Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 147 2 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכלל לא בטוח שמכוניות נדירות יחסית, בשל היותן מכוניות נישה או מכוניות סטיגמה, לרוב שניהם יחד, "סובלות" היום משוק יד שניה גרוע יותר מזה של מזדה.

כן,אבל הפוך,דווקא מכוניות נישה,נדירות כמו 147 2.0 ידנית שמורה לצורך העניין תמצא בעלים חדשים מהר יותר מאשר מאזדה 3.

דוגמא טובה שחוייתי על בשרי בשבוע האחרון ,הייתה בי מחשבה למכור את הE36 שלי,במשך חמישה ימים הייתה מודעה ביד 2,

קיבלתי 8 טלפונים,ושנים שרצו עוד שעה שעתיים להיות אצלי בחנייה(באותה נקודה הבנתי שאני עושה טעות וביטלתי אותם והורדתי את המודעה).לעומת האלנטרה שקיניתי לעובדת שלי,במצב מדהים,מחיר אטרקטיבי ואני מקבל טלפון אחת לשבוע.

Porsche 944 turbo

פורסם

רציתי לומר שוב המון תודה על העזרה ועל העצות.

וגם לספר שבעקבות כמה טלפונים שבוצעו היום גיליתי חדשות "מרעישות" לפני הבדיקה מחר.

בעקבות שיחה עם שרות לקוחות של סמל"ת גיליתי כמה דברים על הרכב הנ"ל.

הטיפולים שנעשו במורשה היו עד אמצע 2007.

רוב הטיפולים היו שיגרתיים למעט תיקונים והחלפות במערכת הגיר.

לשאלתי איזה גיר מורכב שם בשרות לקוחות אמרו לי שהגיר המקורי של הרכב הוא סלספיד!!!

אפשר להגיד שהופתעתי בלשון המעטה.

התקשרתי לבחור. ושאלתי אותו, והוא אימת את הדברים. אמר שבנוסף להחלפת המנוע לפני מספר חודשים (מנוע מפירוק שעבר 55000 קילומטר וכעת עבר 75000 קילומטר) הוא גם ביצע הסבה מלאה של הגיר לידני מלא.

עכשיו אני כבר בבלבלות...

את הרכב אני עדיין אראה מחר אבל אני ממש מפחד שבעתיד בעוד כמה שנים אף אחד לא יירצה להתקרב לרכב שהחליפו בו כל כך הרבה. כי למייטב הבנתי אלפות לא אוהבות שנוגעים בהן סתם...

מה דעתכם על הנושא?

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

מנוע מפירוק שעבר 55000 ק"מ? לא הייתי ממהר להאמין, אלא אם זה מפירוקיה בארץ עם תיעוד מלא, וגם אז זה כלל לא בטוח. אם זה מנוע מיובא - אין לך שום דרך לדעת את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תבדוק איפה הוא עשה את ההסבה, ואתה שוב חוזר לנקודה שאתה צריך לדעת מי המוסך המטפל, שהוא כנראה גם מי שדאג למנוע ולגיר.

אני הכי אוהב את אלה שמצהירים על מספרים שאין להם איך להוכיח אותם, אם המספרים מגובים בניירת הכל טוב.

פורסם

שלום לכולם

הלכתי לראות את הרכב ביום שישי ואני יכול רק להגיד לכם לא להתקרב אליו.

המנוע מרגיש מאד עייף

הגיר הידני משחק בתושבת הגיר שלו

רדיאטור חימום מפורק

חלק מהצינורות במנוע לא מחוברים כהלכה

והכי חשוב אין תיעוד למתיי נעשה טיימינג בזמן האחרון.

אהה וגם דרושה עבודת צבע מקיפה על כל הרכב.

בקיצר אני אגיד ככה: הרכב מוזנח ולא שווה השקעה.

המוכר ירד סכום נכבד אבל עדיין זה לא היה שווה את זה.

מקווה שזה יעזור למחפשים אחריי...

תודה רבה לכל העוזרים.

נמשיך לחפש.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...