Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לדעתכם ה-50 סמ'ק הכי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנס לפורום 50 CC ,

תעשה שלושה עד שישה טלפונים בת"א ( תפתח מוטו באקראי ) ,

ולך תקנה טוסטוס !!!!

אני לא מכיר הרבה שצריכים שילעסו להם את הגרבר לפני שהם בולעים .

אגב - אם זה טוסטוס ראשון שלך ואין לך מושג מהחיים שלך ( וכנראה באמת אין לך הרבה מושג ) - לך תקנה סאן יאנג כלשהו , אתה בטח שלא רוצה / צריך / מסוגל להחזיק ולרכב במיומנות על משהו איטלקי / חזק יותר .

לגבי מה שרשמת sea_goal אני קניתי סאן יאנג (סופר פיור) הוא אמין זה נכון וקל לנווט איתו בעיר אבל הוא חילזון הוא לא זז לי בירידות הוא מגיע לה כולה 70 קמ"ש והוא לא ממשיך לעלות הוא עוצר את עצמו ומרגישים את זה ואז הוא ממשיך אבל הוא לא עובר את ה 70 :? (אם משהו יודע למה זה או איך אפשר שהוא לא יעשה את זה אני יאשמח לתשובה) ....והוא גם קטן מאוד (אבל הוא זול...) - שלי שנת 2004 עלה לי 7000 (מהחברה).....

נ.ב.

אני מכיר את הבנאדם הוא לא יאהב את הסאן יאנג אני גם המלצתי לו על הראנר (אם הייתה לי אפשרות אני הייתי קונה אותו)

וזהו אם משהו יודע משהו על הבעיה שיש לי באופנוע אני אשמח לכל עזרה.....

פורסם

לבחור שאמר להכניס מכות לחבר שהמליץ לי על האר אס אז אולי צריך להכניס לי מכות כי כל החברים ממליצים לי על הראנר אבל אני עקשן ואני רוצה משהו קצת יותר מעסיק כמו הילוכים ואפשרות ליסוע בכיף בשבילי עפר...

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
לבחור שאמר להכניס מכות לחבר שהמליץ לי על האר אס אז אולי צריך להכניס לי מכות כי כל החברים ממליצים לי על הראנר אבל אני עקשן ואני רוצה משהו קצת יותר מעסיק כמו הילוכים ואפשרות ליסוע בכיף בשבילי עפר...

אז קח את הRMX בלי וויכוחים בכלל!!!

יש לך תקציב בשבילו, ואם לא... אז קח את הDT שהוא גם טוב, אבל לדעתי אין על הRMX לשטח ובכלל... :wink:

RS לא שווה בכלל, סתם חרטה...

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...