 94000 אז אכלת אותה.

אני מציע שתבדוק בדיוק מה מחיר המחירון של החדש וגם של הגנוב, ותנסה גם להבין (או לצטט כאן בדיוק) את הסעיף בחוזה הביטוח, מאיזה סכום מחשבים את ה 15%, מהישן או מהחדש.

כל הדיוק הזה חשוב כי כמו שאתה רואה הבדל של 500 שקל לכאן או לכאן יכול לקבוע אם אתה זכאי לסכום המלא או לא.

מה סוכן הביטוח שלך אומר בעניין אגב?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה רבה .

האם מחשבים את המחיר מחירון ליום הגניבה או להיום (כשנתנו לי את הכסף).

ואיך לחשב את המחיר של הרכב החדש . מחירון "על הכביש"?

פורסם

wil

אני חושב שאתה טועה בגלל טעות כתיב של פותח השרשור כאשר כתב הינו עולה במקום אינו עולה

לכן בדוגמה המספרית שהבאת 94 זה פחות מ 15% לכן צריך לתת לו חדש תמורת ישן ולא כסףףףףףףף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה וכן טעיתי הינו התכוונתי ולא אינו.

מה יש לעשות עכשיו אחרי שהביטוח הביא לי 94 ולא רכב חדש .

פורסם

לא מבין מה כתוב

תעלה את הנוסח לכאן כפי שכתוב בפוליסה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...