Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מאוהב...לאון קופרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, בדרך המשעממת והשגרתית מהעבודה, פגשתי אותה. היא לא היתה שיגרתית/סטאנדרתית. היא שידרה עוצמה אחרת והעוצמה פשוט זלגה ממנה.

אני רכבתי על האופנוע שלי ואני בדיוק בסדרת שיפורים, כך שאדרנלין לא היה חסר לי בגוף. אם זאת איך שראיתי את הרכב... הארנלין עלה לתחום האדומים!

הטמבונים שלו לא היו כמו של כולם, היו לו קונסים בצד, כולו לבן ופתח של אגזוז באמצע מלמטה.

הג'אנט... אווווו הג'אנט.... הוא נעל צמיג מאוווד רחב! זה הזכיר לי אחת מהפורשים הישנות 911 שיצא לי לראות בהרצלייה פעם. הצמיגים מיקמו את עצמם פנימה כ-3/4 מהרכב מכל צד. כמובן שבלאון זה היה פחות אך עדיין היו רחבים.

ג'אנט... שוב הג'אנט, היה שחור על רקע לבן של הרכב. הממממ... ואיך היא שרקה... איזו מנגינה של גדישה!!!

חבל שהיה יחסית עמוס. ככה אולי היה יוצא לנו לשחק ביחד :-)

אם הבחור הוא מהפורום.... ואווו קבל חח! אני ירוק.

פורסם

:shock:

כל זה על לאון FR?!

נראה לי שטעות בידך וראית מגאן RS CUP, ואז אני פשוט יסכים לכל מילה.

אתה לא יודע כמה אתה צודק. אתמול פגשתי במגאן קאפ לבנה בסוקולוב ברמת השרון (רובי?), גרמה לי למועקה למשך מספר דקות

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יוווו איזה חומוסצ'יפסאלט עשיתי. צודקים! האהבה היא אכן קופרה.

מוזר היה נדמה לי שראיתי fr כתוב מאחורה...

כזאת, רק הרבה יותר מרשימה. נראה לי היתה מפונקת בכמה תוספות...

seat-leon-cupra-k12.jpg

*ערכתי את הכותרת ברשותכם.

פורסם

הלאון קופרה בהחלט מרשימה.

לגבי הקיט, אני לא בטוח, הכל מגניב לגמרי חוץ מהאגזוז התקוע הזה באמצע,

לדעתי על הלאון זה לא מתאים בכלל.

אגב, איפה ראית את הרכב הזה?

פורסם
הלאון קופרה בהחלט מרשימה.

לגבי הקיט, אני לא בטוח, הכל מגניב לגמרי חוץ מהאגזוז התקוע הזה באמצע,

לדעתי על הלאון זה לא מתאים בכלל.

אגב, איפה ראית את הרכב הזה?

443.

לא יודע למה, איך ומה ההתלהבות. ראיתי ונסעתי בכמה אקזוטיקות בחיי ומה אגיד מה אומר...

ככה זה באהבה, אי אפשר להסביר למה :-)

נ.ב- האגזוז היה בארך בקוטר של השקע בטמבון. רררררר.... אני מאוהב!

פורסם

מעניין .. ראיתי בדיוק את מה שאתה מתאר - LEON CUPRA בהרצליה בבריגדה היום , אבל האגזוז שלה לא היה באמצע , לבנה מבריקה חדשה עם רעש מפחיד ..

ואני כמעט בטוח שהוא שם לה פורק לחץ חיצוני , רעש מטורף ..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלאון האלה נראות כמו מיניואן, לא משנה כמה חצאיות וספוילרים יהיה להן.

דווקא לי האדרנלין עולה כשאני רואה חיפושית :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...