Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני לא מסכים עם הדרך של קובי אבל אני חושב שאת החולה הזאת היה צריך לנתק מהמכשירים כי היא סתם סובלת...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי את השרשור מהסוף להתחלה ולא הבנתי מה קובי כבר עשה, האמת אם הייתי משפץ רכב, והייתי מקבל עבודה כזאת ככל הנראה מחוסר ידע לגבי איך עבודה איכותית אמורה להראות הייתי שמח שיהיה מישהו כמו קובי שאולי אני אתעצבן עליו על תגובות לא נעימות, אך מצד שני הייתי שמח אם הוא היה מונע ממני לזרוק את כספי לפח! הרי זה רכב שבמצב משופץ שווה לא מעט כסף, והרי תכלס כבר עושים שם אין ספור ריתוכים ותלאים והעבודה בטח גם ככה לא זולה אז למה אם כבר עושים ומוציאים כסף לא להחליף את הבעל מקצוע או לפחות לגרום לו לעשות עבודה ששווה משהו? הרי בתכלס אפשר היה מהמצב ההתחלתי פשוט למלות אותו בחומר איפשהו בחווארה ב 3K ש''ח והוא היה נראה טוב שנה ואולי שנתיים.

עכשיו במקום שיהיה לו רכב בשווי מכירה של כ 70K ש''ח הוא לא יהיה שווה כלום כי הבסיס על הפנים! ותאמינו לי שאף אחד כאן לא ירצה לקנות רכב כזה גם ב 30K ש''ח כאשר יוודע לו כי הבסיס הוא כזה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני עובר על השירשור וכל פעם נדהם מחדש מי יעלה רכב כזה לכביש(מבחינה בטיחותית)

אני לא יודע מי הפחח אבל עם רכבי אספנות הוא סיים זה בטוח

פורסם
ראיתי את השרשור מהסוף להתחלה ולא הבנתי מה קובי כבר עשה, האמת אם הייתי משפץ רכב, והייתי מקבל עבודה כזאת ככל הנראה מחוסר ידע לגבי איך עבודה איכותית אמורה להראות הייתי שמח שיהיה מישהו כמו קובי שאולי אני אתעצבן עליו על תגובות לא נעימות, אך מצד שני הייתי שמח אם הוא היה מונע ממני לזרוק את כספי לפח! הרי זה רכב שבמצב משופץ שווה לא מעט כסף, והרי תכלס כבר עושים שם אין ספור ריתוכים ותלאים והעבודה בטח גם ככה לא זולה אז למה אם כבר עושים ומוציאים כסף לא להחליף את הבעל מקצוע או לפחות לגרום לו לעשות עבודה ששווה משהו? הרי בתכלס אפשר היה מהמצב ההתחלתי פשוט למלות אותו בחומר איפשהו בחווארה ב 3K ש''ח והוא היה נראה טוב שנה ואולי שנתיים.

עכשיו במקום שיהיה לו רכב בשווי מכירה של כ 70K ש''ח הוא לא יהיה שווה כלום כי הבסיס על הפנים! ותאמינו לי שאף אחד כאן לא ירצה לקנות רכב כזה גם ב 30K ש''ח כאשר יוודע לו כי הבסיס הוא כזה.

אני מוחה !8) יש בחווארה (או בשכם) פחחות וצבע ברמה גבוהה... אפילו אני למדתי דבר או שניים על טלאים ומרחיות על הריתוכים מפחח משכם.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

חברים בכללי, גם לפחחים המובלים בתחום בארץ יש המון מה ללמוד ( חבל להיכנס לקטע גיזעני.)

החל מתהליכים, סוגי חומרים, ופינשים של עבודה.

למי שיצא לראות או בעלים של רכבים משופצים מעבר לים יבין בדיוק על מה אני מדבר.

יש פה אוקסימורון, האספנים הישראלים שמחפשים את הזול.. וכן מוצאים אותו וזה נראה ככה...

ולאלה שכבר רוצים להשקיע, משלמים סכומים גבוהים מאד מקבלים עבודה "בסדר" פה ושם יש הברקות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
חברים בכללי, גם לפחחים המובלים בתחום בארץ יש המון מה ללמוד ( חבל להיכנס לקטע גיזעני.)

החל מתהליכים, סוגי חומרים, ופינשים של עבודה.

למי שיצא לראות או בעלים של רכבים משופצים מעבר לים יבין בדיוק על מה אני מדבר.

יש פה אוקסימורון, האספנים הישראלים שמחפשים את הזול.. וכן מוצאים אותו וזה נראה ככה...

ולאלה שכבר רוצים להשקיע, משלמים סכומים גבוהים מאד מקבלים עבודה "בסדר" פה ושם יש הברקות.

יש איזה בעל מקצוע שהיית ממליץ עליו בחום?

ואני לא מתכוון להביא את כל הפחים חדשים ולעשות חיבורים- כל פחח יכול להלחים כנף אחורית

לגבי הקמארו הבנתי שבעל הרכב עושה ניקוי חול לכל הרכב

נראה שהשירשור הזה התפתח לכיוון בלתי רצוי של השתלחויות

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

ראיתי שני שיפוצים מעולים בארץ

אחד מהם של אלון מאזור גדרה , הבנתי אבל העליות מטורפות.

והשני של מוסך בפ"ת שלא מתעסק עם רכבי אספנות.

המילכוד פה שלא עבר מספיק זמן לקבוע את טיב העבודה לאורך זמן.

שוב זה לא עבודה כמו בארה"ב או אירופה.

אבל לא רע בכלל, התקדמנו.

נקוי חול זאת טעות !!!! מפגרת!!! ואסורה!

להפשיט צבע בצורה שצלא תזיק לרכב זה רק עלידי ניקוי סודה מקצועי, או עם כליפות אגוזים שלא ראיתי שעושים בארץ, אן עם אמבטיות חומצה מיוחדות (ששוב אין בארץ).

יש בארץ חברה של ניקוי סודה, הם אפילו כתבו פה לא פעם בפורום.

אני ממליץ שגם אם בוחרים בעל מיקצוע , על בעל הרכב ללכת ללמוד מה הם שלבי העבודה הנכונים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני מוחה !8) יש בחווארה (או בשכם) פחחות וצבע ברמה גבוהה... אפילו אני למדתי דבר או שניים על טלאים ומרחיות על הריתוכים מפחח משכם.

אני לא בא לומר שאין! יש אבל גם בחווארה פחחות וצבע ברמה גבוהה יעלו יותר מ 3 אלף ש"ח!

אגב אני עובד קבוע באזור ורואה לא מעט רכבי אספנות שעושים שם פחחות וצבע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני חושב שכדאי לך לקנות נבלה בזול, סונומה ישנה למשל, ופשוט להעביר את כל הצמה וכל הקישקושים מיסביב, במכוניות האלה כמעט הכל מתאים,זה יחסוך לך הרבה כאב ראש...

איזה חלקים מתאימים?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

זה תלוי, אני לדוג׳ העברתי מסונומה לאל קמינו,חלקי פרונט,ומוואנדורה מנוע וגיר, צריך לבדוק עם בעלי קאמארו איזה רכבים חולקים מכלולים עם הרכב שלך,gm בשנים האלו עשו הרבה עירבובים מכל מה שהיה על המדף.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...